Handelspand in Brasschaat - EST8

Te koop

Brasschaat

248 m²

€ 285.000

3 slaapkamers

Meer info

Ruim en zeer goed gelegen handelspand vlakbij de Bredabaan in centrum Brasschaat met bovengelegen woonst met 3 slaapkamers.

Pand met mogelijkheden | Alles op wandelafstand | Topligging | Veel passage | Wekelijkse maandagmarkt | Rustig wonen vlakbij het centrum | Winkel – en werkruimte 116 m² | Woning 132 m² | Kelder ca. 15 m² | Veel bergplaats | Veel parkeer gelegenheid voor winkel | Voorgevelbreedte van 6 m


Zoekt u een handelspand met woonst, maar met genoeg mogelijkheden om er uw ding mee te doen? Dan is dit pand écht iets voor u. De toplocatie: met de auto vlot bereikbaar, nabij de Bredabaan in Brasschaat en waar de maandagmarkt elke week het Armand Reusensplein omtovert tot een gezellige ontmoetingsplaats. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een goed draaiende zaak met daarboven uw eigen stekje om tot rust te komen. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

Indeling van de woning:
Gelijkvloers:

  • Handelszaak op het gelijkvloers: via de voordeur stapt u de handelsruimte binnen. Dankzij de brede raampartijen lonkt de ruimte in het licht. U krijgt een grote handelsruimte van ca. 75 m².
  • Open keuken: in de handelsruimte staat in het midden een open keuken van ca. 22 m², gescheiden door een toog. Zo profiteert de kok des huizes mee van het licht, de ruimte en de gezellige drukte van het restaurant. U kan ook de keuken volledig gescheiden maken.
  • Sanitaire ruimte: ook zijn er twee aparte gastentoiletten en een gezamenlijke handenwasser. Op de vloer liggen makkelijk te onderhouden tegels.
  • Terras gericht naar het westen: achter het huis is er een terras van ca. 95 m². Dankzij de westelijke oriëntatie is het hier heerlijk vertoeven en kan u de hele dag genieten van de zon t.e.m. de laatste zonnestralen.
  • Berghok: aansluitend aan de achterkant van de woning is er een berging van ca. 16 m².
  • Kelder: nog meer opbergruimte want het huis heeft een kelder van 15 m².

De eerste en tweede verdieping
  • Hal: via de trap op het gelijkvloers bereikt u de eerste verdieping. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, badkamer, eerste slaapkamer en neemt u de trap naar de tweede verdieping.
  • Leefruimte met open keuken: in de leefruimte hebt u plaats voor een groot salon en een paar kasten. Ook hier hebt u veel lichtinval dankzij de grote ramen. Wilt u een nog ruimer gevoel? Maak de leefruimte dan groter door de muur tussen de polyvalente ruimte en de leefruimte weg te halen. Het is ook mogelijk om nog een 4e slaapkamer te creëren.
  • 3 Slaapkamer: op de eerste verdieping bevindt zich de eerste en grootste slaapkamer van ca. 17 m². Neem de trap naar de 2de verdieping en hier vindt u nog 2 slaapkamers van ca. 11 en 12 m².
  • Badkamer: vanuit de eerste slaapkamer of de hal loopt u verder naar de badkamer. U krijgt een bad en een toilet.

Goed om te weten
Deze woning werd degelijk gebouwd en de ramen uit hout zijn voorzien van dubbele beglazing. Het handelspand en het privatieve gedeelte hebben beide een aparte verwarmingsketel op aardgas. De woning behaalt momenteel een EPC-score F. Dit betekent dat u onder bepaalde voorwaarden recht heeft op een renovatiepremie. Hierdoor ontvangt u financiële steun om uw woning energiezuiniger te maken. De woning heeft een G-score - A en een P-score - A. 

Uw voordeel
Omdat de EPC-score in de F-categorie valt is het van belang dat u op de hoogte bent dat er een renovatieverplichting is. Binnen de vijf jaar vanaf de authentieke akte moet een nieuw EPC opgemaakt worden met een maximum EPC in de D-categorie (bij sloop gelden er bepaalde uitzonderingen). Om dit te promoten heeft de Vlaamse overheid de Mijn VerbouwLening in het leven geroepen. Met deze lening kunnen renovaties gefinancierd worden die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van energieprestatie. Verder zijn er ook verschillende soorten premies die u kunt aanvragen voor financiële steun:
- voor enerzijds investeringen in energie-efficiëntie– zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler, condensatieketel…
- en anderzijds investeringen in woonkwaliteit – zoals elektriciteit, sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren…
De kers op de taart? U geniet een aanvullend verlaagd tarief van 1% (!) aan registratierechten onder voorwaarden – indien u gaat voor een ingrijpende energetische renovatie

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
De woning ligt in de Augustijnslei, een zijstraat van de Bredabaan. U vindt hier alles op wandelafstand: boetieks, horeca, buurtwinkels, bakkers, slagers en supermarkten. Op enkele minuten fietsen bent u in het Peerdsbos, met het gemeentepark, het Kasteel van Brasschaat en tal van sportmogelijkheden. Werkt u wat verder weg? Dan zit u op 4 kilometer van de E19 richting Breda of Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 285.000

Adres:

Augustijnslei 95 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Halfopen

Bewoonbare opp.:

248 m²

Grondoppervlakte:

210 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1680

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Berging:

1

Toilet:

3

EPC:

502 kWh/m²jaarepc label f

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Augustijnslei 95 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap