Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

180 m²

€ 293 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Deels te renoveren halfopen woning met 4 à 5 slaapkamers, grote garage en een brede tuin

Halfopen bebouwing | Doodlopende straat | Brede tuin van 15 meter | 4 à 5 slaapkamers | Veel lichtinval | 425 m² grondoppervlakte | Garage van 22 m² | Vlakbij invalswegen


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze deels te renoveren halfopen woning met brede tuin in een doodlopende straat. Badend in het groen en toch centraal gelegen vlakbij uitvalswegen, winkels en scholen. Met zijn 4 à 5 slaapkamers, grote lichte vertrekken, mooie brede tuin en garage zijn hier vele mogelijkheden. Neem snel uw agenda erbij voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen in de hal met veel lichtinval door het glas in de voordeur. Links is er een deur naar het gastentoilet met handwasser. De authentieke trap uit de jaren ’50 en de vloer in kleurige tegels geven de woning charme. Een open vestiaire verzamelt alle jassen, tassen en hoeden van de bewoners. Handig is ook de schoenenkast in de hal op de eerste verdieping.
  • Leefruimte met eetkamer: rechts naast de voordeur wandelt u de ruime leefruimte en aansluitende eetkamer binnen. Badend in het licht en langs alle zijden zicht op de tuin.  Praktisch om de spelende kinderen in het oog te houden. Deze ruimte geniet de ganse dag van de binnenvallende zon en het is hier dan ook aangenaam vertoeven. Ook in de winter, want dan kan de houtkachel voor extra warmte zorgen.
  • Keuken: vanuit de eetkamer wandelt u verder naar de gezellige keuken. Deze is degelijk uitgerust met een Smeg gasfornuis, dampkap, vaatwasser en een losstaande Samsung combinatie koelkast en diepvries.
  • Veranda en terras: via de keuken komt u in de veranda. Hier vindt u ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Aansluitend ligt het terras. Lekker dicht bij de keuken en zo heeft u altijd een reden om buiten te eten.
  • Zonnige en brede tuin: voor wie graag veel volk over de vloer heeft, is deze tuin een echt paradijs. De tuin is 15 meter breed aan de straatkant en is erg natuurlijk aangeplant met struiken en bloemen. Een aantal bomen zijn al decennia oud en voelen zich er duidelijk goed. Het voortuintje doet momenteel dienst als autostaanplaats.
  • 3 slaapkamers en badkamer: op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers van 17, 16 en 7 m² met ook hier weer maximale lichtinval met mooi zicht op de groene omgeving. De badkamer is aan een opknapbeurt toe en is momenteel uitgerust met een ligbad en een wastafel.
  • Zolderverdieping: de bovenste verdieping is momenteel ingericht als een grote slaapkamer annex hobbykamer en is 30 m² groot. Deze kan opgesplitst worden in 2 slaapkamers. In de hoek doet een kleinere ruimte momenteel dienst als berging. Ook hier weer mogelijkheden genoeg!
  • Garage: tegen de rechterzijde van het perceel bevindt zich een losstaande garage met een oppervlakte van 22 m², die graag opgeknapt wil worden. Ze kan onderdak geven aan 2 auto’s en heel wat tuingerief. Ze is bereikbaar via de poort aan de voorkant van het perceel.          
  • Kelder: deze heeft een oppervlakte van 25 m². Er is ook een kruipkelder die nuttig is bij eventuele renovatie.

Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd met een betonconstructie. Het dak van het huis is goed geïsoleerd, waardoor de warmte in de winter binnen blijft en in de zomer uw woning langer fris blijft.
U verwarmt met een zuinige condensatieketel op gas van Junkers. De ramen hebben nog enkel glas. De dakramen en de ramen in de veranda zijn al voorzien van dubbel glas. Onder het huis is er een kruipkelder om rioolbuizen, verwarmingsbuizen, kabels en leidingen weg te werken bij eventuele renovatiewerken.

In een doodlopende straat in een groene omgeving en toch overal vlakbij
U woont in een doodlopende straat vlakbij de verbindingswegen naar Kapellen, Hoevenen en Stabroek. De oprit van de A12 ligt achter de hoek en geeft aansluiting met de E19 en de Antwerpse Ring. Ook supermarkten zijn vlak in de buurt, want op slechts 3 minuten rijden, staat u voor de Colruyt of de Aldi in Ekeren. Op fietsafstand zijn er diverse scholen. Het openbaar vervoer neemt u op 500 meter van huis. Toch liever met de fiets en richting park en bos?  Dan bent u binnen de 15 minuten fietsen in Hof De Bist, Put van Ekeren en de Oude Landen. Wat wilt u nog meer?

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

De voorbeeldfoto is louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 293 000 per maand

Adres:

Leugenberg 34 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1959

Bewoonbare opp.:

180 m²

Grondoppervlakte:

425 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 860

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

2

Toilet:

1

EPC:

382 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Enkele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Leugenberg 34 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap