Huis in Stabroek - EST8

Verkocht

Stabroek

231 m²

€ 493 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder opschortende voorwaarde van lening. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Ruime en zeer energiezuinige woning uit 2014 met 4 slaapkamers en inpandige garage vlak bij het centrum van Stabroek

EPC 83 | 59 m² leefruimte | 4 ruime slaapkamers | Zonnige Zuidwest tuin met terras | Zonnepanelen | Ventilatiesysteem D | 231 m2 woonoppervlakte | bouwjaar 2014 | éénrichtingsstraat | Achteruitgang tuin via pad | Toplocatie


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want in dit huis in Stabroek trekt u zo in. De woning heeft troeven in overvloed! De ruimte bijvoorbeeld: u krijgt een grote leefruimte, 4 slaapkamers, een badkamer en garage. Ook buiten zit het snor, want bij mooi weer hebt u een charmante tuin met terras. Het huis is gebouwd met zeer degelijke en duurzame materialen en alles is piekfijn onderhouden. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: via de voordeur komt u in de hal. In de grote ingemaakte kast is er genoeg plaats voor de jassen en schoenen van het hele gezin én uw gasten. Er bevindt zich ook een apart toilet met handenwasser en netjes onder de trap weggewerkt vindt u een opbergruimte. Via de hal kan u eveneens naar de leefruimte en garage.
  • Leefruimte met open keuken: via de glazen deur bereikt u de lichte leefruimte van ca. 59 m2 die uitgeeft op het terras en tuin. Mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door het kamerbreed en -hoog schuifraam open te zetten. De keuken met eiland en werkblad uit natuursteen is uitgerust met toestellen van Siemens: gaskookvuur, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven en plaats voor de microgolfoven. Ook hier is er zeer veel lichtinval door de grote lichtstraat. Vanuit de leefruimte neemt u ook de trap naar de eerste en tweede verdieping.
  • 2 slaapkamers op de eerste verdieping: deze slaapkamers zijn ca. 16 en 15 m2. In de eerste slaapkamer staat er een mooie ingebouwde kast. Op de vloeren in de slaapkamers en de overloop ligt er overal een warme parket.
  • Badkamer met toilet: de moderne badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een wandmeubel met dubbele wastafel en verlichte spiegel, een ruime inloopdouche met inbouwkraanwerk en een hangtoilet.
  • 2 slaapkamers op de tweede verdieping: neem de trap naar de 2de verdieping. Daar vindt u nog 2 mooie slaapkamers van ca. 23 en 16 m2. Ook vindt u hier nog een handige berging.
  • Zuidwest tuin met terras: het grote schuifraam verbindt de leefruimte met een groot terras en een gezellige tuin. Allemaal georiënteerd op het zonnige Zuidwesten. Wat heeft een mens meer nodig om van de zon en buitenlucht te genieten? Voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig, door het kunstgras vraagt deze tuin zo goed als geen onderhoud. Last but not least vindt u er ook een achteruitgang, handig om met de fiets te vertrekken.
  • Inpandige garage: in de ruime garage van ca. 27 m² is er plaats voor een auto en enkele fietsen. Hier vindt u een uitgietbak en de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. De condensatieketel van Vaillant bevindt zich hier ook. Doorheen de woning niet genoeg opbergruimte? Een handige kast en schappen lossen dit eenvoudig op.

Goed om te weten
Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft dan ook een EPC-topscore van 83 kWh/m²jaar. Er is centrale verwarming met een condensatieketel op gas van het merk Vaillant. De oerdegelijke ramen uit aluminium zijn voorzien van hoogrendementsglas. Op het dak liggen 12 zonnepanelen, goed voor 3720 Wattpiek. De woning heeft een ventilatiesysteem D, dat volledig geautomatiseerd verse buitenlucht aanvoert en binnenlucht afvoert. Met de handige bergingen en garage is er bergplaats op overschot. De elektrische installatie werd gekeurd tot 2038.

Aangenaam wonen vlakbij invalswegen
De woning is gelegen in een rustige éénrichtingsstraat. In de omgeving zijn er meerdere bossen en parken waar u volledig tot rust kan komen middenin het groene landschap. Het aangename Moretusbos en de Kalmthoutse Heide bevinden zich eveneens op fietsafstand. Het befaamde Picoloplein met al zijn winkels ligt slechts op 850 m van uw woning. Scholen en openbaar vervoer bevinden zich om de hoek. Ook supermarkten treft u op korte afstand. En de oprit van de snelweg A12 en de verbinding met de Haven van Antwerpen bevinden zich op ca. 3 km. Kortom: een ideale ligging met alles kortbij! 

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 493 000 per maand

Adres:

Sigarenstraat 2A - 2940 Stabroek

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2014

Bewoonbare opp.:

231 m²

Grondoppervlakte:

218 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1335

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

2

Toilet:

2

EPC:

83 kWh/m²jaarepc label a

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

In aanvraag

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Zonnepanelen:

Ja

Aardgas:

Ja

Sigarenstraat 2A - 2940 Stabroek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap