Huis in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

266 m²

€ 385 000 per maand

5 slaapkamers

Meer info

Gerenoveerde, energiezuinige en verrassend ruime gezinswoning met zonnige tuin en terras vlakbij Bouckenborghpark in Merksem

Energiezuinig – EPC 135 | Onmiddellijk instapklaar | Lichtrijk en ruimtegevoel | Zuidwest oriëntatie | 4 tot 5 ruime slaapkamers | 2 badkamers | Berging | Zonnige tuin en terras | Centrale ligging | Vernieuwd dak | Nieuwe condensatieketel | Hoogrendementsglas | Elektriciteit conform tot 2037


In een rustige en aangename buurt in Merksem wacht deze goed onderhouden gezinswoning op u. Deze energiezuinige woning geniet van veel lichtinval en heeft een ruime indeling met een prachtige leefruimte met open keuken, 4 tot 5 slaapkamers, 2 badkamers, een wasplaats en kelder. U krijgt er een extra troef bij: een gezellige tuin met terras waar u een hele zomer lang geniet van de zon. Uw nieuwe thuis is centraal gelegen op 650 meter van het Bouckenborghpark en op 10 minuten rijden van Antwerpen.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Het is een ruime inkom met een hoog plafond, waar u genoeg plaats heeft voor een grote ingemaakte kast. Zo heeft niemand een excuus om zijn schoenen of jas te laten slingeren.
  • Woonkamer met open keuken: de leefruimte is een mooie ruimte van ca. 35 m² met een groot schuifraam naar het terras – zo profiteert u optimaal van elk streepje dag- en zonlicht. De keuken is tiptop in orde met een keramische kookplaat, afzuigkap, ingebouwde vaatwasser, oven, microgolfoven, koelkast en diepvries. Verder krijgt u een meterslang werkblad en een volledige wand met ingebouwde kasten. Ontbijten doet u aan de tafel in de eetkamer of aan de toog van de keuken. Daar is plaats voor 3 krukjes. De hele ruimte wordt verlicht met fijne spots en er ligt een gemakkelijk te onderhouden tegelvloer waardoor de woonkamer nog groter lijkt.
  • Tuin en terras gericht naar het zuidwesten: achter het huis is er een terras en een grote tuin – voor voetballers, tuinders of zonnekloppers. Achteraan vindt u een tweede ruim aangelegd terras, dat plaats zat biedt voor BBQ-feestjes en gezellige zomeravonden. De tuin is volledig omheind.
  • Polyvalente ruimte: aan de voorzijde van de woning is er nog een polyvalente ruimte van ca. 14 m². Momenteel ingericht als gezellige zithoek. Gebruikt u deze ruimte binnenkort voor uw zaak? Dan is dit perfect als praktijkruimte of bureau. Met een reeds volwaardige badkamer op de benedenverdieping kan u deze natuurlijk ook inrichten als slaapkamer.
  • Eerste badkamer: u krijgt een inloopdouche, wandmeubel met wastafel en toilet. Wat wilt u nog meer? De badkamer is volledig betegeld en dus makkelijk om schoon te maken.
  • Eerste verdieping – 2 slaapkamers en tweede, grote badkamer: op de eerste verdieping krijgt u de masterbedroom van ca. 34 m² met inloopkast en een tweede slaapkamer van ca. 19 m². Wie een huis met redelijk wat slaapkamers zoekt, heeft wellicht ook een grote badkamer nodig. De eyecatcher in deze ruimte is ongetwijfeld het grote bad en inloopdouche die prachtig verlicht worden door het grote geblindeerde raam. Verder krijgt u een toilet, groot wandmeubel met dubbele ingebouwde wastafel, een verlichte spiegelkast en een handige kolomkast. De badkamer is volledig afgewerkt met knappe beige tegels.
  • Tweede verdieping – 2 slaapkamers: een verdieping hoger vindt u nog de twee andere slaapkamers van ca. 15 m² en 8 m². Minder nodig? Vorm er dan eentje om tot bureau, kinderslaapkamer of hobbywalhalla.
  • Wasplaats/berging: in de handige aanbouw krijgt u nog een bergruimte met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft een kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.

Goed om te weten
Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft dan ook een epc-topscore van 135 kWh/m²jaar. Alle ramen in het huis zijn van PVC en kregen superisolerend hoogrendementsglas. De centrale verwarming is efficiënt dankzij de zuinige Vaillant-condensatieketel (2020) op gas. Ook is er een doorstromer aanwezig voor snel warm water. Komen er nog snikhete zomers of ijskoude winters aan? Het dak van het huis werd in 2021 vernieuwd en geïsoleerd met 12 cm PUR en ook de zijgevels werden onder handen genomen. De elektriciteit van uw woning heeft een conform keuringsattest tot 2037.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige woonwijk niet ver van het Albertkanaal in Schoten. In amper 7 minuten bent u bij de oprit naar de E19 richting Antwerpen of Breda. Met de fiets bent u in 10 à 15 minuten in de gemeentekernen van Schoten, Merksem en Wijnegem. En sporten en ontspannen doet u in het Bouckenborghpark of Cogelspark – deze parken bevinden zich op enkele minuten wandelafstand. Op en rond de Bredabaan vindt u diensten, scholen, winkels, horeca en supermarkten. Kortom: een fijne buurt met alles binnen handbereik.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 385 000 per maand

Adres:

Salvialei 22 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bewoonbare opp.:

266 m²

Grondoppervlakte:

227 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 817

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Kelder:

1

Berging:

1

Dressing:

1

Wasplaats:

1

EPC:

135 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Salvialei 22 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap