Huis in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

375 m²

€ 349 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Ruim en zeer goed gelegen eengezinswoning vlakbij de Bredabaan in centrum Merksem – momenteel ingedeeld als handelspand + woonst

Pand met mogelijkheden | Alles op wandelafstand | Topligging | Wekelijkse dinsdagmarkt | Rustig wonen vlakbij het centrum | Lichtrijk | Inpandige garage | 6,5 m straatbreedte | Winkel – en werkruimte ca. 165 m² | Duplex ca. 137 m² | Op elke verdieping een toilet | Zonnig, zuidgeoriënteerd terras | Veel bergplaats | Veel parking | Fris wit geschilderd | Parlofonie


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze om te vormen eengezinswoning in Merksem met mogelijkheid tot 5 slaapkamers, een grote leefruimte en een zonnig terras. Dit huis heeft heel wat troeven, maar kan hier en daar wat magie gebruiken. U geniet van een rustige ligging op het Sint-Franciscusplein die elke week wordt omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplaats door de dinsdagmarkt. Kom snel kijken!

Indeling woning:

  • Inkomhal met vestiaire: we nemen eerst de trap naar boven om naar de duplex te gaan. Zo komt u in de hal met een op maat gemaakte vestiaire. Daar is er genoeg plaats voor de jassen en schoenen van het hele gezin én uw gasten. Ook vindt u hier de deur naar een apart toilet.
  • Lichte leefruimte: u komt uit in de leefruimte die baadt in het licht door de grote ramen. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, maar ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends. Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de houtkachel.
  • Keuken: van de leefruimte loopt u door naar de onderhoudsvriendelijke keuken met grijswitte, greeploze ingebouwde kasten en bijpassend composieten werkblad. Instrumenten voor de chef-kok: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en microgolfoven van Siemens én er is ruimte voor een losse koelkast en een kleine ontbijttafel. Een extra troef van de keuken is het raam en de deur naar het terras. Daardoor valt er ook in de keuken heel wat licht binnen.
  • Terras aan leefruimte: mooie zomerdagen worden nog mooier als u buiten kunt eten. Op het terras is er genoeg plaats voor tafel met stoelen voor een gezellige barbecue. Komen eten! Mits toestemming van stedenbouw kan u zelfs het terras verder uitbreiden om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van de zon.
  • 3 slaapkamers en badkamer op 2de verdieping: via de draaitrap komt u nog een verdieping hoger waar de 3 ruime slaapkamers van  ca. 18, 14 en 8 m² zich bevinden. In de badkamer krijgt u een dubbele wastafel, een douche en bad. Het raam zorgt voor een aangename lichtinval en verse buitenlucht. Tussen de ruimtes is er ook nog een apart toilet.
  • Bergzolder: tot slot is er nog een bergzolder, handig om uw spullen in te bewaren die u niet vaak nodig heeft.

Indeling handelspand:
  • Handelsruimte: u stapt momenteel nog binnen in de ruime handelsruimte van ca. 80 m². Deze is ingericht met een werkplaats achteraan van ca. 85 m², maar u kan deze natuurlijk zelf indelen naargelang hoe u wenst. De plaats is er al, maakt u er uw droom van? Verder vindt u er ook de deur naar het apart gastentoilet met handenwasser.
  • Werkplaats: met een oppervlakte van ca. 85 m² heeft u nog een zeer grote werkplaats achteraan. U kan deze gebruiken als magazijn of atelier. Of, wie weet, als repetitiekot voor de rockband van uw kinderen. Door het glazen afdak over de breedte van de werkplaats valt er heel de dag door natuurlijk licht binnen.
  • Garage: verder is er ook een inpandige garage van 17 m² met genoeg plaats voor een auto, fietsen en extra opbergruimte. Daar vindt u ook de toegang tot de kelder.
  • Berging en wasplaats: via de hal komt u in de wasplaats die achter de garage ligt. Daar zijn aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.

Goed om te weten
Aangename leefruimte, 3 slaapkamers, grote ramen, garage, zonnig terras, een toilet op elk verdiep… Dit huis heeft heel wat troeven, maar kan hier en daar wat magie gebruiken. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden – want die zijn er – en maak er úw droomwoning van. De woning heeft een kelderruimte wat handig is bij de renovatie, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen. Het pand is voorzien van houten ramen met dubbele beglazing en bijna overal zijn er rolluiken. De vloeren doorheen heel het pand werden grotendeels geïsoleerd, net zoals het plat dak en enkele muren. Momenteel wordt de woning verwarmd door centrale verwarming op accumulatiekachels.

De woning is momenteel gekend als handelshuis. Bestemmingswijziging naar woonhuis mogelijk, mits goedkeuring van stedenbouw.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Centrum Merksem en toch rustig
Een absolute troef van dit handelspand is de locatie. Het ligt namelijk op een plein tussen de Bredabaan en het park van Merksem. Dit maakt dat u niet alleen geniet van de makkelijke bereikbaarheid, maar ook van de mooie locatie. Met zaken zoals de Christelijke Mutualiteit, winstgevende horeca en andere leuke handelspanden kan u niet beter zitten. U profiteert niet alleen mee van de passage, maar ook van de sfeer en gezelligheid op het plein. Bovendien is er een ruime parking voorzien voor het pand. Met de auto zit u direct op de E19, A12 en de Ring. In de directe omgeving vindt u alle soorten winkels, van supermarkten over modelwinkels tot speciaalzaken. Ook het Bouckenborghpark is vlakbij: ideaal voor een ontspannende wandeling door de verwilderde boomgaard of langs de vijver en het kasteel.

De voorbeeldfoto is louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 349 000 per maand

Adres:

Sint - Franciscusplein 5 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1979

Bewoonbare opp.:

375 m²

Grondoppervlakte:

180 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 3852

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Opslagruimte:

3

Toilet:

3

Zolder:

1

EPC:

315 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Accumulatie

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Open haard:

1

Sint - Franciscusplein 5 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap