Huis in Grobbendonk - EST8

Verkocht

Grobbendonk

153 m²

€ 129 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info


Gezellige woning met 4 slaapkamers, rustig gelegen in weekendzone.

Groene omgeving | Ook ideaal als opbrengsteigendom | Ruim perceel van ca. 1120 m²


Zoekt u een gezellige woning of opbrengsteigendom met 4 slaapkamers op een groot, mooi perceel in de rustige Kempen? Grobbendonk is the place to be. U krijgt een charmante woning, een ruime tuin en een leuke veranda.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal en toilet: via de hal kan u naar het apart toilet, de badkamer, de leefruimte en de keuken. Ook kan u hier te trap nemen naar de eerste verdieping. Op de vloer van de hal liggen tegels.
  • Leefruimte: via de inkomhal komt u bij de leefruimte. Door de stenen muur heeft de leefruimte zeker zijn charme. Dankzij de doorgang naar de keuken valt het licht in de woonkamer langs 2 kanten binnen. Het plafond bestaat nu uit nogal donkere planchetten. Schildert u die wit? Dan wordt de woonkamer veel lichter en oogt ze een stuk groter.
  • Keuken: de keuken is een aparte ruimte met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. Deze is uitgerust met een koelkast, een kookvuur op gas, een dampkap en een dubbele spoelbak. Verder zijn er voldoende ingemaakte kasten om potten en pannen netjes in op te bergen. Via een deur kan u zich naar de veranda begeven.
  • Veranda en berging: in de veranda van ca. 20 m² kan u in de lente of herfst heerlijk genieten van het zonnetje achter glas. Hier vindt u eveneens de aansluiting voor het wasmachine en droogkast terug. Naast de veranda is er nog een berging waar u voedingswaren netjes kan opbergen.
  • Tuin: via de veranda komt u in de tuin. Deze is omheind en er is tuinverlichting aanwezig. Klaar met enkele klusjes? Berg uw tuingereedschap dan handig op in het tuinhuis.
  • Badkamer: deze is uitgerust met een inloopdouche en in een aparte ruimte een wastafel. De warmwaterboiler vindt u hier eveneens terug.
  • Slaapkamer op het gelijkvloers: verder is er een eerste slaapkamer van ca. 18 m² op een laminaatvloer.
  • 3 slaapkamers: op de eerste verdieping zijn er nog 3 slaapkamers van ca. 20, 10 en 9,5 m². Bovendien zijn twee slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten.

Goed om te weten
Hier is geen permanente bewoning toegestaan. Gas wordt aangeleverd via een propaantank. In de degelijke aluminium ramen staat dubbelglas. In de woonkamer, keuken en één slaapkamer boven zijn er rolluiken aanwezig. Die zorgen niet alleen voor uw veiligheid en privacy. Ze houden ook licht, geluid, warmte en koude tegen en verhogen op die manier het isolerende effect van uw ramen. De woning is ook beschermd tegen veel kleinere indringers, zoals muggen en vliegen dankzij de vliegendeur aan de veranda. Nog meer opbergruimte want het huis is voorzien van een kelder. Ook is er een kruipruimte aanwezig. Momenteel is de woning verhuurd aan €550/maand.

Rustige straat vlak bij de watertoren van Grobbendonk
De woning ligt in Grobbendonk, op de grens tussen Antwerpen en de Kempen. U koopt in een rustige, groene omgeving en parkeergelegenheid is er ruim voldoende dankzij de grote oprit. Met de wagen bereikt u op 10 minuten de E313. En op ca. 4 km fietsen vindt u het Albert Kanaal waar u eindeloos kunt fietsen of wandelen langs het water. Één van de gegeerde bezienswaardigheden van Grobbendonk, de watermolen, ligt op 4 km afstand. In de buurt van de woning vindt u verschilldende scholen en winkels zoals AD Delhaize en Carrefour.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Algemeen

Prijs:

€ 129 000 per maand

Adres:

Ravendreef 2 - 2280 Grobbendonk

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1986

Bewoonbare opp.:

153 m²

Grondoppervlakte:

1120 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 547

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Autostaanplaatsen:

3

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

946 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

In aanvraag

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Ja

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Propaangas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Gedeeltelijk geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Ravendreef 2 - 2280 Grobbendonk

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap