Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

168 m²

€ 399 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Ruime, gerenoveerde halfopen woning met master bedroom met badkamer en suite + 3 slaapkamers, tweede badkamer en zonnige tuin op een toplocatie in de zeer gegeerde wijk Bloemendaal in Schoten

Topligging | 4 Slaapkamers | 2 badkamers | Berging | Superleuke voor- én achtertuin | 2 terrassen | Waterontharder | Kelder | Rustige straat | Achteruitgang


Wat staat er op de wensenlijst voor uw nieuwe woning? Een ruime halfopen woning met veel licht, en een leuke, aangelegde tuin? Dan is deze woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers een buitenkans. Door de uitbouw wordt de woning veel ruimer en lichter. De keuken is goed uitgerust en geeft zicht op de tuin. Door het grote schuifraam wordt binnen buiten en buiten binnen. Centrum Schoten, winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer, … hier vindt u letterlijk alles op wandelafstand. Wij lichten dit graag toe in een persoonlijke rondleiding. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:
 

  • Inkomhal met gastentoilet: U komt links van het huis binnen in de hal. U vindt er een gastentoilet met handenwasser. Via de hal kan u eveneens naar de leefruimte en kelder. Ook kan u hier de trap nemen naar de eerste verdieping.
  • Lichte, gezellige en ruime leefruimte: via de glazen deur komt u in de woonkamer die de sfeer van de woning ademt. De uitbouw heeft voor veel extra ruimte gezorgd. De huiselijke leefruimte biedt plaats voor een eetkamer, salon en bureau en heeft een warme uitstraling dankzij de parketvloer.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne keuken met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. U krijgt een inductie kookvuur, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Door het grote schuifraam tovert u zo binnen om tot buiten en buiten tot binnen. Vanuit deze ruimte kan u ook de grote berging betreden.
  • Berging op het gelijkvloers: naast de verbinding met de keuken geeft de berging zowel toegang tot de straatkant als de tuinkant. Aan de straatzijde komt u uit op een handige plek voor uw vuilcontainers e.d.. Via een paadje komt u dan tot bij het pad dat de voordeur verbindt met de straat. Aan de andere kant van de berging hebt u toegang tot de tuin, u kunt dus van het pad in de voortuin tot in de tuin.
  • Zomerse tuin: het huis heeft een voortuin en een tuin aan de achterkant die gericht is naar het zuidoosten. Vanuit de leefruimte en keuken betreedt u zowel de tuin als het terras. Ook worden mooie zomerdagen nog mooier als u buiten kunt eten. Op het terras is er genoeg plaats voor een grote tuintafel. Komen eten! Achteraan in de tuin is er nog een extra terras zodat u gezellig kan relaxen in de lounge. Ook treft u er een handige tuinberging en last but not least vindt u er ook een achteruitgang. Handig om met de fiets te vertrekken.
  • 3 slaapkamers op de eerste verdieping: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 3 slaapkamers van ca. 13.5, 13 en 6 m², deze laatste kamer is momenteel ingericht als dressing met ingemaakte kasten.
  • Badkamer op de eerste verdieping: de badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een wastafel met spiegelkast, een ligbad met mogelijkheid om te douchen en een hangtoilet. U hangt de handdoeken te drogen op de wandradiator. De led inbouwspots en de lichtinval maken het geheel compleet.
  • Master bedroom met badkamer en suite: naast de 3 slaapkamers is er nog een ruime zolderkamer met maatkasten. Een leuke, lichte ruimte verbonden met een moderne badkamer. Deze is uitgerust met een douche, wandmeubel met waskom en een handdoekdroger. Zowel hier als in de andere slaapkamers komt diezelfde mooie, warme parketvloer van in de leefruimte terug.
  • Bergruimte: via het halletje op de zolderverdieping hebt u nog 2 zolderbergingen, in één daarvan treft u de ketel op gas.
  • Kelder: de woning beschikt ook nog over een kelder van ca. 10 m². U vindt er de waterontharder en de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.

Goed om te weten
Deze woning is degelijk gebouwd en stijlvol gerenoveerd. Zowel het hoofddak als de platte daken van het huis zijn vernieuwd, en de aluminium ramen zijn voorzien van hoogrendementsbeglazing. Op vele plaatsen in het huis zijn er inbouwspots die zorgen voor een mooie afwerking en een gezellige sfeer. Ook buiten is er aan sfeerverlichting gedacht. Zowel aan de gevels als onder de leilinden door middel van grondspots, die leibomen zorgen trouwens ook voor privacy. Beneden én boven is er een parlofoon aanwezig. Verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas. Daarbovenop heeft het huis een waterontharder die kalk uit het water haalt. Resultaten: lekkerder kraantjeswater, glanzende ramen en vloeren, en minder reparaties aan leidingen en toestellen.

Zeer gegeerde Bloemendaalwijk: aan de Schotense Vaart en overal vlakbij
Naar de supermarkt kunt u te voet, want in de Paalstraat heeft u een Lidl, Aldi én Colruyt. Ook apothekers, bakkers, scholen, een speeltuin en een sporthal treft u op wandelafstand. Op 5 minuten wandelen heeft u een bushalte en met de auto bent u in 10 minuten op de E19 richting Antwerpen of Breda. Even uitwaaien in het weekend? Keer de hoek om en u botst op het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten, zalig om te fietsen of te wandelen. Ook snuift u de natuur op in het Gemeentepark, Domein Vordenstein en Peerdsbos. Parkeerplaats voor uw deur en op 20 meter is er een parking waar vaak wel een plekje vrij is.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 399 000 per maand

Adres:

Geraniumlaan 28 - 2900 Schoten

Bouwjaar:

1952

Bewoonbare opp.:

168 m²

Grondoppervlakte:

237 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Overeen te komen

Kadastraal inkomen:

€ 805

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Kelder:

1

Berging:

1

Dressing:

1

Toilet:

2

EPC:

399 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Geraniumlaan 28 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap