Huis in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

278 m²

€ 445 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Moderne, zeer ruime bel-étage met 3 slaapkamers, polyvalente ruimte, badkamer met 2 douches, inpandige garage, zalig zonneterras en tuin op een centrale locatie

Ca. 278 m² woonoppervlakte | 7 m straatbreedte | Licht en luchtig wonen | Charmante, lichtrijke leefruimte van 66 m² | Tuin met deels overdekt terras + ruim zonneterras 1e verdieping | 3 ruime slaapkamers + polyvalente ruimte | Oprit 2 wagens en inpandige garage | Veel bergruimte | Zonnepanelen | Regenwaterput | Alarmsysteem | Videofonie | Conform keuringsattest elektriciteit tot 2044 | Asbestveilig | Centrale ligging | Rustig wonen vlakbij gemeentepark Bremweide | Onmiddellijk instapklaar

Welkom in het paradijs van licht, luxe en natuur. Een grote leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, 1 badkamer met 2 inloopdouches en een buitenruimte om vrienden en familie jaloers mee te maken. Dat zijn nog maar enkele troeven van deze goed ingedeelde bel-étage nabij het gemeentepark Bremweide in Deurne. De woning werd smaakvol gerenoveerd met kwalitatieve materialen en oog voor detail. Wees er snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: kom binnen in uw nieuwe casa en ervaar het licht en de ruimte van het interieur – vanaf het moment dat u binnenstapt. Het natuurlijk licht valt binnen door de grote ramen naast de voordeur. In de hal vindt u een deur naar de garage, achterliggende bergruimte en de trap leidt u naar de verdiepingen. Het is een ruime inkom, met genoeg plaats voor bijvoorbeeld een kinderwagen en in de vestiaire is er genoeg plaats voor de jassen en schoenen van het hele gezin én uw gasten.
  • Ruime leefruimte met open keuken: we starten in het hart van het huis: in deze leefruimte van 66 m² nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellig Netflix-avondjes in de zetel. Ziet u het al voor zich? De huiselijke ruimte maakt plaats voor een salon aan de straatkant en heeft achteraan een strakke, witte keuken waar een eettafel kan staan. De ruimte wordt gekenmerkt door de houten sierbalken en de warme laminaat. In het salon trekt de centrale speksteenkachel de aandacht. Buiten de sfeer en gezelligheid die een speksteenkachel biedt, kan u uw huis zo op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier verwarmen. Het is een warmte accumulerende kachel, opgebouwd uit speksteen, waarbij de volledige massa wordt opgewarmd en vervolgens de warmte geleidelijk afgeeft aan de leefruimte. Omdat deze steensoort een erg hoge warmteopslagcapaciteit heeft, hoeft u deze kachel niet continu te stoken. De stenen blijven na één enkele stookbeurt gemiddeld 14 tot 16 uur lang stralingswarmte afgeven waardoor je met een beperkte hoeveelheid hout uiterst efficiënt kunt verwarmen. Daarnaast wordt ook de warmte van de hete rookgassen gerecupereerd. Zij verdwijnen dus niet onmiddellijk in de schoorsteen – wat bij andere kachels wel het geval is – maar worden eerst door de kachel geleid. Tijdens dit traject geven de rookgassen hun warmte weer af aan de spekstenen. Op deze manier wordt alle warmte goed benut.
  • Open keuken: in de leefruimte staat de open keuken – gescheiden door een toog – met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. De keuken is volledig uitgerust met een breed Boretti kookvuur, afzuigkap, combi-microgolfoven, stoomoven, koelkast en ingebouwde vaatwasser. Het kamerhoge en -brede raam geeft uit op het grote zonnige terras. Groot genoeg voor een barbecue met vrienden. Op de vloer vindt u hier een keramische tegelvloer. De tegels zijn beresterk en makkelijk om schoon te maken. Aansluitend aan de keuken is er nog een bergruimte met handige schappen en plaats voor een extra diepvriezer.
  • 3 slaapkamers: de trap leidt naar de nachthal op de tweede verdieping. Hier vindt u 3 slaapkamers van ca. 25 m², 17 m² en 17 m² – kleine privéparadijzen voor u en de kinderen. De grootste slaapkamer heeft een aansluitende inloopkast.
  • Badkamer: met zo’n knappe badkamer stapt u ’s ochtends met plezier uit uw bed en in de douche. De badkamer heeft een dubbele wastafel, een wandmeubel, handige kolomkasten en een wandradiator om de handdoeken te drogen. Geen ruzie meer over wie er eerst in de douche gaat want u krijgt 2 inloopdouches. De badkamer wordt gekenmerkt door haar zwarte kraanwerk. Als het ’s avonds donker wordt en het dakraam niet meer voor voldoende natuurlijke lichtinval zorgt, knipt u de moderne inbouwspots aan.
  • Inpandige garage en ruime oprit: we keren terug naar de benedenverdieping voor de ruime garage van 34 m². U opent de garagepoort van een afstand – heel handig bij regenweer of vrieskou. In de garage is er een handige kluis en een waterkraantje. Op de oprit is er nog plaats voor 2 auto’s.
  • 25 m² extra ruimte: achter de garage zijn er 2 ruimtes. Eén kamer richt u makkelijk in als ruimte voor uw (bij)beroep, hobbykamer, bureau of bergplaats. De andere gebruikt u als wasruimte, aangezien daar de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast zijn.
  • Zuidtuin en -terras: op de eerste verdieping ontdekte u al een terras om buiten te eten op zalige zomerdagen. Beneden hebt u nog een tweede terras, deels overdekt en met een zonnige tuin eraan die precies groot genoeg is voor wie graag een tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus. Klaar met enkele klusjes in de tuin? Berg uw tuingereedschap dan handig op in het tuinhuis. Door de zuidoostelijke oriëntatie geniet u op het terras en het gazon de hele dag van de zon.

Goed geïsoleerd, zonnepanelen en regenwaterput
Deze woning werd in 1990 degelijk gebouwd en is helemaal in orde. Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft een topscore van 152 kWh/m2jaar. De houten ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en de koepels werden vervangen naar maar liefst 4 (!) dubbele beglazing. Op verschillende plaatsen werden de ramen voorzien van op maat gemaakte zonwerende en verduisterende screens. De spouwmuren werden geïsoleerd waar mogelijk alsook het dak werd onder handen genomen. Er werd centrale (vloer)verwarming op elektriciteit aangelegd – momenteel afgekoppeld omdat de speksteenkachel deze functie op zich neemt. Natuurlijk is het perfect mogelijk deze terug aan te sluiten als dit uw voorkeur verkiest. In de woning is werkelijk aan alles gedacht. Er is zelfs een videofoon zodat u direct kan checken wie er voor uw deur staat door middel van een applicatie op uw smartphone. De bedrading voor een alarm werd ook al gelegd – klaar om verder in orde gemaakt te worden door u. Ook de elektriciteit heeft een conform keuringsattest tot en met 2044. En als klap op de vuurpijl: op het plat dak ligt aan 40 m² voor zonnepanelen met groenestroomcertificaten – goed voor 6000 wattpiek. De installatie zorgt voor uw elektriciteit door middel van 2 omvormers in de garage én u krijgt nog tot 2032 groenestroomcertificaten. Het wordt nog beter: u bespaart niet enkel op uw elektriciteitsrekening, maar ook op de waterfactuur. De toiletten en het wasmachine zijn namelijk aangesloten op de regenwaterput van 6000 liter.

Wijk Bosuil vlakbij het gemeentepark Bremwijde
De woning ligt in een rustige buurt van Deurne, vlakbij verbindingswegen naar Antwerpen centrum, Schoten en Wijnegem. Voor supermarkten is de Bisschoppenhoflaan the place to be. Wilt u gaan shoppen? Dan moet u in het Wijnegem Shopping Center zijn, op 10 minuten rijden van uw deur. Snakt u naar groen, dan hoeft u de straat maar uit voor het gemeentepark Bremweide – een populaire plek bij zonnekloppers, sportliefhebbers en wandelaars. Er is een tramhalte op nog geen 4 minuten fietsen van uw deur, en met de wagen zit u direct op de Ring, E313 en de E19.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 445 000 per maand

Adres:

Oude Bosuilbaan 102 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1990

Bewoonbare opp.:

278 m²

Grondoppervlakte:

286 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

2

Dressing:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

152 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Zonnepanelen:

Ja

Alarm:

Ja

Videofoon:

Ja

Oude Bosuilbaan 102 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap