Huis in Burcht - EST8

Verkocht

Burcht

155 m²

€ 335 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Toffe lichte woning met zonnige tuin, carport en achteringang gelegen in een gegeerde buurt.

Recente woning | ENERGIEZUINIG: EPC 149 |Met zorg onderhouden | Zuid tuin | Open leefruimte van ca. 45 m2 | 3 grote slaapkamers | Op 500 m van het Neuzenbergbos | Gegeerde buurt | Groene rustige omgeving | Elektrische zonneluifel | Alles op wandelafstand | Goede bereikbaarheid | Carport verplicht bij aan te kopen aan € 15.000


Een aangename leefruimte, veel lichtinval, carport, achteringang, met zorg onderhouden en een toffe tuin. Dat zijn de troeven van deze gezellige woning, in een rustige buurt in Burcht. Ingang Neuzenbergbos bevindt zich naast de deur en met de fiets bent u zo in het centrum van Antwerpen via de fietserstunnel Linkeroever. Dit alles maakt het plaatje compleet. Let op dit type woningen zijn zeer gegeerd! Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: via de voordeur komt u in de hal. In de hal vindt u een kast voor al uw jassen en tassen netjes in op te bergen. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte en neemt u de trap naar de eerste verdieping. Hier vindt u ook nog een deur naar het apart toilet met handenwasser.
  • Leefruimte en eetkamer: vanuit de hal of keuken komen we terecht in de eetkamer die in verbinding staat met de open leefruimte, deze ruimte is ca. 45 m2. Door het grote raam vooraan valt ook hier meteen het vele licht op. Door het grote raam achteraan tovert u zo binnen om tot buiten en buiten tot binnen.
  • Ruime keuken: via de leefruimte bereikt u de lichte keuken. De mooi onderhouden keuken is volledig uitgerust met keramisch kookvuur, afzuigkap, koelkast, ingemaakte vaatwasser en combi micro-oven. Door de grote ramen achteraan baadt de keuken in het licht en heeft u zicht op uw tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten.
  • Wasplaats en bergruimte: vanuit de keuken bereikt u een handige berging. Deze kan u gebruiken als voorraadkamer en daar is ook een aansluiting voor uw was- en droogmachine.  
  • Terras, tuin en carport: mooie zomerdagen worden nog mooier als u buiten kunt eten. Op het terras is er genoeg plaats voor een tuinset. En met een tuin gericht naar het zuiden geniet u maximaal van de zon. Zo geniet u in de zomer tot in de late uurtjes van uw zonnige tuin. Wordt het toch te warm heeft u een handige elektrische zonneluifel om u te beschermen van de zon. Achteraan bevindt zich een handige achteringang en de achterliggende carport. Handig om met de fiets te vertrekken en uw wagen veilig te parkeren.
  • 3 mooie slaapkamers: de trap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u 3 mooie slaapkamers van ca. 14, 10,5 en 10 m2. Op de vloer ligt laminaat.
  • Badkamer: nog op de eerste verdieping vindt u de badkamer. De badkamer is comfortabel en uitgerust met een douche, dubbele wastafel en toilet.
  • Bergzolder: onder het zadeldak bevindt zich nog een handige bergzolder die u bereikt via het zolderluik. Deze is reeds voorzien van chape en elektriciteit.  

Goed om te weten
Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft een topscore van 149 kWh/m2jaar. U verwarmt met een zuinige condensatieketel op gas van Viessmann. De PVC ramen zijn voorzien van hoogrendementsbeglazing. Er is een regenwaterput voorzien. Uw woning is ook beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen. Want de meeste ramen hebben horren, en de grote deur naar het terras heeft een hordeur. Er is een videofoon. Zo checkt u direct wie er voor uw deur staat. De woning heeft een G-score C en een P-score C.

Toplocatie op slechts 10 minuten wandelen van de Schelde
Deze woning ligt op een gegeerde locatie. Winkels zoals Oh’Green, Carrefour en Aldi zijn vlakbij. Op slechts 4 minuten rijden zit u op de E17. Kinderen kunnen zich niet enkel uitleven in de tuin, want op 400 meter is er het Neuzenbergbos. Met de fiets bent u zo in het centrum van Antwerpen via de fietserstunnel Linkeroever. Kortom een topligging!
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 335 000 per maand

Adres:

Kazernestraat 28 - 2070 Burcht

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2003

Bewoonbare opp.:

155 m²

Grondoppervlakte:

126 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 649

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

149 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Kazernestraat 28 - 2070 Burcht

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap