Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

190 m²

€ 375 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Ruime halfopen woning met 3 mooie slaapkamers, grote zolderkamer met mogelijkheden en zomerse zuid tuin op wandelafstand van Bouckenborghpark en winkels

Gunstig gelegen in rustige en aangename straat | 3 Slaapkamers | Zolderkamer met mogelijkheden | 190 m2 bewoonbare oppervlakte | Leuke zuidgerichte tuin | Uitbouw | Veranda | Plat dak vernieuwd | Kelder en kruipkelder | Garage + oprit voor ca. 3 auto’s


U wilt een huis dat al goed in orde is, maar met nog extra mogelijkheden om er uw ding mee te doen? Dan wacht deze gezellige woning in een rustige en aangename omgeving in Schoten op u. U heeft 183 m2 bewoonbare oppervlakte, 3 slaapkamers, vernieuwd plat dak en een zuid tuin. Verder is er een grote zolderkamer die u volledig naar uw hand kunt zetten. Koud kunstje, zegt u? Bel dan snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal en toilet: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. De nieuwe voordeur heeft mat glas waardoor daglicht naar binnen kan. In de hal vindt u een hoek voor jassen en tassen. En er is een deur naar het gastentoilet.
  • Leefruimte met open keuken: vanuit de hal stapt u in de mooie leefruimte met laminaatvloer. Hier vindt u ook een schuifraam naar uw veranda. De open keuken is tiptop in orde met een gaskookvuur, afzuigkap, koelkast, ingebouwde vaatwasser en combi-oven. Het keukeneiland met tafel zorgt ervoor dat u makkelijk en snel kan ontbijten.
  • Veranda met gezellige houtkachel: de keuken en leefruimte geven uit op de veranda met groot schuifraam. Dat kunt u bij goed weer openzetten en zo laat u een frisse wind door uw huis waaien. In de winter steekt u in de veranda de gezellige houtkachel aan. Uitgebreid dineren kan u hier ook doen want in de veranda hebt u genoeg plaats voor een grote tafel.
  • Zuid tuin met groot terras: vanuit de veranda komt u terecht op het grote terras. De tuin is gericht naar het zuiden dus geniet u de hele dag door van de zon. Ideaal voor mensen die graag maximaal genieten van deze aangename tuin. Ook vraagt de tuin amper onderhoud. Achteraan hebt u nog een tuinhuis met loungeterras en zijdelings een overdekte ruimte.
  • 3 slaapkamers: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 3 slaapkamers van ca. 14, 14 en 7 m². De slaapkamers hebben rolluiken – die houden licht, koude en ongewenste bezoekers buiten.
  • Badkamer: de badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een wandmeubel met opbouw waskom, een ligbad met mogelijkheid om te douchen en een toilet. U geniet er ook van natuurlijk daglicht dankzij het grote raam.
  • Zolderkamer: naast de 3 slaapkamers is er nog een zolderkamer. U kunt er oude spullen in bewaren. Of … u maakt er een grote slaapverdieping van: een masterbedroom van ongeveer 44 m2 met badkamer en suite en inloopkast. Beeld u daar nog een grote tv bij en een boekenkast, en u komt uw slaapkamer in het weekend niet meer uit.
  • Garage met uitbouw: de garage met plaats voor een auto en fietsen is 17 m2 groot en heeft deuren naar de veranda en uitbouw. In de uitbouw zijn er aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast en er is plaats voor extra spullen en een diepvriezer. Van hieruit komt u zo het terras en de tuin op.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kelder. Daarnaast is er ook een kruipruimte.
  • Oprit: op de handige oprit is er plaats voor meerdere auto’s.

Goed om te weten
De recent vernieuwde ramen uit PVC zijn voorzien van hoogrendementsglas. De ramen van de slaapkamers zijn uitgerust met een rolluik. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische en thermische isolatie en privacy. U verwarmt met centrale verwarming op gas, ook is er een doorstromer aanwezig voor snel warm water. Het zijraam van de zolder werd ook vernieuwd en er ligt al elektriciteit. Het platte dak werd al vernieuwd. Last but not least: de elektrische installatie wordt conform en gekeurd opgeleverd.

Rustig wonen, alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige woonwijk niet ver van het Albertkanaal in Schoten. In amper 7 minuten bent u bij de oprit naar de E19 richting Antwerpen of Breda. Met de fiets bent u in 10 à 15 minuten in de gemeentekernen van Schoten, Merksem en Wijnegem. Sporten en ontspannen doet u in het Bouckenborghpark of Cogelspark – deze parken bevinden zich op enkele minuten wandelafstand. In de nabije omgeving vindt u diensten, scholen, winkels, horeca en supermarkten. Kortom: een fijne buurt met alles binnen handbereik.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 375 000 per maand

Adres:

Anjerstraat 11 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1968

Bewoonbare opp.:

190 m²

Grondoppervlakte:

299 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Kadastraal inkomen:

€ 1011

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

532 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Anjerstraat 11 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap