Magazijn in Schoten - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Schoten

620 m²

€ 549.900

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Groot magazijn van ca. 620 m² op een perceel van 761 m² op een toplocatie nabij het centrum van Schoten – eigendom met veel mogelijkheden!

Toplocatie in Schoten | Volledig vergund | Totaal perceel 761 m² - 10 m breed | Automatische sectionale poort | Camerabewaking | Veel natuurlijke lichtinval door lichtkoepels | Apart toilet | Kantoorruimte | Tuin met te renoveren zwembad | Eigendom met mogelijkheden


U zoekt een pand met mogelijkheden – om uw ding mee te doen? Voor een mooie prijs krijgt u een groot stuk grond van 761 m² in een groene straat in een residentiële buurt in Schoten, op 6 km van de oprit naar de E19, en een groot magazijn van ca. 620 m². Ze is voorzien van een automatische sectionale poort, apart toilet en heeft achteraan de mogelijkheid tot een kantoorruimte. Kom snel kijken!

Indeling magazijn:
Het magazijn is bereikbaar via de automatische sectionale poort. Deze werd recent vernieuwd in 2022 en is voorzien van camerabewaking dat u kan controleren via een applicatie op de smartphone. Het magazijn is 3,4 m hoog en de doorgang beschikt over een vrije hoogte van 3,2 m. Het magazijn is in het totaal 10 m breed en 51 m diep. Door de koepels in het dak over de diepte van het magazijn heeft u de hele dag door natuurlijk licht. Helemaal achteraan krijgt u nog 2 aparte werkruimtes (ca 66m²) – ideaal om in te richten als bureaus – en er is ook een apart toilet voorzien. De zekeringskast werd nog geen jaar geleden vervangen en dankzij de driefasestroom kunt u krachtige, professionele apparaten laten werken zonder de stroomtoevoer te overbelasten. U krijgt er nog een extra troef bij: ook de garagepoort kan u bedienen via een applicatie op uw smartphone.

Goed om te weten
Het magazijn bevindt zich op een verbindingsweg aan de Schotense vaart, maar toch in een groene buurt. De verbindingsweg is enkelrichting en makkelijk bereikbaar, binnen de 10 minuten zit u op de Antwerpse ring, E19 en A12. Het eigendom staat momenteel gekend als garagestelplaats voor maar liefst 6 autobussen en is voorzien van een handige smeerput van 12 m. Het plat dak boven het magazijn werd onder handen genomen in 2010. Er is een individuele meter voor elektriciteit en uw waterverbruik wordt gemonitord door een nog te voorziene tussenmeter. Bovendien worden de toegangsdeuren met de aanpalende woningen (nr. 95 en 97) nog afgesloten.

Alles in de buurt
Het magazijn ligt op een verbindingsbaan in een groene buurt aan de Schotense vaart, met veel bossen en gezellige speelpleintjes. Bushaltes zijn vlakbij, op amper 1 minuut wandelen. En met de auto bereikt u vlot de Antwerpse ring, E19 en A12. Even uitwaaien of van de zon genieten? Steek dan de straat over naar het park van Schoten of trek naar park Vordenstein. Het park van Schoten heeft een omwaterd kasteel, graspleinen, sportvelden, een speelplein en een hertenweide. Vordenstein heeft een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. De bistro wacht u op met een frisse pint of een wijntje. Op 5 minuten rijden met de auto zijn er supermarkten, winkels en restaurants, en op 10 minuten zit u op de E19. Begint het te kriebelen? Kom thuis in Schoten!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 549.900

Adres:

Victor Adriaenssensstraat 95 97 - 2900 Schoten

Bouwjaar:

1960

Bewoonbare opp.:

620 m²

Grondoppervlakte:

761 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 2347

Garage:

1

Bureau:

2

Toilet:

1

EPC:

397 kWh/m²jaarepc label d

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Aardgas:

Ja

Victor Adriaenssensstraat 95 97 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap