Huis in Schilde - EST8

Verkocht

Schilde

127 m²

€ 299 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Gezellige woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers, rustig gelegen in recreatiegebied waar permanent wonen is toegestaan.

Vrijstaande woning | BJ 2019 | Ruim perceel van ca. 770 m² | Zonnepanelen | EPC 99 | Keuring elektrische installatie tot 2046 | 2 badkamers | Groene en rustige omgeving | Permanente bewoning toegestaan


Zoekt u een gezellige en betaalbare woning met 4 slaapkamers op een mooi perceel in een rustige omgeving in Schilde? Dan bent u hier aan het juiste adres. U krijgt een leuke, als nieuwe woning met een ruime tuin en uw verbruik is minimaal dankzij de zonnepanelen.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: de woning heeft 2 toegangen. Via de zijdeur komt u in de hal die toegang verleent tot de keuken. In de hal vindt u uw aansluiting voor wasmachine en droogkast. Hier staat ook uw condensatieketel van Junkers.
  • Keuken: via de inkomhal komt u bij de keuken. Deze is uitgerust met een koelkast, een diepvries, een kookvuur op gas, een dampkap en een vaatwasser. Verder zijn er voldoende kasten om potten en pannen netjes in op te bergen.
  • Leefruimte: de leefruimte met woonkamer en eetkamer heeft grote ramen zowel vooraan als zijdelings. Die zorgen voor daglicht en geven een extra ruimtelijk gevoel. De sfeermaker en gezinsmagneet in deze ruimte is zonder twijfel de pelletkachel. Denk er een kop warme chocomelk bij en u wilt er niet meer weg.
  • 2 slaapkamers en badkamer: nog op het gelijkvloers vindt u 2 slaapkamers van ca. 7 m², waarvan beiden met toegang tot de eerste badkamer. De slaapkamers worden (bij)verwarmd met een elektrische verwarming. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, een lavabo en een toilet.
  • Tuin: via het schuifraam in de leefruimte komt u in de tuin. In welke kamer van het huis u ook bent, u kijkt altijd uit op groen. De tuin is een echt paradijs voor tuinliefhebbers en gezinnen met kinderen en is maar liefst 22 meter breed! Er staat een stevig tuinhuis en is er genoeg plaats voor een uit de kluiten gewassen moestuin.
  • 2 slaapkamers en 2de badkamer: op naar de eerste verdieping. Hier vindt u nog eens 2 zeer ruime slaapkamers van ca. 16 en 23 m² en een tweede badkamer. De badkamer is aansluitend aan de slaapkamer van 16 m² en heeft een ligbad, een douchecabine met massagejets, een wandmeubel met lavabo en een handdoekdroger. Bovendien is er op deze verdieping nog een apart toilet met een handenwasser.

Goed om te weten
Deze gezellige woning is gebouwd in 2019. U verwarmt de woning met een condensatieketel op gas van het merk Junkers. Gas wordt aangeleverd via een propaantank. In de houten ramen staat dubbelglas en de vloeren, muren en dak zijn goed geïsoleerd. Onder het huis is er een kruipkelder om kabels en leidingen weg te werken. Nog meer troeven: de woning heeft een ventilatiesysteem D, dat volledig geautomatiseerd verse buitenlucht aanvoert en binnenlucht afvoert. Al die elementen samen zorgen voor een toonaangevend EPC van amper 99 kWh/m². Bovendien is er een keuring van de elektrische installatie tot 2046. Als klap op de vuurpijl liggen er zonnepanelen, goed voor een vermogen van 5100 wattpiek.

Rustige groene buurt
U koopt in een rustige, groene omgeving en parkeergelegenheid is er ruim voldoende dankzij de oprit. Met de wagen bereikt u op 10 minuten de E313. In de buurt van de woning vindt u verschilldende scholen en winkels zoals supermarkt Colruyt.  Een bushalte treft u op ca. 2 km.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
 

Algemeen

Prijs:

€ 299 000 per maand

Adres:

Kotsbosweg 75 - 2970 Schilde

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

2019

Bewoonbare opp.:

127 m²

Grondoppervlakte:

770 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Autostaanplaatsen:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

99 kWh/m²jaarepc label a

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Recreatiegebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Zonnepanelen:

Ja

Aardgas:

Ja

Kotsbosweg 75 - 2970 Schilde

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap