Appartement in Nijlen - EST8

Verkocht

Nijlen

82 m²

€ 199 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Halfopen gelijkvloers 2-slaapkamerappartement met zuidwest terras tuintje en garage met grote oprit.

Gelijkvloers | Slaapkamer + 2de kamer | Zuidwest terras + tuintje | Dak vernieuwd | Rolluiken | Geen maandelijkse kosten | Laag KI | Eigen zij-ingang | Garagebox met oprit verplicht bij aan te kopen: 24.000 euro


Zoekt u een tof gelijkvloersappartement met garage en buitenruimte? En stapt u graag meteen uw nieuwe woning in? Dan is dit instapklaar en zonnig appartement vast iets voor u. Ook het dak van het gebouw werd vernieuwd. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Hal: via uw eigen zij-ingang komt u terecht in uw privé inkomhal. Hier is er plaats genoeg om uw jassen netjes weg te hangen in de aansluitende bergruimte. Vanuit de hal bereikt u ook de leefruimte en keuken.
  • Leefruimte: dankzij het grote nieuwe raam met 3-dubbel glas van Schüco komt er veel licht naar binnen en geniet u van een uitstekende akoestische isolatie. De leefruimte biedt plaats aan een knus salon en een eettafel.
  • Keuken: deze lichte en praktische keuken is volledig uitgerust. U krijgt een keramisch kookvuur, afzuigkap, oven en vaatwasser. Ook is er plaats voor een koelkast.
  • Slaapkamer: vanuit de keuken bereikt u de slaapkamer, deze is ca. 14 m² groot en heeft uitzicht op het terras. Voorzien van rolluiken zodat u het heerlijk donker kan maken om te slapen.
  • 2de kamer: de tweede kamer van ca. 7 m2 bereikt u via de eerste slaapkamer. Deze kamer biedt mogelijkheden. Via de berging kan u een doorgang maken met een aparte ingang naar deze kamer.
  • Badkamer met toilet: vanuit de keuken bereikt u eveneens de badkamer. De badkamer is amper 2 jaar geleden vernieuwd en is volledig uitgerust: ligbad met mogelijkheid om te douchen, wastafel met badkamermeubel en een toilet. En de badkamer heeft een propere en makkelijk te onderhouden tegelvloer – dweil erover en klaar.
  • Berging: via de badkamer komt u terecht in de berging. Hier vindt u de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Ook bevindt zich hier de zuinige condensatieketel van Junkers. Aan de muur zijn er nog handige kasten.
  • Zuidwest tuin en terras: het appartement geniet van een overdekt terras en een kleine tuin met kunstgras. Hier geniet u van alle rust en vangt u maximaal zon dankzij de zuidwestelijke oriëntatie. Dit behoort tot de gemene delen.
  • Ruime garage: via de oprit bereikt u de ruime garage met automatische poort van ca. 20 m². Deze is voorzien van elektriciteit en verlichting en er is plaats voor een auto en enkele fietsen. Er is ook een buitenkraantje aanwezig op uw eigen meter.

Goed om te weten
Er is centrale verwarming met een zuinige, individuele condensatieketel op gas van het merk Junkers. Er zijn aparte meters voor uw elektriciteit, gas en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. De ramen vooraan uit PVC zijn voorzien van driedubbel glas en de ramen achteraan uit aluminium zijn voorzien van dubbele beglazing. Alle ramen hebben rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische en thermische isolatie en privacy. Met de handige berging en garage is er bergplaats op overschot. Het dak werd volledig vernieuwd en u heeft een keuring van de elektrische installatie tot 2043.

Aangenaam wonen vlakbij invalswegen
Het appartement is gelegen tussen Nijlen en Broechem. Op enkele minuten fietsen vindt u het natuurgebied Viersels Gebroekt en Kleine Netevallei waar u volledig tot rust kan komen middenin het groene landschap. Nijlen centrum ligt op slechts 1,3 km van uw appartement. Hier vindt u alles wat u nodig hebt: supermarkten, kleine detailhandels, scholen, … De oprit van de snelweg E313 bevindt zich op ca. 4 km. Kortom: een ideale ligging met alles kortbij! 

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 199 000 per maand

Adres:

Broechemsesteenweg 198 - 2560 Nijlen

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1973

Bewoonbare opp.:

82 m²

Grondoppervlakte:

870 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 694

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

234 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Driedubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Broechemsesteenweg 198 - 2560 Nijlen

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap