Huis in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

132 m²

€ 359 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Volledig gerenoveerde, verrassend ruime en lichtrijke woning met tuin en terras centraal maar toch rustig gelegen te Merksem

Lichtrijk en ruimtegevoel | Kwalitatief gebouwd en vernieuwd | Onmiddellijk instapklaar | Zonnige tuin en terras | Kelder ca. 9 m² | Tuinhuis ca. 18 m² | Rustig wonen vlakbij centrum Merksem | Elektriciteit conform | Overal elektrische rolluiken | Dak- en spouwmuurisolatie | Grote oprit voor 2 wagens


In een rustige en aangename buurt in Merksem wacht deze goed onderhouden gezinswoning op u. Uw nieuwe thuis geniet van veel lichtinval en heeft een ruime indeling met 3 slaapkamers, 1 badkamer, een bergkelder en een grote oprit voor verschillende auto’s. U krijgt er een extra troef bij: de volledig vernieuwde woning is voorzien van een gezellige tuin met terras waar u een hele zomer lang geniet van de zon. De woning is centraal gelegen op enkele minuten wandelen van het Runcvoortpark en de Distelhoek en op 10 minuten rijden van Antwerpen.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: via de voordeur komt u in de hal met 2 handige ingemaakte kasten met genoeg plaats voor de jassen en schoenen van het hele gezin én uw gasten. Subtiel weggewerkt onder de trap vindt u de deur naar de kelder en de deur naar het gastentoilet met handenwasser. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, de keuken en de eerste verdieping via de houten trap.
  • Lichte leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de grote ramen vooraan en achteraan. Wordt het te warm? Dan houdt u de zon buiten met de automatische rolluiken en/of met de airco. Vanuit het raam aan de achterzijde hebt u uitzicht op uw keuken en terras. Er ligt een warme laminaatvloer met knopen en kleurschakeringen.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne keuken van ca. 22 m², volledig vernieuwd in 2017. U hebt zicht op het terras en de tuin waardoor u tijdens het koken dus altijd een oogje in het zeil kan houden terwijl uw kinderen buiten ravotten. U krijgt een groot gasfornuis met afzuigkap van Smeg, een microgolfoven van Bosch, een ingebouwde vaatwasser, koelkast én diepvries. Verder is er plaats voor een oven of stoomoven. De witte boven- en onderkasten kasten contrasteren mooi met het natuurstenen werkblad en op de vloer ligt er een makkelijk te onderhouden tegelvloer. Ook vindt u er de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • Tuin en terras: gras afrijden of onkruid wieden hoeft hier niet. Door het eeuwig groene kunstgras geniet u alleen van de voordelen van uw zonnige tuin. Het ruim aangelegde terras biedt plaats zat voor BBQ-feestjes en gezellige zomeravonden. Achteraan staat een stevige stenen berging met stopcontact, verlichting en tegelvloer van ca. 18 m² om uw tuinstoelen en -kussens in op te bergen. De tuin is volledig omheind.
  • 3 slaapkamers: de woning heeft 3 slaapkamers, van ca. 16 m², 16 m² en 6 m². Een van de kamers heeft een handige ingebouwde kast in de muur. Minder nodig? Vorm er dan eentje om tot bureau, kinderslaapkamer of hobbywalhalla. De warme laminaat geeft een aangenaam gevoel.
  • Badkamer: op de eerste verdieping vindt u ook de frisse, witte badkamer. Het raam zorgt voor licht en verse buitenlucht. Er staat een douche, toilet, handdoekdroger en wandmeubel met wastafel. Verder vindt u er ook een handige spiegelkast en een kolomkast om uw handdoeken en zeep in op te bergen.
  • Kelder: via de hal gaat u de kelder van ca. 9 m² in waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.
  • Voortuinparking: aan de voorkant van uw woning hebt u voldoende plaats om 2 auto’s te parkeren.

Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. Alle ramen in het huis zijn van PVC, hebben dubbele beglazing en zijn voorzien van elektrische rolluiken. Hierdoor houdt u niet enkel de koude en warmte buiten, maar verder zorgen ze ook voor de perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Bovendien werd de aluminium voordeur voorzien van driedubbele beglazing. De centrale verwarming is efficiënt dankzij de zuinige Vaillant-condensatieketel op gas. Komen er nog snikhete zomers of ijskoude winters aan? Het dak van het huis werd in 2019 geïsoleerd volgens de wettelijke norm en ook de muren achteraan werden onder handen genomen. Verder is ook in de leefruimte en alle slaapkamers airco aanwezig. De elektriciteit van uw woning heeft een conform keuringsattest tot 2037. Tevens werden ook de leidingen vernieuwd. Last but not least: door de handige ingebouwde kasten op het gelijkvloers komt u nooit opbergruimte te kort.

Alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt vlakbij het speelpein Distelhoek, een groot plein met een speeltuin en een restaurant met terras. Ook ligt het Runcvoortpark, Rozendael en het Park van Merksem in de buurt. Sporthal De Rode Loop en het zwembad van Merksem zijn eveneens niet veraf. U vindt er een speeltuin, basketbalveld, petanquebaan en een buitenfitness, en bankjes om ánderen te zien sporten. Op enkele minuten rijden ligt de oprit van de Ring, E19 en de A12. Er zijn meerdere scholen en winkels in de buurt. En met de fiets staat u in 20 minuten op de Meir van Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 359 000 per maand

Adres:

Roggestraat 11 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1962

Bewoonbare opp.:

132 m²

Grondoppervlakte:

168 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 902

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

277 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Airco:

Ja

Aardgas:

Ja

Roggestraat 11 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap