Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

165 m²

€ 349 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Goed onderhouden en energiezuinige woning met 3 ruime slaapkamers, veel opbergruimte, zonnige tuin en garage in Ekeren.

Rustige ligging | Instapklaar | Dak vernieuwd en geïsoleerd | EPC 133 | Garage | Veel lichtinval | Ruime zolderverdieping | Droge kelder | Zonnige tuin


Welkom in de zeer leuke en vernieuwde "Edisonwijk" te Ekeren. U krijgt een mooi onderhouden en instapklare woning met veel lichtinval, 3 slaapkamers, extra berging en een mooi aangelegde en zonnige tuin met toegang tot de garage. De rolluiken en vliegenramen maken het leefcomfort helemaal compleet. Bovendien is er een aangename speeltuin over uw deur, handig om uw kinderen een oogje in het zeil te houden. Die buitenkans laat u toch niet liggen?

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. De voordeur heeft glas bovenaan waardoor daglicht naar binnen kan. En er is een deur naar de kelder.
  • Leefruimte: in de leefruimte valt er licht binnen langs de tuin én straatkant. Aan de voorkant van het huis is nu de zithoek, met grote ramen en zicht op het groen in de straat. Naast het salon is de eethoek met plaats voor een grote tafel en kast. In de keuken is er een eiland voor een koffie en een snel ontbijt, ook daar is het genieten van zicht op groen.
  • Open keuken met lichtkoepel: wie kookt, heeft nog altijd contact met de huisgenoten in de woonkamer. Ook in de keuken valt extra licht binnen via de koepel en het grote raam naar de tuin. Instrumenten voor de chefkok: een gasvuur met 4 pitten met dampkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. Plaats voor etenswaren, potten en pannen is er genoeg. Want de keuken heeft aan 2 kanten boven- en onderkasten in grijs hoogglans.
  • Berging en gastentoilet: aansluitend bevindt zich een handige berging met een uitgietbak en aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Uw zuinige condensatieketel van Vaillant uit 2014 vindt u hier ook terug, netjes weggewerkt in een ingemaakte kast. Ook is hier een gastentoilet met handenwasser.
  • Mooi aangelegde tuin met garage: deze tuin vraagt amper onderhoud en is bedoeld om maximaal te genieten. Met een oost oriëntering profiteert u vanaf de eerste straal zon. Tafelen doet u op het terras. En als de zon ondergaat knipt u de buitenverlichting aan voor een magische zomeravond. De grasmaaier en tuinmeubels kunt u kwijt in de garage. Die is voorzien van verlichting en elektriciteit en een automatische poort. U bereikt deze garage via een weg achteraan de woning. Naast de garage vindt u ook nog een deur, handig voor vuilbakken.
  • 2 slaapkamers en badkamer: een witgeschilderde houten trap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vindt u twee ruime slaapkamers van ca. 13 en 10 m². De badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een wandmeubel met een lavabo en kolomkast, een ligbad met mogelijkheid om te douchen, een handdoekdroger en een toilet. Het raam zorgt voor licht en verse buitenlucht.
  • Zolderverdieping: u kan hier oude spullen in bewaren. Of … u maakt er een grote slaapverdieping van: een master bedroom van ca. 23 m² met inloopkast. Beeld u daar nog een grote tv bij en een boekenkast, en u komt uw slaapkamer in het weekend niet meer uit. Bovendien zijn er hier langs beide kanten nog ingemaakte kasten. De velux ramen zijn voorzien van een verduistering én een vliegenraam.
  • Kelder: nog geen plaats genoeg in deze woning? Onder het huis zit nog eens een kelder. Er is ook nog een kruipkelder om rioolbuizen, verwarmingsbuizen, kabels en leidingen weg te werken.
Goed om te weten
Dit huis is tiptop in orde. Het dak is geïsoleerd en in prima staat en in de ramen staat driedubbel of dubbelglas. U verwarmt het huis met centrale verwarming op aardgas – er staat een recente energiezuinige condensatieketel van Vaillant. Zo komt u op een mooie epc-score van 133 kWh/m²jaar. De woning is ook beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen. Want de meeste ramen hebben horren. En er zijn rolluiken, meestal elektrisch. Die zorgen niet alleen voor uw veiligheid en privacy. Ze houden ook licht, geluid, warmte en koude tegen en verhogen op die manier het isolerende effect van uw ramen.

Rustig gelegen nabij groen en winkels
De woning ligt in de vernieuwde en rustige “Edisonwijk” te Ekeren, vlakbij verbindingswegen naar Kapellen, Hoevenen en Stabroek. Voor supermarkten is deze ligging ideaal want u hoeft slechts 4 minuten te rijden naar de Aldi, Proxy Delhaize en Carrefour Market. En met de wagen zit u direct op de A12, E19 en de Ring. Snakt u naar groen, dan vindt u op ca. 15 minuten fietsen 4 parken/natuurreservaten: het gemeentepark van Kapellen, Hof De Bist, Put van Ekeren en de Oude Landen. Bovendien vindt u op 10 minuten wandelen een bushalte. Wat wilt u nog meer?

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 349 000 per maand

Adres:

Marconistraat 18 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bewoonbare opp.:

165 m²

Grondoppervlakte:

255 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 367

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

133 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Aardgas:

Ja

Marconistraat 18 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap