Huis in Wijnegem - EST8

Verkocht

Wijnegem

210 m²

€ 549 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Ruime vrijstaande woning met 4 grote slaapkamers en grote garage in zeer gegeerde wijk.

4 grote slaapkamers | Dressing | Veel lichtinval | Veel bergruimte | Oprit | Ca. 210 m² woonoppervlakte | 390 m² grondoppervlakte | Zuid gerichte tuin met terras | Airco | Condensatieketel uit 2021 | Alarminstallatie | Rustige straat

In een rustige, groene omgeving in Wijnegem wacht deze ruime vrijstaande woning op u. U geniet er van ruimte, 4 grote slaapkamers, een ruime bergzolder met mogelijkheden, een oprit en een grote garage. Bovendien is de woning zeer rustig gelegen, overal dichtbij en ter plaatse enkel woonverkeer. Droomt u van een masterbedroom met dressing? Deze woning biedt vele mogelijkheden dankzij zijn ruime indeling. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: in dit huis zijn gezelligheid en charme troef. In de lichte hal leidt de trap u naar de eerste verdieping, vindt u de deur naar het toilet met handenwasser en is er een afgeschermde hoek voor jassen en schoenen. Vanuit de hal stapt u binnen in de woonkamer of garage.
  • Leefruimte met gezellige houthaard: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de vele ramen en heeft een warme uitstraling door de parketvloer. Met ca. 40 m² leefruimte is er plaats zat voor een grote tafel en een ruim salon voor lekker luie avonden en weekends. Op koude dagen is het eens zo gezellig om de houthaard aan te steken. En op warme dagen koelt u de leefruimte met het nieuwe aircosysteem. Mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door het schuifraam open te zetten. Deze is voorzien van een elektrische rolluik.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken. U krijgt een inductie kookvuur, afzuigkap, koelkast, oven, stoom-oven, ingebouwde vaatwasser en een dubbele spoelbak. Ontbijten doet u aan de handige tafel in de keuken. Vanuit de keuken bereikt u eveneens de garage met wasplaats.
  • Zonnige tuin gericht naar het zuiden: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is deze knusse tuin perfect. Het terras ligt er al, het gras ook. In de tuin staat ook nog een handige tuinberging. Het perceel is bovendien volledig natuurlijk omheind.
  • Inpandige garage, bergruimte en wasplaats: er is een ruime garage van 3 m breed en ca. 22,5 m² groot en een oprit waar nog een tweede auto kan staan. Bovendien is er nog een wasplaats achter de garage met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast en voldoende bergruimte.
  • 4 slaapkamers: via de trap naar de eerste verdieping komt u op de ruime overloop. Daar vindt u een slaapkamer van ca. 12 m² met een handige ingemaakte kast. Een ruim bureau van ca. 10 m2. En last-but-not-least de masterbedroom met aansluitend ruime dressing van totaal ca. 28,5 m2, deze masterbedroom is ook voorzien van airco. Heeft u 4 slaapkamers nodig dan tovert u het bureau en de dressing makkelijk om. Alle slaapkamers zijn voorzien van dezelfde warme parket als in de leefruimte.
  • Badkamer: nog op de eerste verdieping vindt u de ruime badkamer. Deze is voorzien van ligbad, douchecabine, wandmeubel met dubbel spoelbak en toilet.
  • Ruime zolder: via een luik bereikt u de ruime bergzolder waar u nog extra ruimte vindt om er spullen in te bewaren die u niet vaak gebruikt. Deze ruime zolder biedt eveneens uitbreidingsmogelijkheden.

Goed om te weten
Deze woning werd in 1977 degelijk gebouwd. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. U verwarmt de woning met een condensatieketel uit 2021 van het merk Bosch. Toch gaat er in de herfst en de winter niets boven een gezellig haardvuur. Daarom staat er in de leefruimte een gezellige houthaard. Dankzij de airco’s uit 2022 houdt u uw woning koel tijdens de warme zomermaanden en u kunt er in de wintermaanden ook mee verwarmen. Ledverlichting, zegt u? Check! De woning is volledig voorzien van Ledverlichting. Verder heeft dit huis opbergruimte in overvloed dankzij de ingemaakte kasten, dressing, ruime garage en bergzolder. Bovendien is uw woning volledig voorzien van een kruipkelder en is er een alarmsysteem geïnstalleerd.

Rustig wonen maar vlakbij invalswegen
De woning ligt in een autoluwe straat nabij het Wijnegem Shopping Center, hier komen de shoppers aan hun trekken en hier vindt u ook horeca en supermarkten. Ontspannen doet u op de terreinen van Ternesse Golf & Country Club of in het groen gebied rondom het Kasteel Wijnegemhof. Met de auto bent u op 7 min aan het rond punt van Wommelgem, u zit dus in een vingerknip op de E313 en de Antwerpse Ring. Kortom: alles binnen handbereik.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 549 000 per maand

Adres:

Rozenlaan 2 - 2110 Wijnegem

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1977

Bewoonbare opp.:

210 m²

Grondoppervlakte:

390 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1224

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Bureau:

1

Dressing:

2

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

296 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Open haard:

1

Airco:

Ja

Alarm:

Ja

Aardgas:

Ja

Rozenlaan 2 - 2110 Wijnegem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap