Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

210 m²

€ 329 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Ruime bel-etage met zuidoost georiënteerde tuin en terras in een gegeerde buurt in Brasschaat

Top gelegen: rustig wonen vlakbij centrum Brasschaat | Zonnige tuin en terras | 210 m² woonoppervlakte | Ruimtelijk gevoel | Inpandige garage van 31 m² | Mogelijkheden


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze bel-etage in Brasschaat. Een goed gelegen stuk grond in een rustige, aangename straat in een residentiële buurt, op 8 minuten rijden van de oprit naar de E19, en een degelijke woning als basis om te moderniseren. De woning ligt op een perceel van 264 m² en heeft momenteel 2 - maar de mogelijkheid tot 4 - slaapkamers. Verder is er veel opbergruimte en een ruime inpandige garage.

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen in de hal, waar er natuurlijk daglicht binnenvalt door het glas naast de voordeur. De trap brengt u naar de 2 verdiepingen. Een open vestiaire achter de trap verzamelt alle jassen, tassen en hoeden van de bewoners - zo heeft niemand een excuus om zijn spullen te laten slingeren. Via de hal krijgt u toegang tot de eerste slaapkamer en de garage. Verder is er een aparte opbergruimte voorzien, waar ook de zekeringskast netjes in werd weggewerkt.
  • Slaapkamer 1: de eerste slaapkamer van 13 m² ligt aan de tuinzijde van de woning. Dit zorgt niet alleen voor zicht op het groen, maar door het grote raam valt er ook veel licht binnen.
  • Leefruimte met keuken: op naar de eerste verdieping. Daar wacht u een mooie verrassing: een geweldige ruimte van 48 m². Daar hebt u plaats voor een salon, een eetkamer en zelfs een bureauruimte of speelhoek. Verder is er ook een elektrische haard voor de gezellige winteravonden. De keuken zit nu nog wat verstopt achter een muur, maar door de doorgang open te maken en er een eiland in te installeren hebt u veel meer profijt van de beschikbare ruimte (13 m²). Qua looks is ze wat verouderd, maar ze is nog in zeer goede staat. Een grote troef is het raam en de deur naar het terras met zicht op de tuin. Daardoor valt er heel wat licht binnen en krijgt u een ruim gevoel.
  • Groot terras op de eerste verdieping: aansluitend aan de keuken bevindt zich het zonnige terras met plaats voor een eettafel en een lounge met daarachter zicht op het groen. Allemaal georiënteerd op het zonnige zuidoosten. Wat heeft een mens meer nodig om van de zon en buitenlucht te genieten. Het terras is voorzien van onderhoudsvriendelijke tegels en heeft een stopcontact. Wat verder zeker niet altijd het geval is bij een bel-etage, vertrekt er hier wel een trap naar de gezellige, groene tuin.
  • Badkamer: de badkamer bevindt zich in een verzorgde staat en is nog perfect functioneel. Ze is voorzien van een douchecabine en toilet. Verder is er een wit wandmeubel met 1 wastafel, een grote spiegelkast en kolomkasten. De muren zijn volledig betegeld. En het raam zorgt voor licht en verse buitenlucht. 
  • Zolderverdieping – slaapkamer 2 en extra opbergruimte: een verdieping hoger ligt de tweede slaapkamer van 22 m². Er staan twee grote kasten met opbergruimte tot aan het plafond. Aan de voorzijde van de woning werd nog een extra bergruimte voorzien voor de spullen die u niet vaak nodig heeft. Extra slaapkamer nodig? Dan deelt u deze verdieping opnieuw in. Ze is in het totaal namelijk 43 m² groot. De twee dakvensters op deze verdieping zorgen voor een natuurlijke lichtinval.
  • Wasplaats, toilet en garage: we keren terug naar de benedenverdieping voor de garage en wasplaats. Naast de oprit, is er in de garage van 31 m² ook plaats voor een auto en fietsen. Ze geeft toegang tot de hal en wasplaats. In de wasplaats van 8 m² zijn er aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. U vindt er ook de deur naar een extra toilet. Van de wasplaats loopt u door naar uw overdekt terras en fleurige tuin.
  • Tuin met terras en tuinhuis: met een zuidoost oriëntering profiteert u vanaf de eerste straal zon. En als ze ondergaat knipt u de buitenverlichting aan voor een magische zomeravond. Begint het te regenen? Dan verhuist u naar het overdekte loungeterras. Als het tuinseizoen erop zit, bergt u uw tuinmeubelen – samen met de grasmaaier - netjes op in het grote tuinhuis tot de eerste lentezon weer tevoorschijn komt.

Goed om te weten
Ruime en lichte bel-etage met aangename leefruimte, 2 à 4 slaapkamers, garage en zonnige tuin. Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan modernisering toe. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden en maak er uw droomwoning van. De woning heeft een kruipruimte wat handig is bij bijvoorbeeld het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen. De woning is degelijk gebouwd met een betonconstructie en wordt verwarmd met centrale verwarming op gas.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe woning is gunstig gelegen in een buurt met veel groen. Het Park van Brasschaat ligt op wandelafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. En voor de Bredabaan - waar u winkels, kappers, boetieks en horeca vindt – hoeft u ook niet ver te gaan. U woont dus op een steenworp afstand van groen, het centrum van Brasschaat en scholen. In uw buurt zijn er bovendien onder andere clubs voor voetbal, tennis, golf en atletiek. Ook het zwembad is vlakbij. En u hoeft maar 8 minuten te rijden tot de oprit van de E19 richting Breda of Antwerpen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 329 000 per maand

Adres:

Prins van Oranjestraat 43 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1987

Bewoonbare opp.:

210 m²

Grondoppervlakte:

264 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1162

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

239 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Prins van Oranjestraat 43 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap