Appartement in Stabroek - EST8

Verkocht

Stabroek

61 m²

€ 180 000 per maand

1 slaapkamers

Meer info

Halfopen gelijkvloers 1-slaapkamerappartement met groot terras, zomerse zuidwest tuin en garage met grote oprit.

1 slaapkamer | Gelijkvloers | Rolluiken | Zuidwest tuin en terras | Dak vernieuwd en geïsoleerd | Inpandige garage met oprit verplicht bij aan te kopen aan 25.000 euro

Zoekt u een 1 slaapkamerappartement, en bent u ook graag buiten? Dit appartement heeft een terras en tuin waarop u kunt dansen! Het dak van het gebouw werd recent vernieuwd en geïsoleerd. Met zijn rustige ligging maar toch overal dichtbij zit u goed! Bel snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Hal: in uw inkomhal is er plaats genoeg om uw jassen netjes weg te hangen. Via de hal kan u eveneens naar de leefruimte, keuken en berging.
  • Leefruimte met open keuken: de lichte leefruimte geeft uit op het terras en tuin. Mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door het schuifraam open te zetten. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat van ATAG, afzuigkap, koelkast en diepvries. Ontbijten doet u aan de toog van de keuken.
  • Bergruimte: naast de badkamer is de berging met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Ook staat daar, netjes weggestopt, de ketel van uw centrale verwarming van het merk Vaillant.
  • Slaapkamer: vanuit de leefruimte bereikt u de slaapkamer, deze is ca. 9 m² groot en heeft uitzicht op de tuin. Voorzien van rolluiken zodat u het heerlijk donker kan maken om te slapen.
  • Badkamer met toilet: de badkamer heeft een ligbad met mogelijkheid om te douchen. Er staat een wastafel met badkamermeubel en een toilet. En de badkamer heeft een propere en makkelijk te onderhouden tegelvloer – dweil erover en klaar.
  • Tuin met terras: Het grote schuifraam verbindt de leefruimte met een groot terras en een gezellige tuin. Allemaal georiënteerd op het zonnige zuidwesten. Wat heeft een mens meer nodig om van de zon en buitenlucht te genieten? Achteraan hebt u nog een tuinhuis.
  • Inpandige garage: in de garage van 15 m² is er plaats voor een auto en enkele fietsen. Wilt u nog meer parkeerplaats? Dan is er nog een oprit waar 2 auto’s kunnen staan.

Goed om te weten
Er is centrale verwarming met een individuele ketel op gas van het merk Vaillant. Er zijn aparte meters voor uw elektriciteit, gas en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Voor de gemeenschappelijke delen wordt een provisie van €50 per maand gerekend. De ramen uit PVC zijn voorzien van dubbelglas en de ramen hebben rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische en thermische isolatie en privacy. Met de handige berging en garage is er bergplaats op overschot. Het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd in 2020 en u heeft een keuring van de elektrische installatie tot 2036. Met een bruto rendement van 3.9% is dit appartement ook een uitstekende investering.

Aangenaam wonen vlakbij invalswegen
Het appartement is gelegen in een rustige straat. Op enkele minuten wandelen vindt u het Elzenbos waar u volledig tot rust kan komen middenin het groene landschap. Het befaamde Picoloplein met al zijn winkels ligt slechts op 1,9 km van uw appartement. Ook supermarkt Aldi is slechts 4 minuten fietsen. De oprit van de snelweg A12 en de Haven van Antwerpen bevinden zich op ca. 3 km. Kortom: een ideale ligging met alles kortbij! 

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 180 000 per maand

Adres:

Jonker De Hazelaan 22 - 2940 Stabroek

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1996

Bewoonbare opp.:

61 m²

Grondoppervlakte:

594 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Huurovereenkomst te respecteren

Kadastraal inkomen:

€ 609

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

319 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonuitbreidingsgebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Jonker De Hazelaan 22 - 2940 Stabroek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap