Bouwgrond in Brecht - EST8

Te koop

Brecht

€ 239.000

Meer info

Zeer gunstig gelegen perceel bouwgrond van 560 m² in een groene omgeving aan de Vaart nabij het centrum van Sint-Job-in-'t-Goor.

Aangename groene straat | Rustig gelegen | Perceel 560 m² groot | 14,91 m straatbreedte | Geschikt voor een vrijstaande gezinswoning | Een unieke kans!


Bent u al lang opzoek naar uw ideale woning maar vindt u deze niet? Dan kan u best uw perfecte woning zelf bouwen. Voor een mooie prijs krijgt u een groot stuk grond aan de Vaart in een groene, rustige straat in een residentiële buurt in Sint-job, op 5 minuten van de oprit naar de E19. Ook zijn er verschillende parken en natuurgebieden in de buurt. Wie houdt van ontspanning in de natuur zal hier graag wonen.

Informatie over de bouwgrond: Enkel eengezinswoningen, met inbegrip van zorgwoningen worden toegelaten. Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep, handel, horeca, dienstverlening en ambacht zijn toegelaten, mits aan alle van de volgende vereisten voldaan is:

  • 1° de woonfunctie blijft behouden als hoofdfunctie;
  • 2° de complementaire functie beslaat een geringere oppervlakte dan de woonfunctie met een totale maximale vloeroppervlakte van 50 vierkante meter.

Bouwvoorschriften: De bebouwbare oppervlakte is aangeduid op het verkavelingsplan; het heeft een diepte van max. 15m. Er is een bouwvrije strook van 3m voorzien t.o.v. de linker en rechter perceelsgrens. Kroonlijsthoogte: maximum 3,5m, gemeten vanaf het maaiveldniveau. Nokhoogte: max. 7m; niet hoger dan de aanpalende woning nr.8, gemeten vanaf het maaiveldniveau. Maximum 2 bouwlagen is voorzien: een gelijkvloers en een verdieping. Autobergplaatsen onder het niveau van de straat zijn niet toegestaan. Op het verkavelingsplan wordt de zone voor hoofdgebouwen vastgesteld. De woningen dienen op de voorgevellijn ingeplant te worden waarbij men rekening dient te houden met:
  • een bouwdiepte van min. 9,00m en max. 15,00m
  • een zijtuinstrook van 3,00m
  • voorgevel: 6m uit de ontworpen rooilijn.

Afsluiting:
  • voortuinstrook: max. 1,20m hoogte enkel draadafsluiting al dan niet met een haag is toegelaten.
  • Zijtuinstrook: Afsluiting max. 2,00m hoogte enkel draadafsluiting al dan niet met een haag is toegelaten.

Dak: Dakhelling: tussen 35° en 45° of plat dak.
DAKVORM
  • zadeldak, nok evenwijdig met de zijgevels, haaks op de voorgevel
  • plat dak bij hedendaagse architectuur

Perceelstoegang: Een autobergplaats of carport is toegestaan in de rechter zijtuinstrook onder bepaalde voorwaarden. Max 50% van de voortuin mag verhard worden in functie van toegangen en parkeren. De overige 50% van de voortuin dient als groene ruimte ingericht te worden.

Grootte perceel: 560 m², Straatbreedte: 14,91 m
Oriëntatie perceel: zuidwesten
Overstromingsrapport: P-score: A

Omgeving:
In het groen, nabij het centrum en op 5 minuten van de E19
Deze locatie vlak bij het centrum van Sint-Job-in-'t-Goor krijgt een 10 op 10: op amper 10 minuten wandelen van natuurgebied De Merel. Dit is een waardevol natuurgebied van 170 hectare langs het kanaal Dessel-Schoten. Het domein bestaat uit bossen en graslanden waar je perfect kunt gaan wandelen, joggen of fietsen. Ook zijn De Poppelaer, De Antitankgracht, Brechtse Heide, E10 plas en het Groot en Klein Schietveld prachtige groene plekken om volledig tot rust te komen. De woning ligt op enkele minuten stappen van de Handelslei en de Brugstraat, waar u verschillende supermarkten, bloemenwinkels, bakkers, scholen, openbaar vervoer en tal van andere buurtwinkels terugvindt. Met de auto bent u op 5 minuten bij de oprit van de snelweg en in 10 minuten bent u aan station Noorderkempen en op 7 minuten van Rinkven Golfclub.

Voor meer info of een afspraak, neem contact op via info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw eigendom waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 239.000

Adres:

Ebeslaan 10 - 2960 Brecht

Type bebouwing:

Open

Grondoppervlakte:

560 m²

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Ja

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Ebeslaan 10 - 2960 Brecht

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap