Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Deurne (Antwerpen)

84 m²

€ 179 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Recent knap gerenoveerd, ruim hoekappartement met veel lichtinval op de 5de verdieping

Hoekappartement | Volledig gerenoveerd van 2018 tot heden | Onmiddellijk instapklaar | Elektriciteit conform | Ondergrondse autostaanplaats 10.000 € | Open gevoel | Alarmsysteem | Vernieuwd dak | 84 m² woonoppervlakte | Driedubbele beglazing | Centrale ligging


Een pareltje te koop in Deurne! Bezoek snel met ons dit piekfijne en instapklaar hoekappartement in een verzorgd gebouw dichtbij groen én de stad. U krijgt 84 m² woonoppervlakte, een grote leefruimte, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een hal met ingebouwde vestiaire én een ondergrondse autostaanplaats. Bovendien zit u op de vijfde verdieping waardoor u weinig last heeft van auto’s, én geniet van een open zicht en een optimale lichtinval. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van het appartement:

  • Hal met vestiaire en apart toilet: het appartement ligt op vijfde verdieping, bereikbaar via lift. Kom binnen in uw nieuwe huis en trek gerust uw schoenen uit, want huiselijkheid en warmte lopen als rode draden door deze gezellig stek. De hal heeft een ingebouwde maatkast om jassen en tassen op te bergen en u vindt er ook de deur naar het apart toilet met handenwasser. Via de dubbele deur loopt u in de gezellige leefruimte.
  • Woonkamer: in de leefruimte van 28 m² is de absolute blikvanger de tv-wand met genoeg plaats voor een gezellig salon. Verder is er plaats voor een grote eettafel om vrienden en familie te ontvangen. De leefruimte heeft grote raampartijen – over de volledige breedte – waardoor er de hele dag door licht binnenvalt. Goed voor uw humeur én uw energiefactuur. Op de vloer ligt een mooie, parket-look laminaat: een vloer die lang meegaat en in een wip schoon te maken is.
  • Keuken: de leefruimte komt uit op de keuken met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en -wanden. Alles is aanwezig om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een inductiekookplaat met oven, microgolfoven, afzuigkap, ingebouwde vaatwasser van Siemens, veel kastruimte en er is plaats voor een koelkast en diepvriezer. Het water uit de keukenkraan wordt gefilterd tot zacht drinkwater. Hierdoor moet u dus nooit sleuren met zware waterflessen tot op de vijfde verdieping. Extra keukentroef: de kok kookt altijd met warme voeten, want er ligt vloerverwarming.
  • 2 slaapkamers: het appartement heeft 2 mooie slaapkamers, van 13 m² en 9 m2. Ook deze ruimtes zijn voorzien van plafondhoge en kamerbrede ramen die zorgen voor een natuurlijke lichtinval.
  • Badkamer: de vernieuwde badkamer heeft een douche, badkamermeubel met wastafel, spiegelkast en kolomkast voor extra opbergruimte. Verder vindt u er de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. De badkamer is volledig betegeld dus makkelijk in onderhoud.
  • Ondergrondse autostaanplaats: via een automatische poort naast het gebouw komt u bij uw autostaanplaats, deze is verplicht bij aan te kopen aan €10.000.

Goed om te weten
Dit appartement is tiptop in orde. Er is niet alleen videofonie, maar het werd eveneens voorzien van een alarmsysteem. Beiden werken via een applicatie op uw smartphone. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd in 2017 en ook de buitengevels werden onder handen genomen. In de degelijke pvc-ramen staat driedubbelglas. Dit werkt niet enkel isolerend op vlak van warmte, maar isoleert ook extra qua akoestiek. Bovendien zit u op de vijfde verdieping waardoor u weinig last hebt van auto’s. Het gebouw wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas – er staat een gezamenlijke energiezuinige condensatieketel uit 2020. In heel het appartement zijn de verwarmingselementen weggewerkt in de vloer en het plafond. Hierdoor verliest u geen ruimte in bewoonbare oppervlakte. Ook de elektriciteit van de woning werd gekeurd en is conform tot 2041. De gemeenschappelijke kosten van het appartement bedragen ca. 140 euro per maand. Daar zit in: uw waterverbruik, uw verwarming, de lift, het beheer en de elektriciteit in de gemeenschappelijke delen. Deze worden bovendien 1 keer per week gepoetst. Op de planning staat ook nog het voorzien van een gezamenlijke fietsenstalling in het ondergronds garagecomplex. Hier kan u veilig en droog uw fiets kwijt. Idealer kan natuurlijk niet met alles op wandel- en fietsafstand.

Goed bereikbaar, vlak bij groen, ontspanning en winkels
Met de wagen bent u meteen op de ring van Antwerpen en de E313. In de buurt vindt u alles wat u nodig hebt: supermarkten, kleine detailhandels, scholen en het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer of de fiets bent u trouwens zó in Antwerpen. Dankzij de nieuwe fietsbrug en passerelle aan de Schijnpoortweg genieten fietsers en voetgangers van een veilige en directe verbinding met Antwerpen centrum en het nieuwe Ringfietspad. Houdt u van groen? Park Bisschoppenhof ligt om de hoek. Ook gemeentepark Bremweide, Park Spoor Oost, Park Spoor Noord en het Rivierenhof zijn maar enkele minuutjes met de fiets weg. Het Rivierenhof is voor kinderen en sportievelingen een echt festijn: speeltuinen, minigolf, sportclubs, looppaden, wandel- en fietsroutes …

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 179 000 per maand

Adres:

Bisschoppenhoflaan 306 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1969

Bewoonbare opp.:

84 m²

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Verdieping:

5

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Toilet:

1

EPC:

167 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Driedubbele

Raamprofiel:

PVC

Alarm:

Ja

Videofoon:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Bisschoppenhoflaan 306 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap