Grond in Wuustwezel - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Wuustwezel

€ 175.000

Meer info

Deze grond werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.
Zeer gunstig gelegen perceel bouwgrond van 1.855 m² in een groene omgeving in Wuustwezel.

Aangename groene straat | Rustig gelegen | Perceel 1.855 m² groot | 17,5 m straatbreedte | Een unieke kans!


Gezellig wonen in een rustige en groene omgeving in de Bleekvenweg 14 in Wuustwezel. Het perceel is uiterst goed gelegen in een mooie straat met bomen in een gezellige woonbuurt. Hier woont u nog rustig en toch zit u overal dichtbij. In deze groene omgeving zijn er parken en bossen. Wie houdt van ontspanning in de natuur zal hier graag wonen.

Informatie over de bouwgrond: de bouwgrond is bestemd voor wonen. De kavel kan niet opgesplitst worden. Er dient een bouwvrije zone van 3 m vanaf elke perceelsgrens bewaard te worden. Op het perceel mag er maximaal 300 m² ontbost worden in functie van het oprichten van een constructie met een maximale bebouwbare oppervlakte van 100 m².

Bouwvoorschriften: binnen de zone van 3 m van elke perceelsgrens mag er niet gebouwd worden. Er mag slechts 1 woning of 1 weekendverblijf opgericht worden. Het totale maximale bruto bouwvolume van de volledig gesloten constructies samen bedraagt 550 m³. Alle constructies samen hebben een maximale bebouwbare grondoppervlakte van 100 m², inclusief overdekte terrassen en bijgebouwen, exclusief niet overdekte terrassen. Alle constructies moeten fysiek op elkaar aansluiten en één architecturaal geheel vormen. De bouwhoogte gemeten van het niveau van het maaiveld tot aan het hoogste punt van de constructie bedraagt maximum 7 m. Voor alle gevels en de bedekking van schuine daken wordt gebruik gemaakt van duurzame en esthetisch verantwoorde materialen in overeenstemming met het natuurlijke en bosrijke karakter van de zone. Alle vrijstaande gevels dienen beschouwd en afgewerkt te worden als volwaardige gevels.

Perceelstoegang: er kan maximum 1 toegang tot het perceel gerealiseerd worden van maximum 4 m breed in aansluiting met het openbaar domein. De perceelstoegang moet gemaakt worden uit waterdoorlatende materialen.
 
Lozing van afvalwater: de rechtstreekse lozing van onbehandeld afvalwater in het oppervlaktewater is verboden. Er kan enkel een vergunning voor nieuwbouw verleend worden mits de aanleg van een systeem voor het behandelen en verwijderen van afvalwater.

Bestemming: open bebouwing
Grootte perceel: 1.855 m²
Straatbreedte: 17,5 m
Oriëntatie perceel: zuidoosten 
Overstromingsrapport: P-score: A

Omgeving:
Welkom in de Bleekvenweg 14 in Wuustwezel. Een rustige en groene straat met veel natuur en groengebieden in de buurt. Voor mensen die van de natuur en ontspanning houden is dit de ideale locatie. Toch zijn er verschillende faciliteiten nabij de woning. Binnen 5 minuten rijden bent u op de Bredabaan waar u alle soorten winkels, supermarkten, restaurants en diensten kan terugvinden. Er zijn ook verschillende scholen in de buurt zoals de middelbare school Stella Matutina en de lagere school VBS Triangel. In 10 minuten fietsen bent u in het centrum van Gooreind waar u verschillende cafe's, bakkers en gezellige eetgelegenheden zoals Bistro Kotee en het bekende restaurant Il Divino kan terugvinden. 

Voor meer info of een afspraak, neem contact op via info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw eigendom waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 175.000

Adres:

Bleekvenweg 14 - 2990 Wuustwezel

Type bebouwing:

Open

Grondoppervlakte:

1855 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 2

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Bleekvenweg 14 - 2990 Wuustwezel

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap