Huis in Brecht - EST8

Verkocht

Brecht

152 m²

€ 369 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Vrijstaande woning op een rustige locatie met 3 slaapkamers en een grote tuin met vakantiegevoel.

Groot hoekperceel van 1090 m2 | 31 zonnepanelen | Alarm- en brandmeldinstallatie | Opbrengsteigendom: 975 € / maand (gedurende 1 jaar)


EST8 heeft voor u een gezellige en lichtrijke gezinswoning met 3 slaapkamers in de groene buurt van Rommersheide, een recreatiegebied waar u permanent mag wonen. De troeven van dit huis: een romantisch aangelegde tuin met 2 terrassen en een koivijver, 31 zonnepanelen en een ruime badkamer met alles erop en eraan.

Indeling van het huis:

  • Hal met plaats voor vestiairekast: eyecatcher in de hal is de trap in donkere natuursteen. De ene deur geeft uit op het toilet met handenwasser. Via de glazen deur stapt u de woonkamer binnen.
  • Leefruimte: de benedenverdieping – met het salon, de eethoek en de keuken – is 1 grote ruimte zonder tussenmuren. Iedereen in het gezin vindt er zo zijn eigen plekje en toch zijn jullie allemaal samen. Het witte plafond en de witte muren hebben een vergrotend effect. De bijna kamerhoge ramen, met onder andere zicht op de fantastische tuin, zorgen voor een maximale lichtinval. En op de vloer liggen overal dezelfde, makkelijk te onderhouden, tegels.
  • Grote keuken: uit het zicht, achter een toogje vindt u de keuken met ruimte genoeg om uw beste dansmoves boven te halen tijdens het kokkerellen. Dankzij de ingebouwde spots staat de kok des huizes letterlijk in de schijnwerpers. De keuken heeft een werkblad in mooie donkere natuursteen, een keramisch kookvuur, een afzuigkap, en een ingebouwde vaatwasmachine, koelkast en microgolfoven. Ook zijn er voldoende kasten aan beide kanten. In de keuken zit nog een groot raam.
  • Berging: naast de keuken ligt de berging met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • 3 slaapkamers: u vindt de slaapkamers op de eerste verdieping via de nachthal. De kamers hebben ingemaakte kasten en een kurkvloer die warm en zacht aanvoelt aan uw blote voeten. De verduistering van de veluxramen bedient u elektrisch.
  • Badkamer: in zo'n ruime badkamer begint u 's ochtends met een glimlach aan uw dag. Er staat een hoekbad met jetstreams, een douche en een wandmeubel met een dubbele wastafel. Hier vindt u ook een tweede toilet. De muren zijn volledig betegeld. En het brede veluxraam zorgt voor licht en lucht zónder kans op pottenkijkers.
  • Oprit: er kunnen meerdere auto’s op de oprit voor en naast het huis. Rechts naast de woning is er een carport.
  • Tuin met tuinhuis voor echte buitengenieters: achter het huis ligt een groot terras, deels overdekt. Zo hoeft u bij zomerse buien nog niet meteen naar binnen om te schuilen. Achter in de tuin vindt u een tweede terras. En daartussen liggen mooi aangelegde perkjes en de koivijver. Daar houdt het niet op, want naast de woning ligt nog een heel grasveld. En achteraan vindt u het berghok voor houtopslag en tuinspullen. Dit is een tuin voor buitengenieters, BBQ-lovers, kinderen met voetbalambities en/of fervente tuinders.
  • Kruipruimte: het huis is volledig voorzien van een kruipruimte. Dat maakt het makkelijker om bij renovaties of reparaties bij de leidingen te kunnen.

Verwarming: zonnepanelen, elektriciteit en hout
De hoofdverwarming van de woning is elektrisch. Toch hebt u geen torenhoog EPC omdat een belangrijk deel van die energie komt van de zonnepanelen op het dak. Er liggen er 31, samen goed voor 7130 wattpiek en 5 à 6 groenestroomcertificaten van 350 euro per jaar tot 2030 (overname groenestroomcertificaten bespreekbaar). In de woonkamer staat ook een houtkachel waarmee u kunt besparen op uw energiefactuur. De ramen hebben een houten profiel en dubbele beglazing.

Comfortabel wonen
Dit huis is er niet alleen voor wie graag de vogels hoort fluiten en de geur van de bomen opsnuift als hij buitenstapt. Er is ook aan gemak gedacht. Kijk maar naar het grote luxebad met de jetstreams en de elektrisch bedienbare veluxramen. Het huis heeft ook een inbraak- en brandbeveiliging met rookmelders en sensoren.

In een aangename groene woonomgeving
De Antitankgracht, Brechtse Heide, het Groot Schietveld: wie in Brecht komt wonen, kiest voor rust en groen. Met het station Noorderkempen op 10 kilometer en de oprit naar de E19 op nog geen 5 kilometer staat u tegelijk snel in Breda of Antwerpen. Rommersheide was tot 2004 weekendzone en werd daarna een recreatieve woonzone waar u permanent kunt wonen.

Opgelet!
Deze woning wordt te koop aangeboden als opbrengsteigendom aangezien de verkoper nog 1 jaar de woning zal bewonen tegen een huurprijs van 975 euro per maand.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 369 000 per maand

Adres:

Wagnerlaan 2 - 2960 Brecht

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1999

Bewoonbare opp.:

152 m²

Grondoppervlakte:

1090 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Kadastraal inkomen:

€ 739

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Autostaanplaatsen:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

415 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met recreatief karakter

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Elektriciteit

Type dak:

Zadeldak

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Open haard:

1

Vijver:

1

Alarm:

Ja

Aardgas:

Ja

Wagnerlaan 2 - 2960 Brecht

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap