Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

132 m²

€ 399 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Energiezuinige, volledig vernieuwde woning met zalige, zonnige tuin en garage op een toplocatie in woonwijk Ekeren-Donk

Prachtige totaalrenovatie – kwalitatief vernieuwd | Energiezuinig EPC 148 | Dak- en muurisolatie | Hoogrendementsglas | Halfopen bebouwing | 2 ruime slaapkamers | Afgewerkte zolderverdieping - mogelijkheid tot 3e slaapkamer | Airco | Zonnige tuin en terras | Garagebox | Kelder | Vloerverwarming | Ventilatie | Zonnepanelen | Rolluiken | Onmiddellijk instapklaar


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want in dit huis in Ekeren trekt u zo in. Deze halfopen bebouwing heeft troeven in overvloed! De ruimte bijvoorbeeld: krijg een grote, lichtrijke leefruimte, 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een garage. Ook buiten zit het snor, want bij mooi weer kiest u uit maar liefst 2 terrassen en een leuke tuin om in te chillen. Het huis is gerenoveerd met heel degelijke en duurzame materialen en alles is goed onderhouden. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er dus snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: Gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Via de hal krijgt u toegang tot de keuken, de leefruimte en neemt u de trap naar de eerste verdieping.
  • Lichte leefruimte: welkom in de Pastoor Goetschalckxstraat 20 in Ekeren. U stapt binnen in de huiselijke leefruimte met een prachtige parketvloer. Dankzij de raampartijen komt er veel licht naar binnen en de hoge plafonds zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De leefruimte maakt plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin.
  • Keuken: naast de woonkamer ligt de landelijke keuken, 5 jaar geleden vernieuwd. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren. Ze is compleet uitgerust met een breed inductievuur, afzuigkap, oven, combi-microgolfoven, ingebouwde vaatwasser en koelkast. Door het dakraam valt er in de keuken veel natuurlijk licht binnen en als dat niet voldoende is tijdens de donkerdere winteravonden verlicht u met ingebouwde ledspots. Extra keukentroef: de kok kookt altijd met warme voeten, want er ligt vloerverwarming.
  • Veranda: de keuken geeft uit op de veranda met groot schuifraam. Bij goed weer kan u zelfs het groot schuifraam openzetten om een frisse wind door het huis te laten waaien. Wilt u liever echt buiten zitten? Zet u dan gezellig op uw terras.
  • Terras en tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen tuingereedschap, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. De tuin is oostelijk georiënteerd en biedt veel privacy – vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten. Klaar met enkele klusjes in de tuin? Berg uw tuingereedschap dan handig op in het tuinhuis, met verlichting en een stopcontact.
  • Berging/wasplaats: naast de keuken is er nog een handige berging waar u plaats heeft voor een diepvries en om uw voorraad op te bergen. U vindt er bovendien ook de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. U hebt er alle ruimte die nodig is om de was te sorteren, te wassen en te drogen – én er is zelfs nog bergruimte over. Hier vindt u ook het gastentoilet met handenwasser en de deur naar de badkamer.
  • Badkamer: niet alleen de keuken, maar ook de badkamer werd volledig gerenoveerd ongeveer 5 jaar geleden. Er is een inloopdouche waar u gemakkelijk met 2 in kunt, een toilet, een lavabomeubel met dubbele wastafel en een enorme spiegel om uw haar in de juiste plooi te krijgen. Ook in de badkamer werd voor de landelijke stijl gekozen, is volledig betegeld en piekfijn afgewerkt. U blijft ’s ochtends met plezier wat langer in de badkamer staan.
  • 2 slaapkamers: de woning heeft 2 slaapkamers met ook hier weer maximale lichtinval door de vele ramen. Beide ruimtes zijn voorzien van een mooie plankenvloer en de slaapkamer vooraan heeft bovendien airco.
  • Zolder: een opvouwbare zoldertrap brengt u naar de ruime zolder. Die werkt u verder af zoals u wilt: berging, extra slaapkamer, speel- of hobbykamer… Mogelijkheden genoeg! Er is verlichting, elektriciteit en verwarming voorzien.
  • Kelder: het huis heeft een kelder van ca. 5,4 m² waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.
  • Garagebox: aan de overkant van de straat staat de garagebox met genoeg plaats voor uw auto en de fietsen van heel het gezin.

Goed om te weten
Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend met een topscore van 148 kWh/m²jaar. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van Junkers. De keuken, badkamer en berging zijn bovendien voorzien van vloerverwarming op water. Qua isolatie zit u ook goed. Onder de vloerverwarming zit 12 cm vloerisolatie. Het plat dak is voorzien van 16 cm tussen de balken en 12 cm op het dak zelf. Het hoofddak is geïsoleerd met 16 cm minerale wol. Bovendien werden ook de gevels onder handen genomen met 8 cm, een volledig dampopen systeem. Het huis heeft voornamelijk houten ramen met overal hoogrendementsglas. De slaapkamer vooraan is bovendien voorzien van airco. Op het dak liggen 12 zonnepanelen, goed voor 4740 Wattpiek én last but not least: er is videofonie aanwezig – bedienbaar via de smartphone.

Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: D.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe thuis ligt in de gegeerde woonwijk Ekeren-Donk – tussen het centrum van Ekeren en Brasschaat. Hof De Bist ligt achter de hoek: in het openbaar park liggen er sportvelden en looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Het wordt nog beter: op een kwartier wandelen zit u in het natuurgebied De Oude Landen – één van de mooiste stedelijke natuurgebieden van Vlaanderen. Bekend voor zijn grote bloemenpracht, zoals de wilde orchideeën die de graslanden in de lente rozerood kleuren, maar ook voor zijn rietvogels, de nachtegalen, de vele vlinders en de Schotse gallowayrunderen die van juli tot december grazend een handje helpen bij het beheer. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. Verder is er een bushalte op 5 minuten wandelen om makkelijk het openbaar vervoer te nemen. En de oprit naar de E19 ligt op amper 5 km. Met de Kapelsesteenweg en de Bredabaan op wandel- en fietsafstand, hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Kortom: een toplocatie!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 399 000 per maand

Adres:

Pastoor Goetschalckxstraat 20 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bewoonbare opp.:

132 m²

Grondoppervlakte:

214 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Oost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 554

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

148 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Airco:

Ja

Zonnepanelen:

Ja

Videofoon:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Pastoor Goetschalckxstraat 20 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap