Winkelruimte te ANTWERPEN (2060)

€ 134.000

Algemeen
Prijs
:
€ 134.000
Garage
:
1
Adres
:
Viaduct-Dam 134, 2060 ANTWERPEN
Oppervlakte winkel
:
72 m²
Bouwjaar
:
2011

Commerciële ruimte in modern gebouw met veel visibiliteit.

Veel passage | Modern gebouw | Terras | Binnentuin | Ondergrondse autostaanplaats 25.000 €

Kreeg het ondernemersvirus u te pakken? Dan is deze commerciële ruimte aan de Viaduct Dam zeker een bezoekje waard. Met de nodige inrichting maakt u er een kantoor, praktijkruimte of uw eigen winkel van. Het pand ligt in een levendige buurt die de laatste jaren een enorme ontwikkeling kende. Grijp deze kans!

  • Handelsruimte: 72 m2 open ruimte met veel lichtinval dankzij de grote, kamerhoge ramen vooraan én achteraan. Er is een berging voorzien. Achteraan kijkt u uit op de binnentuin.
  • Terras en binnentuin: via het grote schuifraam komt u bij de gemeenschappelijke binnentuin. Achteraan hebt u een privatief terras van 1 meter diep op 7 meter breed.
  • Ondergrondse autostaanplaats: via een inrit met automatische poort komt u in het ondergrondse garagecomplex. Daar hebt u een autostaanplaats, deze is bij aan te kopen voor 25.000 €.

 

Goed om te weten

Dit eigendom wordt verkocht onder registratierechten (geen BTW). Het pand is voorzien van aluminium ramen, chape, elektriciteit en bepleistering. De kosten voor de gemeenschap bedragen 100 € per maand.

Viaduct Dam: buurt in beweging

Deze commerciële ruimte ligt in een straat waar veel volk passeert en in een stuk van de stad dat nog elke dag mooier wordt. Op een steenworp afstand van het Eilandje, vlak bij Park Spoor Noord en het bruisende stadscentrum met zijn vele hotspots, gezellige cafeetjes en terrasjes en diverse winkelgelegenheden. Kortbij ligt de IJzerlaan, die kreeg een complete metamorfose met een nieuw kanaal met planteneilanden, bomenrijen en een comfortabel fietspad. In de buurt zijn er ook veel bedrijven gevestigd. En u vindt er 2 campussen van de Artesis Plantijn Hogeschool. Kortom een gunstige locatie om allerlei activiteiten te vestigen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via info@est8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Oriëntatie achtergevel
:
Zuidwest
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
EPC
:
287 kWh/m²jaar
Bestemming
:
Commercieel, Investeringsgoed commercieel, Vrij beroep, Burelen
Lasten
Google kaart
Vergroten
Uitzicht op straat