Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

165 m²

€ 339 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Verder te renoveren halfopen woning met 3 slaapkamers, garage en mooie zonnige tuin op zeer gegeerde locatie in Brasschaat

Pand met mogelijkheden | Ruim halfopen perceel van 530 m² | 3 slaapkamers | Hoogrendementsglas | Zonnepanelen | Laadpaal | Veel lichtinval | Zuidwest oriëntatie | Garage met oprit | Keuring van de elektrische installatie geldig tot 2036 | Toplocatie in het centrum van Brasschaat

Wat staat er op de wensenlijst voor uw nieuwe woning? Een halfopen huis met mogelijkheden, op een mooi stuk grond in een groene omgeving en toch overal vlakbij? Dan zit u goed in de Augustijnslei 259. Deze woning in Brasschaat heeft een ruime indeling. Momenteel zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, een garage en een kelder. Het huis is al voorzien van zonnepanelen en een laadpaal. Dit alles in een mooie straat met bomen. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: via de voordeur komt u in de hal. Door de brede hal heeft u plaats genoeg om uw jassen op te bergen. Vanuit de hal kunt u naar de voorkamer, leefruimte en neemt u de houten trap naar de eerste verdieping. Ook in de hal vindt u onder de trap de technische ruimte, hier vindt u: gasmeter, elektriciteitsmeter, elektriciteitskast en omvormer van de zonnepanelen.
  • Voorkamer: vanuit de hal bereikt u de momenteel aparte voorkamer. Dankzij het grote erkerraam baadt deze ruimte in het licht. Indien gewenst verbindt u deze ruimte makkelijk met de leefruimte door de huidige, niet-dragende tussenmuur weg te halen. Of behoudt u deze als thuiswerkruimte, praktijkruimte of speelkamer voor de kinderen? Voor elk wat wils.
  • Leefruimte: in de leefruimte hebt u plaats voor een leuk salon en kasten. Ook hier hebt u veel lichtinval dankzij de grote ramen en het dakraam. In de winter steekt u in de leefruimte de gezellige pellet kachel aan. Wilt u een grote open leefruimte? Dat kan dus, door het verwijderen van de niet-dragende muur.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken die aan vernieuwing toe is. Een troef van de keuken is de deur naar de oprit en tuin. Dankzij de grote ramen valt er in de keuken ook heel wat licht binnen.
  • Apart toilet, bergruimte en wasplaats: vanuit de keuken loopt u verder naar het apart toilet en neemt u de trap naar de kelder. Verder vindt u hier ook nog een handige bergruimte en de wasplaats met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kelder van ca. 20 m2.
  • Garage en oprit: aansluitend aan uw huis vindt u de garage van ca. 17 m2, voorzien van automatische poort. De garage bereikt u via de oprit in de zijstraat Martouginlei.
  • Zonnige en gezellige tuin met terras: met een tuin gericht naar het zuidwesten geniet u maximaal van de zon. Zo geniet u in de zomer tot in de late uurtjes van uw groene vakantieparadijs op aarde en op het terras is er plaats genoeg voor een eettafel. Voor de jonge kinderen is er alvast plaats genoeg om te voetballen.
  • 3 ruime slaapkamers en badkamer: de trap komt uit op de nachthal, hier vindt u ruime ingemaakte kasten. De hoofdslaapkamer van ca. 18 m2 heeft een aansluitende badkamer. Deze is uitgerust met ligbad en wastafel. Ook heeft deze kamer nog een leuk balkon. Verder zijn er nog 2 ruime slaapkamers van ca. 15 en 14 m2.
     
Goed om te weten
De vernieuwde PVC ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas. Enkele ramen zijn reeds voorzien van horren om insecten buiten te houden. Ook werd het dak eind 2010 volledig geïsoleerd. Bovendien heeft u een keuring van de elektrische installatie geldig tot 2036. De woning wordt verwarmd met een condensatie gasketel van eind 2013, deze verspreidt warme lucht doorheen de woning.

Zonnepanelen met certificaten en laadpaal
Op het dak liggen sinds 2012 11 zonnepanelen, goed voor 2800 Wattpiek. U geniet nog 10 jaar (tot 2032) van groenestroomcertificaten. Ook is er reeds een laadpaal voorzien.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
De woning ligt in de Augustijnslei, een zijstraat van de Bredabaan. U vindt hier alles op wandelafstand: boetieks, horeca, buurtwinkels, bakkers, slagers en supermarkten. Op enkele minuten fietsen bent u in het Peerdsbos, met het gemeentepark, het Kasteel van Brasschaat en tal van sportmogelijkheden. Werkt u wat verder weg? Dan zit u op 4 kilometer van de E19 richting Breda of Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 339 000 per maand

Adres:

Augustijnslei 259 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Halfopen

Bewoonbare opp.:

165 m²

Grondoppervlakte:

530 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 795

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

405 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Centraal verluchtingssysteem

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Zonnepanelen:

Ja

Augustijnslei 259 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap