All-indienstverlening, gratis interieurtips en straffe promostrategie. Verkoop uw woning met succes ... en met EST8. 


Kent u het geheim van een vlotte verkoop?

Het geheim van een snelle en voordelige verkoop van uw woning? EST8!

U rekent op ons vanaf uw eerste ontmoeting tot de overdracht van de sleutel. Voor de publiciteit, bezoeken en administratie. Kortom: dienstverlening van a tot z. Tot uw woning tegen de beste voorwaarden is verkocht. Ook ná het verlijden van de akte kunt u bij ons terecht met vragen. Zo besparen we u zorgen en werk. En hebt u meer tijd voor uzelf. Bijvoorbeeld om een nieuwe woning te vinden. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw woning steelt de show

Hoe springt uw eigendom eruit tussen andere panden? Met knappe foto's en een verleidelijke presentatie. Daarom krijgt u van ons gratis stijltips om uw woning verkoopklaar te maken. Maak het huis schoon, haal overtollige en zware meubels weg en laat véél licht binnen. Een minimoeite voor maxisucces! Want met vastgoedstyling doet u uw verkoopprijs stijgen. In de gedetailleerde omschrijving zetten we alle troeven van uw huis in de kijker. Zodat uw koper er als een blok voor valt.

Uw woning in de media

Publiciteit is cruciaal bij de verkoop van vastgoed. Om zo veel mogelijk geïnteresseerden te bereiken, verschijnt uw woning in alle relevante media – online en offline. U vindt de aankondiging terug op de populairste vastgoedwebsites en op sociale media. Met regelmaat wordt geadverteerd in magazines en lokale kranten. Uw woning trekt de aandacht met een opvallend publiciteitsbord.

En we nemen contact op met de kandidaat-kopers die door ons softwareprogramma worden geselecteerd uit ons klantenbestand. Deze zijn actief op zoek naar een woning zoals die van u. Succes gegarandeerd!

Uw woning krijgt bezoek

Uw professionele vastgoedmakelaar begeleidt de kandidaat-koper bij elke bezichtiging. Hij wijst hem op alle positieve eigenschappen en mogelijkheden van uw pand. En vertelt het verhaal erbij: de historie, nuttige weetjes en grappige anekdotes. Zo voelt uw bezoeker zich al helemaal thuis. Heeft hij een technische vraag? Dan weten wij het antwoord, of zoeken we het even voor hem op. Bijvoorbeeld over vergunningen, energiezuinigheid en renovaties. Die expertise geeft de koper een extra duwtje in de rug.

Wanneer plannen we de afspraken in? Dat beslist u! Minstens een keer per maand krijgt u een verslag over hoe goed uw pand scoort. Ook tussendoor nemen we regelmatig contact met u op voor een update. Zo volgt u het hele verkoopproces op de voet.

Uw woning wordt een nieuwe thuis

Tijdens de verkoop ontvangt u elk bod dat we binnenkrijgen. Als ervaren onderhandelaars staan we u bij met ons advies. Gaat u akkoord met het finale bod? Dan maken we in samenspraak met de notaris van uw keuze de verkoopovereenkomst op. Tussen de ondertekening en het verlijden van de akte regelen we een overlijdensverzekering. Die krijgt u gratis van EST8. De verzekering dekt het risico dat de koper in die periode onverhoopt overlijdt.

Plannen om uw huis te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze vastgoedmakelaars via 03 344 88 88 of info@est8.be.

Wie zijn uw vastgoedmakelaars? EST8-zaakvoerders Linda Decock en Jochen Vlaminckx. Maak kennis met ons.

Vergeet de administratieve rompslomp en eindeloze zoektocht naar nieuwe huurders. EST8 regelt alles voor u. 


Gevonden: betrouwbare en nette huurder

Huis of appartement te huur? Vermijd verhuurstress en schakel EST8 in. Wij regelen de nodige administratie, zoals uw EPC en plaatsbeschrijving. En vinden voor u de geknipte huurder. Hoe? Uw huurpand verschijnt met professionele foto's – daarvoor zorgt EST8 – en een aanlokkelijke omschrijving op vastgoedwebsites en sociale media. Zo laten we huurders dromen van hun nieuwe thuis. Een opvallend gevelbord trekt de aandacht. En we nemen contact op met de klanten uit ons bestand van kandidaat-huurders die actief op zoek zijn naar uw woning.

Valt iemand voor de charmes van uw woning? Dan plannen we met de huidige huurder een bezoekje in. Zo zijn we er zeker van dat het past. Ook de opmaak en registratie van de huurovereenkomst brengen we in orde voor u.

Zoekt u een geschikte huurder voor uw pand? Bel 03 344 88 88 of stuur een e-mail naar info@est8.be.

Geen huurder, maar koper nodig? Ontdek hoe we uw verkoop in goede banen leiden.

 

Hoeveel is uw woning waard? Vraag uw waardebepaling aan. En krijg gratis een expertiserapport met de marktconforme prijs van uw woning.


Gratis schatting: hoeveel is uw eigendom waard?

Uw woning snel verkopen tegen de beste prijs? Dat doet u met een correcte waardebepaling: marktconform en realistisch. Schat u uw woning te hoog in? Dan loopt u het risico dat uw woning niet verkocht geraakt, en u uw woning op termijn onder de marktwaarde moet verkopen. Doe daarom een beroep op EST8 – gratis.

We doen een grondige studie van alle eigenschappen en zetten de troeven op een rij en bepalen de marktconforme prijs in een duidelijk expertiserapport. We houden rekening met onder andere de ligging, de oppervlakte, het bouwjaar en de afwerking. En met het kadastraal inkomen, de staat, eventuele renovaties en referenties.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag nu uw gratis schatting aan via 03 344 88 88 of info@est8.be. Of bezorg ons uw gegevens via het invulformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe maakt u uw woning nóg aantrekkelijker voor potentiële kopers? Met vastgoedstyling! Scoor met gratis tips en kartonnen meubels.