Appartement in Stabroek - EST8

Verkocht

Stabroek

109 m²

€ 345 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Ruim nieuwbouw gelijkvloers appartement voorzien van alle comfort met 2 slaapkamers, zuidwest tuin en garagebox (tweede mogelijk).

BEN-appartement | 6% BTW mogelijk onder voorwaarden | 109 m² woonoppervlakte | Leefruimte van ca. 65 m² met open keuken | 2 slaapkamers | Zuidwest tuin | Veel lichtinval en open gevoel | Garagebox verplicht bij aan te kopen


Dit nieuwbouwappartement is een pareltje van hedendaags comfort en duurzaamheid! Veel lichtinval door de grote ramen die uitkijken de tuin. Ideaal om de kroost in het oog te houden. Voorzien van 2 slaapkamers en een ruime leefruimte van 65 m² met open keuken. Achteraan de woning vindt u de garagebox. Dankzij deze BEN-woning bespaart u fors op uw energiefactuur. Deze woning is alvast klaar voor de toekomst. Tot slot geniet u mogelijks nog van het 6% BTW tarief onder voorwaarden. Contacteer ons voor meer informatie!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: door de voordeur komt u binnen in de ruime inkomhal. De hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, badkamer, berging en de ruime leefruimte met open keuken. Verder is er een gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte met open keuken: vanuit de inkomhal lonkt de lichte en ruime leefruimte met warme parketvloer van 65 m² met open keuken. De keuken is uitgerust met ingebouwde kwaliteitstoestellen van AEG, waaronder een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast, diepvries en een dampkap. De leefruimte baadt in het licht door de grote raampartij en kijkt uit op het terras achteraan en de tuin. Tijdens het Koken kan u tegelijk een oogje in het zeil houden op de spelende kinderen. Verder is er plaats voor een ruime eetkamer.
  • 2 slaapkamers: het appartement heeft 2 slaapkamers, van ca. 11 m² en 10 m². U kan de tweede slaapkamer ook inrichten als kinderslaapkamer of bouwt u om tot bureau, hobbykamer of dressing. Ook hier ligt er een prachtige warme parketvloer.
  • Badkamer: in deze moderne badkamer ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. Er is zowel een ligbad als een ruime inloop douche. En onder de dubbele wastafel is er plaats genoeg voor handdoeken en zeep. Verder heeft de badkamer nog een wandradiator en een afzuigventilator.
  • Berging met wasplaats: in de berging vindt u de condenserende ketel op aardgas van het merk Vaillant en de elektriciteitskast terug. Ook ligt hier de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • Terras en tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen een grasmachine, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. De tuin kan naar eigen smaak verder ingericht worden, zodat u in alle rust kan genieten in de mooie groene omgeving. Het terras beschikt over een stopcontact, waterkraantje en een lichtpunt. Achteraan de tuin heeft u een deur die leidt naar de garagebox.
  • Garagebox: achteraan het gebouw ligt het garagecomplex. De garagebox bevindt zich achter het appartement en is bereikbaar via uw tuin. Deze is voorzien van een automatische poort met afstandsbediening, een stopcontact en verlichting. U koopt deze garagebox bij het appartement aan voor 27.500 euro. Ook is er de mogelijkheid om een tweede garagebox bij aan te kopen.
  • Kelderberging: u hebt een kelderberging van ca. 5 m² met voldoende plaats voor uw spullen die u niet vaak gebruikt. U bereikt de kelderberging via de lift of met de trap.

Goed om te weten
Dit appartement is een BEN-woning (bijna energie neutraal). Dit houdt in dat uw energieverbruik bijzonder laag ligt. Leuk om weten is dat er hierdoor een vermindering kan worden toegekend op uw onroerende voorheffing. Ook kan u mogelijks genieten van het verlaagd btw-tarief van 6% onder voorwaarden. Verder is deze woning ook uitgerust met een ventilatiesysteem D dat volledig geautomatiseerd verse buitenlucht aanvoert en binnenlucht afvoert, een condensatie gaswandketel van het merk Vaillant , hoogrendementsbeglazing met een U-waarde van 1.0 met elektrische rolluiken en een videofoon. Tot slot is er nog een gemeenschappelijke fietsenstalling.
De woning heeft een P-score C en een G-score C. 

Aangenaam wonen vlakbij invalswegen
Het appartement is gelegen in Stabroek. Op enkele minuten wandelen vindt u het Elzenbos waar u volledig tot rust kan komen middenin het groene landschap. Het befaamde Picoloplein met al zijn winkels ligt slechts op 1,9 km van uw appartement. Ook supermarkt Aldi is slechts 4 minuten fietsen. De oprit van de snelweg A12 en de Haven van Antwerpen bevinden zich op ca. 3 km. Kortom: een ideale ligging met alles kortbij!
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 345 000 per maand

Adres:

Grote Molenweg 162 - 2940 Stabroek

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2020

Bewoonbare opp.:

109 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Regenwater:

Ja

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Grote Molenweg 162 - 2940 Stabroek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap