Appartementsgebouw in Antwerpen (2060) - EST8

Verkocht

Antwerpen (2060)

197 m²

€ 375 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Vergund gebouw ingedeeld in 3 appartementen vlakbij Park Spoor Noord. 

Op slechts 400 m van Park Spoor Noord | Op elk verdiep een woonkamer met open keuken, badkamer en slaapkamer | Energiezuinige appartementen | Keuring elektriciteit geldig tot 2034 | Verhuurd aan ca. €1.935 in totaliteit


Bent u op zoek naar een pand vlakbij het centrum van Antwerpen waar u verschillende mogelijkheden heeft? Het vergund gebouw is ingedeeld in 3 appartementen. Ideaal als opbrengsteigendom. Maak snel een afspraak voor een bezoek!

Indeling van het gebouw:

  • Gelijkvloers: op de gelijkvloerse verdieping heeft u het eerste appartement van ca. 50 m², met voldoende plaats voor een salon. Er is een keuken met een kookvuur en een koelkast. Via de keuken kan u naar de leuke koer. Achter de keuken is de slaapkamer met aansluitend een badkamer met een inloopdouche, een wandmeubel met wastafel en een toilet.
  • Eerste verdieping: op de eerste verdieping zorgen de grote ramen voor veel lichtinval in de leefruimte. De keuken heeft een koelkast, een oven en een kookvuur. Ga achter de slaapkamer een paar treden naar beneden en u komt in de badkamer. U krijgt een apart toilet, een douchecabine, een wastafel en een handdoekdroger. Dit appartement is ca. 50 m².
  • Tweede verdieping: via de hal kan u naar de badkamer die uitgerust is met een wastafel, een inloopdouche en een toilet. Een paar treden hoger vindt u de leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van een kookvuur, oven, vaatwasser en koelkast. De slaapkamer is bereikbaar via de vaste trap in de leefruimte. Dit is een duplex appartement en is ca. 100 m².
  • Kelder: tot slot is er nog een ruime kelder.
Goed om te weten
Alle pvc ramen zijn van “Schüco” en hebben hoogrendementsbeglazing. Het dak werd geïsoleerd en ook alle plafonds werden goed geïsoleerd. De appartementsdeuren zijn van branddeuren voorzien. Verder zijn er ook rolluiken. Het gelijkvloers wordt elektrisch verwarmd door middel van een heatpanel en krijgt warm water uit de eigen elektrische boiler. Verdieping 1 en 2 worden gezamenlijk verwarmd op gas. Deze condensatieketel van Vaillant is in 2015 geplaatst en vindt u terug in de badkamer op de tussenverdieping. Er is 1 meter voor gas, elektriciteit en water. Er werden wel al leidingen voorzien voor het plaatsen van aparte watermeters. Het gelijkvloers heeft een EPC score van 151, eerste verdieping 121 en de tweede krijgt een score van 91 kWh/m² jaar. Het volledige gebouw wordt verhuurd voor ca. €1.935 in totaliteit.

Gelijkvloers is verhuurd aan €650/maand.
Eerste verdieping is verhuurd aan €635/maand.
Tweede verdieping is verhuurd aan €650/maand.

Op het knooppunt van mobiliteit, vlakbij groen, ontspanning en winkels
Met de wagen bent u meteen op de Antwerpse Ring. In de onmiddellijke buurt vindt u alles wat u nodig hebt: supermarkten, buurtwinkels, scholen en het openbaar vervoer. Houdt u van groen? Park Spoor Noord bevindt zich op nog geen 5 minuten wandelen van uw thuis. Tram 12 stopt vlakbij en brengt u op ca. 7 minuten naar het Centraal Station. Op een kwartiertje wandelen staat u aan het MAS, waar u talloze gezellige cafés en restaurants kunt vinden. Hier valt altijd wel iets te beleven!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 375 000 per maand

Adres:

Oranjestraat 28 - 2060 Antwerpen (2060)

Type bebouwing:

Gesloten

Bewoonbare opp.:

197 m²

Grondoppervlakte:

61 m²

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 466

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

3

Kelder:

1

Koer:

1

Toilet:

3

EPC:

91 kWh/m²jaarepc label a

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Ja

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Oranjestraat 28 - 2060 Antwerpen (2060)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap