Passie voor vastgoed, feeling voor verkoop

Est8final-9

Uw woning snel en professioneel verkopen of verhuren – in en rond Antwerpen? Vastgoedkantoor EST8 speelt het voor u klaar!

Waardebepaling, verkoop en verhuur

Schakel EST8 in voor: 

  • snelle en professionele verkoop: van publiciteit tot de ondertekening van de akte
  • gratis schatting van uw woning met expertiserapport
  • verhuur van uw eigendom, inclusief alle administratie

Bovendien krijgt u gratis stijltips om uw woning op en top aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Zo geeft u een boost aan uw interieur én verkoopprijs.

Maak kennis met uw ervaren vastgoedmakelaars

EST8? Dat zijn Linda Decock en Jochen Vlaminckx, erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. We delen samen meer dan 20 jaar ervaring, en zijn beiden gediplomeerd én gepassioneerd. Vertrouwt u ons uw woning toe? Dan bijten we ons vast in uw dossier. En laten we pas los wanneer uw pand is verkocht tegen de beste voorwaarden, en al het papierwerk netjes werd afgerond.

De vastgoedsector evolueert razendsnel met nieuwe wetgeving en trends. Om alles op de voet te volgen, scholen we ons regelmatig bij.

Extra troef: uw EST8-makelaars hebben eveneens het diploma van vastgoedpromotor op zak. Met onze juridische, bouwkundige en technische kennis zijn wij de perfecte partner bij de verkoop van uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Wij maken tijd voor u

Uw woning is iets heel persoonlijks. Daarom is onze dienstverlening dat ook. Maak snel een afspraak en vertel ons uw verhaal. We maken met plezier tijd voor u vrij. Zo kennen we uw wensen en bezorgdheden. Ook tijdens het verkoopproces zijn we altijd dichtbij. U krijgt gedetailleerd verslag van het verloop van de verkoop of verhuur. Tussendoor nemen we contact met u op voor een stand van zaken. En u kunt bij ons terecht voor elke vraag – ook ná de verkoop.

Benieuwd wat EST8 voor ú doet? Neem dan contact op met ons voor informatie of een vrijblijvend gesprek via 03 344 88 88 of info@est8.be.

Tot binnenkort!
Linda en Jochen
Zaakvoerders van EST8