Huis in Kapellen (Antw.) - EST8

Verkocht

Kapellen (Antw.)

162 m²

€ 319 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info


Energiezuinige woning met 3 à 4 slaapkamers en ruime, zonnige tuin in een rustige woonwijk, vlakbij het centrum, Moretusbos en de Kalmthoutse Heide. 

EPC 115 | Zonnige ZO-tuin | Keuring van de elektrische installatie tot 2043 | Nieuwe keuken | Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2017 met garantie | Zuinige condensatieketel uit 2017 | Zonnepanelen | Vloerverwarming


Op zoek naar een energiezuinige gezinswoning met 3 à 4 slaapkamers, veel bergruimte én garage? U wilt een huis dat al goed in orde is, maar met genoeg mogelijkheden om er uw ding mee te doen? Dan is deze praktische woning met zomerse tuin, gelegen in een rustige straat echt iets voor u. U heeft een keuring van de elektrische installatie geldig tot 2043 en het dak werd ook pas in 2017 vernieuwd en geïsoleerd. Bovendien worden er sinds vorig jaar zonnepanelen gehuurd.  Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkom met gastentoilet: zelf komt u wellicht meestal binnen langs de garage, maar uw bezoekers ontvangt u via de glazen voordeur, hierdoor geniet u van veel lichtinval. Er is plaats genoeg om uw jassen netjes weg te hangen en de hal leidt naar de garage, wasplaats, technische ruimte en naar een gastentoilet. Ook kan u hier de trap nemen naar de eerste verdieping. De wasplaats kan ook dienen als vierde slaapkamer.
  • Leefruimte met open keuken en terras: op de eerste verdieping lonkt de lichte en vernieuwde leefruimte. Met aan de straatkant het salon en achteraan een praktische keuken met eettafel en zicht op de tuin. Kokkerellen en aperitieven doet u in de moderne, open keuken. Die is uitgerust met een ingebouwde vaatwasser, keramisch kookvuur, afzuigkap en Amerikaanse koelkast. Alle toestellen zijn van Bosch. Op de vloer ligt er een makkelijk te onderhouden tegel. Aansluitend is er een klein terrasje met trap naar de tuin. Vraagt u zich af waar de radiatoren verborgen zitten? Die zijn er niet. De vloerverwarming is uw hoofdverwarming.
  • Tuin gericht naar het zuidoosten: deze tuin vraagt amper onderhoud en is bedoeld om maximaal te genieten. Met een zuidoostoriëntering profiteert u vanaf de eerste straal zon.  Bovendien heeft u een mooi zicht op de groene omgeving.
  • 3 slaapkamers en badkamer: neem de trap naar de tweede verdieping. Daar vindt u 3 slaapkamers van ca. 16,5, 11 en 8 m². Er is ook een badkamer met een ligbad met douchemogelijkheid en een wandmeubel. Op deze verdieping is ook een tweede toilet.
  • Garage, oprit, wasplaats en technische ruimte: we keren terug naar de benedenverdieping. Hier heeft u nog een handige oprit en inpandige garage, wasplaats en technische ruimte. De zuinige condensatieketel, geplaatst in 2017, vindt u hier ook terug.

Goed om te weten
Het dak werd pas in 2017 vernieuwd en geïsoleerd, met een 10-jarige garantie. Ook de condensatieketel van Bosch is in 2017 geplaatst en in de ramen staat dubbel glas. Hierdoor heeft u een mooie epc-score van 115 kWh / m². En er is een videofoon. Zo checkt u direct wie er voor uw deur staat. Bovendien kan u de voordeur openen vanop afstand via een app. En als klap op de vuurpijl: er zijn vorig jaar 12 zonnepanelen geplaatst, goed voor 3.900 Wattpiek. Deze worden gehuurd.

Gelegen in een rustige straat vlakbij het centrum van Putte-Kapellen, Moretusbos en de Kalmthoutse Heide
De woning is gelegen in een rustige straat maar toch in een buurt met veel winkels en scholen. Openbaar vervoer vindt u op 6 minuten wandelen. Verder is het hier aangenaam wonen met alles in de buurt. Houdt u van ontspanning in de natuur? Op wandelafstand treft u het Moretusbos! Ook woont u vlakbij het Grenspark Kalmthoutse Heide. Dit gebied omvat ongeveer 60 km² eindeloze natuur in een prachtige landschap.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 319 000 per maand

Adres:

Leopold Scheiperslaan 54 - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1987

Bewoonbare opp.:

162 m²

Grondoppervlakte:

222 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1088

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Autostaanplaatsen:

2

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

115 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Zonnepanelen:

Ja

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Leopold Scheiperslaan 54 - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap