Huis in Schoten - EST8

Te koop

Schoten

176 m²

€ 219.000

4 slaapkamers

Meer info

Te renoveren woning met 4 ruime slaapkamers en tuin op een toplocatie in Schoten

Top gelegen | Lichtrijk en ruimtelijk gevoel | 4 slaapkamers | Grote woonkamer en keuken | 176 m² woonoppervlakte | Veel mogelijkheden | Kelder van ca. 25 m²


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen hebben wij een mooi aanbod: dit huis met 4 slaapkamers heeft mogelijkheden en geniet van een aangename ligging nabij invalswegen en de dorpskern. Maak snel een afspraak en ontdek samen met ons het potentieel van deze woning.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: via de hal krijgt u toegang tot de leefruimte, eetkamer en de trap naar de eerste verdieping.
  • Lichte leefruimte: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de brede ramen. En het licht weerkaatst nog eens prachtig op de goed onderhouden laminaat vloer. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends.
  • Open keuken: in de eetkamer staat de open keuken, gescheiden door een lage wand. Zo profiteert de kok des huizes mee van het licht, de ruimte en de gezellige drukte in de eetkamer.
  • Veranda en terras: de keuken geeft uit op de veranda met groot schuifraam. Dat kunt u bij goed weer openzetten want dat laat een frisse wind door het huis waaien. Wilt u liever echt buiten zitten? Zet u dan gezellig op uw terras.
  • Badkamer beneden: op het gelijkvloers vindt u een ruime en lichte badkamer met een ligbad, een wandmeubel met dubbele wastafel en een toilet. Het dakraam zorgt voor een aangename lichtinval.
  • 4 ruime slaapkamers: neem de trap naar de 1ste verdieping. Daar vindt u 2 mooie slaapkamers van ca. 20 m² en 12.5 m². Op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers van ca. 13 m² en 19 m². Ook hier is er veel licht, 1 slaapkamer is voorzien van rolluiken.
  • Kelder: de woning heeft ook een kelder om oude spullen te bewaren of er uw wijnverzameling te starten.
  • Tuin: na een opknapbeurt maakt u van deze zonnige tuin vast en zeker een gezellige buitenruimte. Ideaal van grootte voor wie er graag van geniet zonder er te veel in te moeten werken.

Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd in het jaar 1933 met een houten vloerstructuur. Alle ramen in het huis zijn van hout en hebben enkele beglazing. Alle koepels zijn voorzien van een pvc-kader met polycarbonaat. De woning wordt verwarmd via een cv op elektriciteit. Het platte dak is geïsoleerd met 18 cm minerale wol. Ook is de achtergevel deels geïsoleerd. In de keuken en badkamer is er een boiler op aardgas aanwezig voor het warme water. De woning behaalt momenteel een EPC-score F. Dit betekent dat u onder bepaalde voorwaarden recht heeft op een renovatiepremie. Hierdoor ontvangt u financiële steun om uw woning energiezuiniger te maken. 

Uw voordeel
Omdat de EPC-score in de F-categorie valt is het van belang dat u op de hoogte bent dat er een renovatieverplichting is. Binnen de vijf jaar vanaf de authentieke akte moet een nieuw EPC opgemaakt worden met een maximum EPC in de D-categorie (bij sloop gelden er bepaalde uitzonderingen). Om dit te promoten heeft de Vlaamse overheid de Mijn VerbouwLening in het leven geroepen. Met deze lening kunnen renovaties gefinancierd worden die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van energieprestatie. Verder zijn er ook verschillende soorten premies die u kunt aanvragen voor financiële steun:
- voor enerzijds investeringen in energieefficiëntie – zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler, condensatieketel…
- en anderszijds investeringen in woonkwaliteit – zoals elektriciteit, sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren…
De kers op de taart? U geniet een aanvullend verlaagd tarief van 1% (!) aan registratierechten onder voorwaarden – indien u gaat voor een ingrijpende energetische renovatie of sloop gevolgd door een heropbouw. Weet dat u bovendien mogelijks ook geniet van 6% btw in plaats van 21%. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

Een zone 30 straat, dicht bij groen, winkels, openbaar vervoer en scholen
De locatie geniet van een mobiscore van 8,9! Op wandelafstand vindt u het Bouckenborghpark en het Cogelspark – heerlijk om te ontspannen in een groene omgeving. In de directe buurt vindt u alles wat u nodig hebt: detailhandelaars, supermarkten, winkelketens én het openbaar vervoer. Er zijn verschillende scholen in de nabije omgeving. Ook met de auto zit u hier goed, want verbindingswegen, oprit Ring, E19 en A12 zijn goed bereikbaar. Bent u vooral een fietser? Stap op uw fiets, volg het Albertkanaal en even later staat u in het centrum van Antwerpen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. 


Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 219.000

Adres:

Jozef Verhaegenstraat 19 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1933

Bewoonbare opp.:

176 m²

Grondoppervlakte:

177 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 632

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

EPC:

725 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Elektriciteit

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Gedeeltelijk geïnstalleerd

Beglazing:

Enkele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Jozef Verhaegenstraat 19 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap