Huis in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

125 m²

€ 259 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder opschortende voorwaarde van lening. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Lichtrijke woning met 2 slaapkamers en zonnige tuin gericht naar het zuidoosten. 

Tuin gericht naar het zuidoosten | Laag kadastraal inkomen van €525 | Gelegen in een eenrichtingsstraat | Rolluiken | Energiezuinige ketel


Op zoek naar een woning met voldoende lichtinval en een zonnige tuin? Dan is deze woning met 2 slaapkamers en een leuke en zonnige tuin gericht naar het zuidoosten precies wat u nodig hebt. En de rolluiken maken het leefcomfort in dit huis helemaal compleet.

Indeling van de woning:

  • Hal: in dit huis zijn gezelligheid en charme troef. In de lichte hal leidt de trap u naar de eerste verdieping en vindt u de deur naar de kelder. De glazen deur brengt u naar een tweede hal om naar de badkamer, leefruimte of keuken te gaan.
  • Lichte leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de grote ramen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends.
  • Keuken met terras: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne keuken met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. U krijgt een gasvuur met afzuigkap en een oven. Een troef van de keuken is de schuifdeur naar het terras. Lekker dichtbij de keuken, zo hebt u altijd een reden om buiten te eten. Daardoor valt er ook in de keuken heel wat licht binnen.
  • Tuin met terras en tuinhuis gericht naar het zuidoosten: deze tuin vraagt amper onderhoud en is bedoeld om maximaal te genieten. U vindt er een terras en een zonnige tuin die precies groot genoeg is voor wie graag een tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus.
  • Badkamer met lichtkoepel: nog op het gelijkvloers vindt u de badkamer. Via de lichtkoepel profiteert u van veel daglicht. De badkamer is momenteel uitgerust met een zalig bad, een wastafel en een toilet. Op de vloer ligt een makkelijk te onderhouden tegelparket.
  • 2 slaapkamers: op naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 mooie, grote slaapkamers. De eerste van maar liefst ca. 20 m² met een handige, ingemaakte kast. En een tweede slaapkamer van ca. 13 m². Een extra slaapkamer nodig? Dan deelt u die grote gewoon in 2.
  • Zolder: Waar bewaart u reiskoffers, dekens en oude spullen? In de bergzolder van het huis.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft ook nog een kelder.

Goed om te weten
U verwarmt de woning op gas met een energiezuinige condensatieketel. Ook het plat dak werd reeds geïsoleerd. De aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast vindt u in de badkamer. Staat er nog wat op uw wensenlijstje? Ledverlichting, zegt u? Check! Tijdens de rondleiding spot u in de keuken ingebouwde ledlichten.

Gelegen in een eenrichtingsstraat met alles kortbij
De woning is zeer centraal gelegen in een eenrichtingsstraat met alles kortbij. Zo is het erg handig dat u winkels, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving treft. De laatste jaren werd er flink geïnvesteerd in de talrijke nabijgelegen parken. U woont vlakbij het Gemeentepark, waar ook het zwembad gelegen is, het Runcvoortpark, het Bouckenborghpark en het Hof Van Roosendael. Ideale plaatsen om te gaan wandelen, spelen, sporten of simpelweg op een bankje te genieten van de rust en de natuur. Hiernaast is de woning uitstekend bereikbaar door de nabijheid van oprit Ring en A12, belangrijke verbindingswegen en bus- en tramhaltes. In de buurt bevinden zich meerdere Velo-stations, en met de fiets ben je zo in hartje Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 259 000 per maand

Adres:

Terlindenhofstraat 135 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Halfopen

Bewoonbare opp.:

125 m²

Grondoppervlakte:

220 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 525

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

486 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Aardgas:

Ja

Terlindenhofstraat 135 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap