Villa in Kalmthout - EST8

Verkocht

Kalmthout

241 m²

€ 329 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Gelijkvloerse villa op groot perceel van 600 m² vlakbij Kalmthoutse Heide

Gelijkvloerse villa | Perceel 600 m² groot en 16,5 m breed | Ruime leefruimte met lichtrijke veranda | 3 slaapkamers | Parket | Grote polyvalente kelderverdieping ca. 72 m² | Zolder | Lange oprit en ruime garage | Zonnige zuidwest tuin en terras | Rolluiken | Zeer gegeerde ligging in doodlopende straat | Groene omgeving | Nabij Heide centrum | Asbestveilig

In een rustige, groene woonwijk in Kalmthout wacht deze gelijkvloerse villa op u. De vrijstaande woning geniet van veel lichtinval en heeft een ruime indeling met een heerlijke veranda waar u het hele jaar door geniet van een buitengevoel en zicht hebt op de prachtige groene omgeving – ideaal voor mensen die graag maximaal genieten. De tuin is zuidwestelijk georiënteerd, wat maakt dat het er zalig zitten is vanaf de vroege lente om van de eerste zonnestralen te profiteren. Huizenjager, haast u en maak nu een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met gastentoilet: zelf komt u wellicht meestal binnen langs de garage, maar uw bezoekers ontvangt u via de voordeur en de ruime hal met veel lichtinval door de glazen voordeur en het grote raam. Er is een ingemaakte kast om de jassen op te bergen en u vindt er de deur naar het gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte: vanuit de hal lonkt de lichte leefruimte. De eethoek en het salon kijken uit op het groen rondom de woning en de grote ramen en veranda zorgen voor veel daglicht van ’s morgens tot ‘s avonds. Centraal in de leefruimte staat de ingebouwde houthaard die zorgt voor sfeer en gezelligheid tijdens de koudere wintermaanden. Deze ruimte is voorzien van rolluiken.
  • Veranda: de leefruimte geeft uit op de veranda met groot schuifraam. Hier geniet u het hele jaar door van een buitengevoel. Bij goed weer zet u het grote schuifraam open en laat zo een frisse wind door het huis waaien. Vanuit de veranda kijkt u op uw gezellige vijver in de voortuin.
  • Keuken: vanuit de hal wandelen we richting de ruime keuken, ook hier geniet u van veel lichtinval door het grote raam boven het aanrecht en de glazen deur die uitgeeft op de korte trap naar de tuin. Deze ruime keuken is volledig uitgerust met keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, ingemaakte vaatwasser, oven en stoomoven.
  • 3 slaapkamers en badkamer: verder in de hal vindt u 3 slaapkamers met ook hier weer maximale lichtinval door de vele ramen dankzij de open bebouwing. De badkamer is volledig uitgerust met een toilet, wastafel, wandradiator en inloopdouche.
  • Polyvalente kelderverdieping: vanuit de hal neemt u de trap naar de enorme polyvalente kelderverdieping van ca. 72 m². Hier hebt u zeer veel ruimte: er is plaats voor maar liefst 2 auto’s, een hobbykamer, opslagruimte, man cave … Aan u de keuze! Deze polyvalente kelderverdieping is bovendien makkelijk toegankelijk via de oprit – erg handig voor uw fietsen, motorfiets, e.a. Naast de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast vindt u hier ook de condensatieketel voor de verwarming terug.
  • Zonnige zuidwest tuin: de zuidwest tuin rondom de woning is een droom voor wie graag buiten vertoeft. Voor iedereen die groene vingers heeft, voor jonge speelvogels én voor de zonneklopper, want zon is hier de ganse dag in overvloed en plaats is er genoeg. Ook hier weer mogelijkheden te over voor buitenmensen die dromen van een groentetuin. Voor de jonge kinderen staat er alvast een speeltuig klaar. De grasmaaier en tuinmeubels kunt u kwijt in het tuinhuis. Hier is reeds elektriciteit voorzien.
  • Oprit: de oprit biedt plaats aan ca. 2 wagens en komt uit op de polyvalente kelderverdieping.
     
Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. De bewoonbare oppervlakte van de woning met veranda en kelder komt neer op ca. 241 m2. De centrale verwarming is efficiënt door de condensatieketel op stookolie. Ook krijgt u een elektrische boiler (200l) om snel warm water te krijgen. De ramen in het huis zijn van PVC en hout. De meeste ramen hebben reeds dubbele beglazing en zijn voorzien van rolluiken. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten. De rolluiken zorgen ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Bovendien heeft het huis een waterontharder die kalk uit het water haalt. Resultaten: lekkerder kraantjeswater, glanzende ramen en vloeren, en minder reparaties aan leidingen en toestellen.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Wonen in alle rust en in een oase van groen
De woning geniet van een zeer gunstige ligging in een rustige groene doodlopende straat, nabij Grenspark Kalmthoutse Heide, waar u uren kunt genieten van de vele wandel- en fietswegen dat het gebied rijk is. Het Moretusbos, natuurdomein Klein Schietveld en de Royal Antwerp Golf Club liggen eveneens niet veraf. Op 5 minuten fietsen of 20 minuten wandelen bent u aan het treinstation en het centrum van Heide, met alle winkels, horeca en boetieks. Ook treft u er basisscholen en GITOK. Kortom deze villa is zeer gunstig gelegen en omgeven door het groen, met alles op korte afstand.


Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 329 000 per maand

Adres:

Ericalaan 48 - 2920 Kalmthout

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1970

Bewoonbare opp.:

241 m²

Grondoppervlakte:

600 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1807

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

2

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

505 kWh/m²jaarepc label f

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonparken

Bouwvergunning verkregen:

Neen

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Enkele

Vijver:

1

Ericalaan 48 - 2920 Kalmthout

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap