Huis in Zandvliet - EST8

Verkocht

Zandvliet

190 m²

€ 459 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Recent knap gerenoveerde, energiezuinige halfopen gezinswoning met grote ruimtes, tuin met lounge, zwembad met poolhouse en dubbele garage

Prachtige totaalrenovatie | Perceel 735 m² - 8,5 m breed | Energiezuinig | Epc 197 | 25 zonnepanelen | Zwembad met jetstream en poolhouse ca. 10 m² | Droge kelder | Ruime garage ca. 46 m² | Alarmsysteem en branddetectie | Onmiddellijk instapklaar


Welke levensgenieters worden de gelukkige eigenaars van deze woning? De halfopen bebouwing heeft troeven in overvloed! De ruimte bijvoorbeeld: u krijgt een prachtige nieuwe keuken waarop u instant verliefd wordt en ook buiten zit het snor – want bij mooi weer kiest u uit maar liefst 2 terrassen en een zwembad met poolhouse om af te koelen. De woning werd smaakvol gerenoveerd met oog voor detail. Wees er snel bij!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: witte muren, een houten trap ontworpen door Wim Van Loon en een glazen deur naar de leefruimte. Van het moment dat u binnenstapt, ervaart u het licht en de ruimte van het interieur. De hal is voorzien van een grote, ingemaakte vestiairekast en geeft toegang tot de leefruimte, de keuken, de kelder en de eerste verdieping. Subtiel weggewerkt onder de trap vindt u een extra ruimte – momenteel ingericht als dierenbedje voor uw geliefkoosde huisdier(en).
  • Leefruimte: vanuit de hal stapt u in de open leefruimte. Dankzij de grote ramen komt er veel licht naar binnen en hebt u een mooi uitzicht op het groen rondom het huis. U deelt de leefruimte volledig naar uw smaak in: achteraan de eethoek of een bureau en vooraan het salon of leeshoek. De keramische parket loopt door in de 2 delen wat een vergrotend effect geeft. De inbouwspots zorgen ook ’s avonds voor de juiste sfeer.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder neer de moderne keuken die volledig vernieuwd werd in 2021. Die is compleet uitgerust met een ingebouwde vaatwasser, gasfornuis met 5 pitten, 2 elektrische ovens en een grill, stoomoven, microgolfoven, koelkast met 0°-vak en veel kastruimte. Maar dé aandachtstrekker is het grote keukeneiland, het hart van het huis waar het gezin zich verzamelt en er altijd leven is. Er wordt aan gekookt, gegeten en gelezen. Daarom krijgt deze keuken een 10 voor gezelligheid. Het kamerhoge en -brede raam geeft uit op het grote zonnige terras – dat u makkelijk volledig kan overdekken. Groot genoeg voor een barbecue met vrienden.
  • Eerste verdieping - 2 ruime slaapkamers en toilet: neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vindt u 2 mooie slaapkamers van ca. 16 en 16 m². In de masterbedroom staat een grote maatkast. De warme plankenvloer geeft een aangenaam gevoel. Verder vindt u op deze verdieping ook een toilet met handenwasser en een handige kolomkast.
  • Zolderverdieping: via de vaste trap komt u op de zolderverdieping van 35 m².  U kunt er oude spullen in bewaren. Of … U maakt er 1 grote slaapverdieping van: een masterbedroom met inloopkast. Beeldt u daar nog een grote tv bij en een boekenkast, en u komt uw slaapkamer in het weekend niet meer uit.
  • Badkamer: op het gelijkvloers vind u de eyecatcher van de woning: de nieuwe badkamer (2022) – gemaakt voor genieters met oog voor schoonheid in detail. Bad- of doucheliefhebber? In deze badkamer hoeft u niet te kiezen – u krijgt namelijk een vrijstaand ligbad én een heerlijke inloop regendouche. Het badkamermeubel heeft een grote porseleinen wastafel. Er is ook een handige kolomkast, hangtoilet en wandradiator. De muren zijn volledig betegeld, er hangen spots en alles is netjes afgewerkt. De zeep moet u zelf meebrengen. Op de vide is er nog een wasplaats met de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Buiten: deze tuin vraagt amper onderhoud en is bedoeld om maximaal te genieten. De buitenruimte ligt volledig ingesloten tussen hagen en omheiningen en is volledig aangelegd met mooie beplantingen, kiezels en een vijver. Ook is er een handige zij-ingang naast de woning. Als u het paadje volgt komt u vanachter in de tuin. Nodig uw vrienden uit voor een BBQ- en zwemfeestje – want in het verwarmde zwembad met jetstream is het zalig om te dobberen, te zwemmen en te ravotten. Het zwembad van 10 op 4 meter is verlicht, heeft een elektrisch rolluik en het water wordt verwarmd door een aparte warmtepomp (2019). Verder werd het zwembad recent voorzien van een nieuwe coating (2021) en wordt de kwaliteit van het water automatisch geregeld door het zwembadbeheersysteem. Bovendien is er een poolhouse met plaats voor loungeset (deels overdekt) om in neer te ploffen met een drankje in de hand na het zwemmen - installeer nog een dartbord en uw zomeravonden zijn compleet. De poolhouse is voorzien van een toilet, douche en technische ruimte waarin alle technieken van het zwembad zitten verstopt. Ook is er hier eveneens plaats voor een wasmachine en droogkast om makkelijk uw zwemspullen na het zwemmen te wassen. 
  • Garage: naast de poolhouse vindt u de ruime garage van ca. 46 m² met plaats voor 2 auto’s, de fietsen van heel het gezin en nog veel extra opbergruimte door de handige vaste kasten. U opent de automatische garagepoorten vanop een afstand – heel handig bij regenweer of vrieskou. Op de oprit is er plaats voor nog 3 auto’s, bereikbaar via een servitudeweg.
  • Droge kelder: nog geen plaats genoeg in deze woning? Onder het huis zit nog eens een kelder om spullen te stockeren.

Goed om te weten
Dit huis is tiptop in orde. Het dak is geïsoleerd en in prima staat. Ook het plat dak werd in 2019 onder handen genomen. Dit werd hetzelfde geïsoleerd en kreeg nieuwe dakbedekking. In de nieuwe pvc-ramen van Schüco staat superisolerend HR-glas. Die houden koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Het blijft binnen dan ook opvallend stil. U verwarmt het huis met centrale verwarming op aardgas – er staat een recente energiezuinige condensatieketel van Vaillant. Zo komt u op een mooie epc-score van 197 kWh/m². Verder zijn ook alle ramen voorzien van rolluiken – volledig elektrisch op de benedenverdieping. Komen er nog snikhete zomers aan? De leefruimte en de zolderverdieping zijn voorzien van airco (2021), die de ruimte zowel kunnen koelen als verwarmen. Het huis heeft een degelijk alarmsysteem met camera’s, sensoren op de ramen en een geïntegreerde branddetectie. Last but not least: op het dak liggen 25 zonnepanelen, goed voor 7500 Wattpiek. Die liggen uit het zicht op het dak van het tuinhuis.

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: A.

In de groene rand van de stad
In Zandvliet wonen, dat is wonen nabij groen. Niet genoeg aan uw tuin? Ten oosten van Zandvliet liggen bossen en heidevelden die zich voortzetten op Nederlands grondgebied en in het noorden kan u prachtig gaan wandelen tussen de polders, zoals de Kabeljauwpolder en de Nieuw-Noordlandpolder. Verder vindt u vlakbij een jaagpad waarop u op uw vrije momenten kan gaan fietsen, wandelen of joggen om uw gedachten helemaal te verzetten. U woont vlakbij de grensovergang tussen Nederland en België, waar de Nederlandse A4 overgaat op de Belgische A12 en vice versa – een belangrijke autosnelwegverbinding voor het verkeer tussen Rotterdam en Antwerpen. Uw nieuwe thuis ligt in de Dorpstraat en dus – zoals de naam insinueert – op wandelafstand van de dorpskern. U woont vlakbij winkels, horeca en scholen. Met de auto staat u binnen een halfuurtje in de stad Antwerpen.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 459 000 per maand

Adres:

Zandvlietse Dorpstraat 87 - 2040 Zandvliet

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1956

Bewoonbare opp.:

190 m²

Grondoppervlakte:

735 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noord

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1007

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

197 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Zwembad:

1

Vijver:

1

Airco:

Ja

Zonnepanelen:

Ja

Alarm:

Ja

Aardgas:

Ja

Zandvlietse Dorpstraat 87 - 2040 Zandvliet

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap