Huis in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

134 m²

€ 349 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Recent volledig vernieuwde gezinswoning met momenteel 2 slaapkamers, garage en aangename zonnige tuin op een toplocatie aan Runctvoortpark

Licht en luchtig wonen | Volledig gerenoveerd | Onmiddellijk instapklaar | Grote leefruimte met kamerhoge raampartijen | Zuid oriëntatie: zonnige tuin en terras | Inpandige garage | Grote kelder 17 m² | Centrale, rustige ligging vlakbij Runctvoortpark | Elektriciteit conform


Op zoek naar een instapklare, ruime en verzorgde gezinswoning net buiten de stad, met een garage en een gezellige zuidtuin? Dan is dit uw kans! Deze volledig vernieuwde woning in Merksem heeft troeven in overvloed. De ruimte bijvoorbeeld: krijg een grote leefruimte, 2 mooie slaapkamers, een ruime kelder en een inpandige garage met automatische poort. Ook buiten zit het snor, want bij mooi weer kan u genieten in uw volledig aangelegde, zonnige tuin en barbecueën doet u aan tafel op uw ruim terras. Te warm? Geen probleem, want er is een zonneluifel die u voorziet van schaduw. De woning is centraal gelegen op enkele minuten wandelen van het Runcvoortpark en op 10 minuten rijden van Antwerpen. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal en toilet: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u deze woning binnenkomt. De voordeur heeft melkglas en een raam waardoor daglicht naar binnen kan. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, de keuken, de garage en de eerste verdieping via de authentieke houten trap. U vindt er ook de deur naar het fris wit gastentoilet met handenwasser.
  • Lichte leefruimte: de woonkamer is het hart van het huis, een grote ruimte van 39 m² waar u vrienden uitnodigt voor een feestdiner en gezellige Netflix-avondjes in de zetel plant. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg. Dankzij de kamerhoge en -brede ramen profiteert de leefruimte optimaal van elk streepje dag- en zonlicht. En komt de eerste lentezon tevoorschijn? Dan lonkt het grote terras. Schuifdeur open en genieten maar! Op de vloer ligt er een gemakkelijk te onderhouden, warme laminaat.
  • Open keuken: in dezelfde ruimte als de woonkamer vindt u de keuken, misschien ook voor u het kloppende hart van uw thuis. De keuken is volledig vernieuwd en kreeg witte kasten en degelijke toestellen. U hebt er alles wat u nodig hebt om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een keramisch kookvuur met heteluchtoven en grill, een afzuigkap, een koelkast met diepvriesvak en ingebouwde vaatwasser. De laminaatvloer van de leefruimte loopt door tot in de keuken wat een vergrotend effect geeft.
  • Tuin en terras: een grote troef aan deze woning is het zuidgeoriënteerde, zonnige terras en tuin. Op warme zomeravonden trakteert u er uw vrienden op een barbecue en feestelijke cocktails. Er is plaats voor een tafel om buiten te eten en een lounge-set om heerlijk te relaxen. Te warm? Geen probleem, want er is een zonneluifel die u voorziet van schaduw. Op de vloer liggen mooie keramische tegels – vorstvrij, beresterk en makkelijk om te onderhouden. De tuin werd in 2020 aangelegd met een groen grastapijt, padje, kiezels en vakken met planten. Klaar met enkele klusjes in de tuin? Berg uw tuingereedschap dan handig op in het tuinhuis. Het perceel is volledig omheind en de leibomen zorgen voor uw privacy.
  • 2 slaapkamers (3 mogelijk): de slaapkamers zijn 17 en 11 m² groot. Achter de hoek van de grootste slaapkamer is er plaats voor een bureau. Of maakt u er een luxueuze dressing of tweede slaapkamer van?  
  • Badkamer: niet alleen de keuken, maar ook de badkamer werd volledig gerenoveerd. Ze heeft een ligbad met mogelijkheid om te douchen. Er staat een wastafel om u snel op te frissen, een handige spiegelkast om uw haar in de juiste plooi te krijgen en een kolomkast om al uw spullen in op te bergen. Het raam zorgt voor licht en verse buitenlucht. Op deze verdieping is ook een apart toilet voorzien.
  • Garage: we keren terug naar de benedenverdieping voor de garage met de automatische poort. De ruimte is 16 m² groot. Er is dus voldoende plaats voor een auto, de fietsen van heel het gezin en wat schappen. U vindt er bovendien ook de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Kelder: via de hal gaat u de kelder van ca. 17 m² in waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.

Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. In de pvc-ramen staat super isolerend hoogrendementsglas. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Het blijft binnen dan ook opvallend stil. Het plat dak werd al vernieuwd en geïsoleerd in 2020 en in 2022 werd ook de achtergevel onder handen genomen en gekaleid. Deze kalkpleister vormt niet alleen een goede bescherming laag tegen vocht en andere invloeden, maar geeft de gevel ook een splinternieuwe, authentieke look. De centrale verwarming is efficiënt dankzij de Junkers-condensatieketel op gas. De elektriciteit heeft een conform keuringsattest tot 2045 en is voorzien van driefasespanning wat er voor zorgt dat je steeds voldoende power in huis hebt voor bijvoorbeeld het opladen van een elektrische auto. Tevens werden ook de leidingen vernieuwd.

Alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt vlakbij het speelpein Distelhoek, een groot plein met een speeltuin en een restaurant met terras. Ook ligt het Runcvoortpark, Rozendael en het Park van Merksem in de buurt. Sporthal De Rode Loop en het zwembad van Merksem zijn eveneens niet veraf. U vindt er een speeltuin, basketbalveld, petanquebaan en een buitenfitness, en bankjes om ánderen te zien sporten. Op enkele minuten rijden ligt de oprit van de Ring, E19 en de A12. Er zijn meerdere scholen en winkels in de buurt. En met de fiets staat u in 20 minuten op de Meir van Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 349 000 per maand

Adres:

Paasbloemstraat 24 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1958

Bewoonbare opp.:

134 m²

Grondoppervlakte:

162 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 922

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

EPC:

223 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Paasbloemstraat 24 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap