Gelijkvloers in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

81 m²

€ 244 000 per maand

1 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder opschortende voorwaarde van lening. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Tof gelijkvloers appartement met gezellige tuin en 2 terrassen in de Hofstraat, een rustige straat vlakbij het centrum

Gerenoveerd | Zonnige tuin met 2 terrassen | 1 slaapkamer | 1 bureau of kleine kinderkamer | Grote badkamer | Groene straat | Vlakbij centrum Brasschaat | Keuring van de elektrische installatie tot 2044 | Geen gezamenlijke kosten behalve blokpolis | Alles op wandelafstand


In een rustige straat vlakbij centrum Brasschaat ligt een gelijkvloers appartement te wachten op haar nieuwe eigenaars. De woonkamer is ruim en modern. Ook de badkamer heeft veel troeven met zijn dubbele wastafel, een ruime inloopdouche, toilet en een afgescheiden hoekje als wasplaats. En laat het mooie weer maar komen, want genieten doet u op één van de twee terrassen. In het praktische tuinhuis over de gehele breedte van de tuin kan u allerlei spullen kwijt.

Indeling van het gelijkvloers appartement:

  • Leefruimte: we komen binnen in de ruime leefruimte met veel lichtinval. De grijze tegelvloer geeft er een moderne toets aan. Verder is er ruimte voor een grote eetkamer en bijhorende kasten. De leefruimte is voorzien van een elektrische rolluik aan de voorzijde.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder richting keuken met aan de linkerkant de kasten en toestellen en aan de rechterkant een gezellige toog, makkelijk om aan te ontbijten en handig tijdens de spitsmomenten in de keuken.
  • Ruime kelder en opbergruimte: naast de keuken bevindt zich de deur naar de bergruimte en verder door ook de trap naar de droge kelder met een oppervlakte van 8 m². Aan opbergen dus geen gebrek!
  • Zonnige tuin met 2 terrassen en groot tuinhuis: de tuin is zonnig waardoor het aangenaam vertoeven is. Over de ganse breedte van de tuin bevindt zich achteraan een groot tuinhuis en ideaal dus voor het opbergen van tuinmateriaal, voor fietsen en eventueel een deel ervan als toekomstige mancave. Het dak hiervan is recent vernieuwd. Links voor het tuinhuis ligt een eerste terras, waar het lang genieten is in de zon. Het tweede en grotere terras ligt tegen de uitbouw en is voorzien van een waterkraantje. Maximaal tuinplezier dus! De fietsen kan je binnen rijden via een aparte ingang. Ook makkelijk voor het buitenzetten van de vuilbakken.
  • 1 ruime slaapkamer en 1 bureau: de slaapkamer heeft een oppervlakte van 11,5 m² en heeft een raam voorzien van dubbel glas. De andere kamer kan ingevuld worden als bureau, kinderkamer of compacte hobbykamer.
  • Badkamer: de badkamer is comfortabel met veel lichtinval. Een grote inloopdouche, dubbele wastafel en toilet en dankzij een matglazen deur staat de wasmachine en droogkast uit het zicht. Alles bij de hand dus.
  • Gemeenschappelijke doorgang: aan de rechterkant van de woning loopt een doorgang, afgesloten met een deur, en leidend naar de toegang tot de tuin. Deze doorgang is gemeenschappelijk. Makkelijk om de fietsen richting tuinhuis te brengen en de afvalcontainers richting straat.
  • Autostaanplaats: momenteel wordt de oprit gebruikt als autostaanplaats, doch deze is niet vergund.

Goed om te weten
Dit gelijkvloers appartement heeft veel troeven. Er zijn - behalve de verplichte verzekeringspolis - geen andere maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen. Alle meters zijn individueel en zo bent u zeker dat u enkel betaalt wat u verbruikt. Bovendien heeft u een keuring van de elektrische installatie die geldig is tot 2044. De tuin met het tuinhuis en zijn 2 terrassen zijn echt een meerwaarde.  De ramen bestaan uit dubbel glas in aluminium en zijn voorzien van een elektrische rolluik in de slaapkamer. Er is momenteel een alarmsysteem met brandmelders in opbouw geïnstalleerd. Deze kunnen eventueel mee overgenomen worden.

Centraal gelegen vlakbij het centrum en invalswegen
Dit gelijkvloers appartement is erg goed gelegen in een rustige straat met bomen en vlakbij het centrum van Brasschaat met zijn mekka aan winkels, diensten, cafés en restaurants. Scholen zijn er in de nabije buurt op 350 meter. Het Park van Brasschaat en het Gemeentepark bevinden zich op amper 700 meter. Sportoase Elshout bevindt zich op 1500 meter. Op slechts 450 meter van huis springt u op het openbaar vervoer. Neemt u toch liever de auto, dan zit u binnen 7 min op de autostrade.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 244 000 per maand

Adres:

Hofstraat 49 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Gesloten

Renovatiejaar:

2013

Bewoonbare opp.:

81 m²

Grondoppervlakte:

210 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 883

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Bureau:

1

Berging:

1

EPC:

374 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Hofstraat 49 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap