Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

247 m²

€ 474 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Uitzonderlijk ruime, kwalitatieve en energiezuinige woning met 4 slaapkamers, inpandige garage en groot terras met zomerse tuin.

Ca. 247 m² woonoppervlakte | Kangoeroewonen mogelijk - gelijkvloers: leefruimte, keuken, slaapkamer, douche, toilet, terras | Totaal 4 slaapkamers | Veel lichtinval | Inpandige garage en ruime oprit | Lichtrijke uitbouw op gelijkvloers en veranda op eerste verdieping | Gunstig EPC 124 | 7 m gevelbreedte | Bergzolder ca. 27 m² | Gunstig gelegen in rustige en gegeerde woonwijk de Lek


In een rustige wijk in Schoten wacht deze ruime woning op u. De woning geniet van veel lichtinval en heeft een ruime indeling met een uitbouw op het gelijkvloers en een veranda op de eerste verdieping, 4 slaapkamers, badkamer, inpandige garage en een ruime oprit. Buiten zit het ook snor want in deze makkelijk te onderhouden tuin met groot terras kan u makkelijk genieten van het zonnetje en van de schaduw. Neem snel uw agenda erbij voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen in de grote hal met veel lichtinval door het grote raam naast uw voordeur. Via de hal bereikt u de garage, apart toilet met handenwasser, wasplaats en neemt u de trap naar boven.
  • Inpandige garage en ruime oprit: er is een ruime garage met automatische poort en een ruime oprit. In de garage vindt u ook nog een grote handige ingemaakte kast. Er is tevens een werkput voorzien.
  • Gelijkvloerse slaapkamer met aansluitende wasplaats met mogelijkheden: nog op de gelijkvloers vindt u een slaapkamer van ca. 13 m2, deze bereikt u via de wasplaats. In deze wasplaats met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast is momenteel ook een wandmeubel met dubbele spoelbak en douchecabine voorzien.
  • Gelijkvloerse uitbouw: vanuit slaapkamer en wasplaats bereikt u de zeer lichte uitbouw die uitgeeft op het grote terras met tuin. Hier vindt u ook een keukenmeubel met plaats voor koelkast.
  • Leefruimte met semi-open keuken: op de eerste verdieping lonkt de 7 meter brede en lichte leefruimte van ca. 43 m2 met aan de straatkant het salon en achteraan plaats voor eettafel en toegang tot de ruime veranda. De semi-open keuken is makkelijk bereikbaar en tijdens het koken houdt u contact met uw gezin door de handige opening die uitgeeft op de eetruimte. De keuken is volledig uitgerust met 5-pits gaskookvuur, afzuigkap, oven, microgolfoven, ingemaakte  vaatwasser, koelkast en diepvries. De toestellen van het merk AEG en het keukeneiland maken de keuken compleet.
  • Lichtrijke veranda: vanuit de eetruimte bereikt u de ruime veranda die baadt in het licht. Ook neemt u hier de trap naar het grote terras en de tuin.
  • Gezellige zomertuin: u krijgt een zonnige tuin die precies groot genoeg is voor wie graag een mooie tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus. Klaar met enkele klusjes in de tuin? Berg uw tuingereedschap dan handig op in de tuinberging. Aan de tuinberging is een leuke overdekte ruimte waar u een gezellige lounge kan plaatsen om heerlijk in te genieten.
  • 3 slaapkamers en badkamer: op de tweede verdieping vindt u 3 slaapkamers van ca. 14, 12 en 10 m². De badkamer is volledig uitgerust, u krijgt een bad met mogelijkheid tot douche, dubbele spoelbak en toilet. De ramen zorgen voor een uitzicht op de tuin en een aangename lichtinval.
  • Grote zolderberging: waar bewaart u reiskoffers, dekens en oude spullen? In de grote bergzolder van ca. 27 m2.

Goed om te weten
Deze woning werd in 1994 degelijk gebouwd en de aluminium ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas. Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft dan ook een topscore van 124 kWh/m2jaar. De woning wordt verwarmt door een zuinige condensatieketel op gas. De ramen van de slaapkamers hebben rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Door de leefruimte, keuken, slaapkamer, douche, toilet en terras op het gelijkvloers is deze woning ook uiterst geschikt als kangoeroewoning. De ruimte beneden biedt tevens ook mogelijkheden als woning met praktijk of vrij beroep, inwonende student, ...

Zonnepanelen 
Op het dak liggen 7 zonnepanelen van 400 Wattpiek, goed voor 2800 Wattpiek in totaal. Deze werden pas in 2020 geïnstalleerd, zo bespaart u nog vele jaren fors op uw energiefactuur.

Goed bereikbaar en vlakbij centrum Schoten
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. De woning ligt vlakbij het centrum van Schoten, waar allerlei soorten winkels en scholen te vinden zijn. Om de hoek heeft u een bushalte, waardoor u gemakkelijk in Antwerpen Centrum geraakt. U woont aan het Gemeentepark, en 40 ha grote park met een mix van culturele, sportieve en recreatieve zones.  Op 2 km treft u Park Vordenstein met een bistro in de oranjerie, prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Op ca. 6 minuten bent u op de E19 richting Breda of Antwerpen. Via de Albertkanaalbaan kunt u ook vlot alle richtingen uit.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 474 000 per maand

Adres:

Quinten Matsijsstraat 3 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1994

Bewoonbare opp.:

247 m²

Grondoppervlakte:

245 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1324

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

124 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

In aanvraag

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Quinten Matsijsstraat 3 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap