Huis in Brasschaat - EST8

Verkocht

Brasschaat

198 m²

€ 439 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Instapklare halfopen woning met 3 slaapkamers, veranda, zolder en ruime garage.


Zuidwest gerichte tuin | Vloerverwarming | Ruime oprit en garage van 32 m² | 2 extra slaapkamers mogelijk op zolder



Wat staat er op de wensenlijst voor uw nieuwe woning? Een grote woning met genoeg slaapkamers, een mooie tuin en helemaal in orde? De woning in Brasschaat heeft een ruime indeling, 3 slaapkamers, een deels afgewerkte zolder en een zuidwest gerichte tuin. Het huis werd tot in de puntjes volledig gerenoveerd met degelijke materialen. Kortom: alles wat u nodig hebt, goed onderhouden en in een gezellige straat met bomen. Bel snel voor een afspraak!


Indeling van de woning:

  • Inkomhal met apart toilet: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Naast de voordeur zijn er twee ramen waardoor daglicht naar binnen valt. In de hal vindt u een bergruimte voor jassen en tassen. En er is een deur naar het gastentoilet.
  • Leefruimte met open keuken en berging: via de glazen deur lonkt de lichte leefruimte. Met aan de straatkant het salon met gezellig haardvuur en achteraan een strakke keuken met eettafel en zicht op de tuin. De keuken heeft greeploze kasten, een natuurstenen werkblad, en kwaliteitstoestellen van ATAG en Novy: een inductie kookvuur, afzuigkap, oven, microgolfoven, vaatwasser en een koelkast. Via de lichtkoepel valt ook hier het licht binnen. Handig is de bergruimte naast de keuken, waar u uw diepvries, wasmachine en droogkast kan zetten.
  • Veranda: de leefruimte werd uitgebreid naar de veranda met groot schuifraam. Hier is elektrische zonwering voorzien.
  • Tuin met terras en vijver: het huis heeft een voortuin en een grote tuin aan de achterkant die gericht is naar het zonnige zuidwesten. Er is een terras voor wie graag een BBQfeestje organiseert en van hieruit kijkt u op de verzorgde vijver. Kinderen kunnen ravotten op het gras achter de garage en hun speelgoed bergt u gemakkelijk op in het tuinhuis. In deze tuin brengt u met plezier uw zomeravonden door.
  • 3 slaapkamers: neem de trap naar de eerste verdieping. U vindt er 3 slaapkamers van ca. 17, 12 en 10 m².
  • Badkamer: in de moderne badkamer begint u de ochtend in de inloopdouche of aan de wastafel met spiegelkast. De handdoeken laat u drogen aan de handdoekdroger. U vindt er ook het 2de toilet.
  • Zolder: de zolder van ca. 39 m² is momenteel deels afgewerkt. Hier heeft u de mogelijkheid om nog 2 extra slaapkamers te maken.
  • Garage: via de poort aan de straatzijde komt u langsheen de lange oprit tot bij de garage van ca. 32 m² met automatische poort. Voor de liefhebbers is deze voorzien van een smeerput.

Goed om te weten
De woning wordt elektrisch verwarmd en doordat de woning goed geïsoleerd is heeft u hier toch een gemiddelde energiefactuur. Er is vloerverwarming beneden, en boven in de nachthal en de badkamer voor maximaal comfort. Na plaatsing van zonnepanelen op het zuidwest gericht dak, bespaart u nog meer energie. De elektriciteit is conform gekeurd tot 2038. Het dak werd vernieuwd en er zijn nieuwe pvc ramen met hoogrendementsglas geplaatst. De keuken, badkamer en het apart toilet worden verlicht door inbouwspots. Onder de woning heeft u een (hoge) kruipkelder.


Kaart, een gegeerde wijk op een boogscheut van centrum Brasschaat
Dit huis te koop ligt in de wijk Kaart in Brasschaat, in een rustige straat met bomen waar veel jonge gezinnen komen wonen. Hier woont u nog rustig en toch zit u overal dichtbij. In deze groene omgeving zijn er parken en bossen. Wie houdt van ontspanning in de natuur zal hier graag wonen. Op wandel- en fietsafstand zijn er scholen, supermarkten, apothekers en restaurants. Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit naar de E19 ligt op slechts ca. 5 kilometer van de woning.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 439 000 per maand

Adres:

Langestraat 39 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1985

Renovatiejaar:

2015

Bewoonbare opp.:

198 m²

Grondoppervlakte:

439 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte.

Kadastraal inkomen:

€ 1147

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

2

Autostaanplaatsen:

4

Berging:

2

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

567 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Elektriciteit

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Open haard:

1

Vijver:

1

Vloerverwarming:

Ja

Langestraat 39 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap