Huis in Hoevenen - EST8

Verkocht

Hoevenen

189 m²

€ 520 000 per maand

5 slaapkamers

Meer info

Ruime vrijstaande woning met 5 slaapkamers, veel bergruimte en een leuke aangelegde tuin op een prachtig zuidwest perceel van 1335 m² met veel mogelijkheden

Perceel 1335 m² groot en 23 m breed | 189 m² woonoppervlakte | Grote woonkamer | Grote zonnige tuin met overdekt terras | Zuidwest oriëntatie | 5 slaapkamers | Veel bergruimte | Garage | Dak vernieuwd | Dak- en spouwmuurisolatie | Hoogrendementsglas | 18 zonnepanelen met groenestroomcertificaten | Centrale ligging | Perceel met verkavelingsmogelijkheden


Op zoek naar een grote gezinswoning met veel slaapkamers, veel bergruimte én een werkplaats voor uw hobby of beroep? U wilt een huis dat al goed in orde is, maar met genoeg mogelijkheden om er uw ding mee te doen? Dan is dit huis écht iets voor u. Veel is al vernieuwd: centrale verwarming, isolatie, het dak en de gevels. Toch biedt het nog steeds erg veel mogelijkheden. De grootste schat van deze woning vindt u… buiten. Met dit perceel van 1335 m² kunt u werkelijk alle kanten uit. Kiest u voor een heerlijk grote tuin voor leuke barbecue feestjes in de zomer, of verkavelt u de grond om er een ideale kangoeroewoning of opbrengsteigendom van te maken? Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: welkom thuis! U komt binnen in de hal met veel lichtinval door de glazen voordeur en het raam. De jassen, tassen en schoenen bergt u netjes op in de achterliggende bergruimte. Tegenover de voordeur bevindt zich een apart toilet. Van de hal stapt u binnen in de woonkamer.
  • Lichtrijke leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de grote ramen. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekend. Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de haard. De ruimte wordt gekenmerkt door haar charmante tegelvloer en de authentieke donkere houten balken – die trouwens mooi contrasteren met de witte muren.
  • Keuken: de leefruimte komt uit op de keuken met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. U krijgt een breed gasvuur met 5 pitten, afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser. Een grote troef van de keuken is de deur naar het overdekt terras en de tuin. Daardoor valt er ook in de keuken heel wat licht binnen. Op de vloer ligt er een onderhoudsvriendelijke tegelvloer.
  • Terras: mooie zomerdagen worden nog mooier als u buiten kunt eten. Aansluitend aan de keuken bevindt zich het overdekte terras met genoeg plaats voor een hele tuinset. Klaar om te barbecueën?
  • Droomtuin gericht naar het zuidwesten: bent u een buitenmens? Aan deze villa ligt een klein zuiders paradijs. De aangelegde tuin is een lust voor het oog met afwisselend gras- en bloemperken, een vijver en romantische hoekjes – mooi verlicht en volledig omheind. Er zijn 2 tuinhuizen waarvan 1 met volière en een tuinberging. U hebt geen achterburen – achter uw stukje groen is er gewoon … nog wat meer groen.
  • 2 polyvalente kamers: op de benedenverdieping kan u van de keuken nog doorlopen naar 2 aparte kamers – waarvan 1 momenteel ingericht als hobbykamer. Natuurlijk kunnen deze ook gebruikt worden als speelkamers, praktijk of bureauruimte.
  • 5 slaapkamers: op de eerste verdieping vindt u 5 slaapkamers met ook hier weer maximale lichtinval dankzij de vele ramen en het open karakter van de woning. Geen 5 slaapkamers nodig? Dan vormt u er eentje om tot een ensuite- en/of tweede badkamer.
  • Badkamer: de badkamer bevindt zich momenteel op de gelijkvloerse verdieping. Hier staat momenteel een douche en een wastafelmeubel met ingebouwde waskom. Zoals reeds gesuggereerd kan u natuurlijk een tweede badkamer installeren op de bovenverdieping of badkamer uitbreiden – zodat u zich nooit hoeft te ergeren aan de drukke ochtendspits. Zo kan iedereen zich op zijn eigen tempo klaar voor de dag maken. De badkamer is volledig betegeld en dus makkelijk schoon te maken.
  • Bergzolder: onder het zadeldak zit nog een kleine zolder, bereikbaar via een luik.
  • Wasplaats en bergruimte: achter de polyvalente kamers ligt de wasplaats, met een doorgang naar de aansluitende berging. Hier vindt u de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast, alsook de verwarmingsketel. In de bergruimte krijgt u handige ingemaakte kasten.
  • Kelder: oude spullen en voorraden voeding? Die kunt u allemaal kwijt op schappen in de kelder. Bent u een wijnliefhebber? Maak van deze ruimte dan een echte schatkamer.
  • 2 garages: aan de woning zijn er 2 garages bijgebouwd die plaats maken voor 2 auto’s en de fietsen van het hele gezin.

Perceel met mogelijkheden!
Het blijft niet alleen bij een leuke woning met een eigen privéparadijs, u hebt namelijk nog mogelijkheden met de grond zelf. Momenteel is deze gesplitst in 2 percelen: beide gelegen in woongebied met landelijk karakter – maar u heeft de mogelijkheid om de grond gelegen aan de straatzijde verder te verkavelen. Met een totale oppervlakte van 1335 m² en een straatbreedte van 23 meter heeft u genoeg ruimte om een gekoppelde bebouwing te plaatsen. Wij hebben hiervoor reeds de nodige opvragingen gedaan bij stedenbouw – vraag hier zeker achter tijdens uw bezoek! Enkele mogelijkheden die in ons opkomen: een simpele uitbreiding kan zorgen voor een extra wooneenheid wat een eigen praktijk of zorgwonen in de hand werkt. Verder biedt dit ook zeker mogelijkheden tot kangoeroewonen. Of gebruikt u het misschien als investeringsgoed? Natuurlijk houdt ook niets u tegen om deze unieke tuin zo te houden en te genieten van de rust en de fluitende vogeltjes.

De mogelijke perceelsopsplitsing is verduidelijkt op foto.

Goed om te weten
U verwarmt de volledige woning met de centrale verwarming op aardgas met een energiebesparende condensatieketel van Remeha. En de houten ramen – op sommige plaatsen PVC – zijn voorzien van hoogrendementsglas. Alle ramen hebben rolluiken, deels elektrisch. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Komen er nog snikhete zomers of ijskoude winters aan? Dan houden de geïsoleerde muren heel wat warmte tegen. En het dak kan tegen een stootje: het pannendak werd vernieuwd en geïsoleerd.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Energiebesparende troeven
Het is nog niet gedaan… als klap op de vuurpijl: op het dak liggen 18 zonnepanelen – goed voor 4410 Wattpiek. De installatie zorgt voor uw elektriciteit en u krijgt nog tot 2031 groenestroomcertificaten, goed voor een mooi bedrag van ongeveer 1200 euro per jaar. U steekt dus ongeveer een knappe 10800 euro op zak.


Gegeerde locatie: groene omgeving en toch overal dichtbij
Deze woning ligt vlakbij het centrum en invalswegen. Op amper 7 minuten bent u met de wagen aan het befaamde Picoloplein met al zijn winkels. Een bushalte treft u op amper 200m van de woning en scholen zoals De Rekke en Sint-Calasanz liggen vlakbij. Na amper 10 met de auto of 25 minuten fietsen kuiert u al rond in Grenspark Kalmthoutse Heide, een natuurpark van 37,5 km² met 24 bewegwijzerde wandelpaden. De oprit van de snelweg A12 en de Haven van Antwerpen bevindt zich op ca. 4 km. Kortom: een ideale ligging met alles kortbij!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 520 000 per maand

Adres:

Hoge Weg 335 - 2940 Hoevenen

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1936

Bewoonbare opp.:

189 m²

Grondoppervlakte:

1335 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 686

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Garage:

2

Kelder:

1

Berging:

3

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

226 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met landelijk karakter

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Zonnepanelen:

Ja

Aardgas:

Ja

Hoge Weg 335 - 2940 Hoevenen

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap