Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

191 m²

€ 399 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Kwalitatief en stijlvol gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, inpandige dubbele garage en mooie zonnige tuin. 

Recent gerenoveerd | Inpandige dubbele garage en ruime oprit | 4 slaapkamers | Veel lichtinval | Ca. 191 m² woonoppervlakte | EPC 162 | Keuring van de elektrische installatie tot 2039 | Extra terras op eerste verdieping


Deze woning is een pareltje. Degelijk gebouwd en met duurzame materialen gerenoveerd in 2019-2021. Met 4 slaapkamers, waarvan 1 zolderverdieping met ingemaakte kasten, een inpandige garage van ca. 40 m² en een oprit voor 4 wagens. Buiten zit het ook snor want in deze makkelijk te onderhouden tuin kan u makkelijk genieten van het zonnetje en van de schaduw en er is een extra terras op de eerste verdieping. Neem snel uw agenda erbij voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Hal: stijlvol, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. De voordeur heeft spiegelglas waardoor daglicht naar binnen kan. Door de brede hal heeft u plaats genoeg om uw jassen op te bergen. Via de hal kan u de trap naar boven nemen, naar de garage en naar de berging. Op de vloer ligt een mooie grijze tegel.
  • Inpandige dubbele garage en opbergruimte: er is een ruime garage ca. 40 m² met automatische poort en een oprit waar nog eens 4 auto’s kunnen staan. In de garage vindt u ook nog een deur om naar de tuin te gaan. Onder de trap vindt u een handige opbergruimte.
  • Gastentoilet met handenwasser en bureau : neem de trap naar de eerste verdieping. In de hal vindt u een gastentoilet met handenwasser en een bureauruimte van ca. 5 m².
  • Leefruimte met open keuken: op dezelfde verdieping lonkt de lichte leefruimte. Met aan de straatkant het salon en achteraan een moderne met eettafel en zicht op de tuin. Deze is zeer recent vernieuwd. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. De kwaliteitskeuken is volledig uitgerust met een inductievuur met design afzuigkap van Falmec, oven, vaatwasser, koelkast en diepvries. De rest van de toestellen zijn van het merk Neff. Op de vloer ligt er een keramische parkettegel. Bovendien is er ook nog een overdekt terras op de eerste verdieping met trap naar de tuin. Lekker dicht bij de keuken, zo hebt u altijd een reden om buiten te eten.
  • Zonnige en mooi aangelegde tuin: op de eerste verdieping ontdekte u al een terras om buiten te eten op zalige zomerdagen. Beneden hebt u nog een tweede terras met een zonnige tuin eraan die precies groot genoeg is voor wie graag een mooie tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus. Klaar met enkele klusjes in de tuin? Berg uw tuingereedschap dan handig op in één van de twee tuinbergingen.
  • 3 slaapkamers en badkamer: op de tweede verdieping vindt u 3 slaapkamers van ca. 15, 14 en 6 m². Ook de badkamer werd ca. 3 jaar geleden volledig gerenoveerd. Er is een ligbad met douchemogelijkheid, een lavabomeubel en een handdoekdroger. De badkamer is magisch wit met grote, moderne tegels aan de muur en piekfijn afgewerkt. U blijft ‘s ochtends met plezier wat langer in de badkamer staan. Het raam naar buiten zorgt voor licht en lucht.
  • Zolderverdieping met ingemaakte kasten: naast de 3de slaapkamer is er nog een zolderkamer, voorzien van ingemaakte kasten. Deze is te bereiken via de vaste trap. Die richt u zelf in zoals u wilt: slaapkamer, berging, speel- of hobbykamer, … Mogelijkheden genoeg!

Goed om te weten
Deze woning werd in 1978 degelijk gebouwd en de aluminium ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas. De woning werd recent vernieuwd, ook het dak werd volledig geïsoleerd. Uw nieuwe thuis is bovendien beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen. Bijna alle ramen hebben rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Bovendien heeft u een keuring van de elektrische installatie geldig tot 2039 en werd de elektriciteitsmeter reeds vervangen naar een digitale meter.

Centraal gelegen vlakbij het centrum en invalswegen
Deze woning is gunstig gelegen in een buurt met veel groen. U woont tussen natuurgebieden De Uitlegger, Klein Schietveld en De Inslag. In een groene omgeving en toch op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Brasschaat en Maria-ter-Heide. Op nog geen minuut wandelen vindt u een bushalte met verschillende buslijnen. En voor alle soorten winkels, horeca en scholen hoeft u ook niet ver te gaan. Kom vooral zelf ontdekken hoe aangenaam wonen het hier is.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 399 000 per maand

Adres:

Bredabaan 811 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1978

Bewoonbare opp.:

191 m²

Grondoppervlakte:

360 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1127

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Garage:

2

Autostaanplaatsen:

4

Toilet:

1

EPC:

162 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Bredabaan 811 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap