Huis in Stabroek - EST8

Verkocht

Stabroek

219 m²

€ 399 000 per maand

5 slaapkamers

Meer info

Met zorg onderhouden halfopen architectenwoning met 5 slaapkamers, garage en heerlijke zuidtuin met zwemvijver

219 m² woonoppervlakte | 10 m straatbreedte | Halfopen bebouwing | EPC 224 - Energie-efficiënt | Zonnige tuin en terras | Zwemvijver met dubbele filterinstallatie | 5 slaapkamers | Garage | Ruime kelder | Architectenwoning | Nieuwe condensatieketel 2021


Op zoek naar een unieke architectenwoning met zuidtuin en -terras, aangelegd met zwemvijver, in een rustige woonwijk? Dan is dit uw kans! Een halfopen bebouwing met 5 slaapkamers, ruime leefruimte, veel bergruimte en garage – dat zijn enkele troeven van deze centraal gelegen woning vlakbij uitvalswegen, groen, winkels én ontspanningsmogelijkheden. Maak snel een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: u komt binnen in de hal met veel lichtinval door de glazen voordeur en het grote raam. Onmiddellijk valt op dat elke hoek van de woning bijzonder goed is benut. Dat begint al in de hal. De plaats voor de jassen, tassen en schoenen is door een inham aan het zicht onttrokken. Bovendien vindt u hier ook de deur naar het gastentoilet met handenwasser. Vanuit de hal kan u naar de keuken of stapt u via de dubbele glazen deur in u de leefruimte.
  • Leefruimte met eetkamer: op de benedenverdieping ligt de leefruimte van ca. 41 m² met eetkamer en salon. Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de houthaard. En door de enorme ramen profiteert u van veel daglicht én een zicht op de prachtige tuin.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken. De keuken zelf is zeker nog functioneel: er is een keramische kookplaat, oven, dampkap van Novy, vaatwasser, dubbele spoelbak en koelkast. ’s Ochtends ontbijt u aan de handige ingemaakte tafel aan het raam.
  • Tuin met zwemvijver: met een tuin gericht naar het zuidoosten profiteert u vanaf de eerste straal zon. Hij is prachtig aangelegd met veel bloemen, bomen en struiken die in elk seizoen voor een prachtig plaatje zorgen. Het ruime aangelegde terras tegen de woning biedt plaats zat voor BBQ-feestjes en heeft zicht op de zwemvijver met stapstenen. Deze is voorzien van een 2-trapspomp en een dubbele filterinstallatie door enerzijds de plantenfilter en anderzijds UV-zuivering. De UV-lampen werden zopas nog vervangen en zorgen ervoor dat je groene zweefalgen kan vermijden, want hierdoor wordt het water troebel en groen. Het is een natuurlijk proces waaraan je anders niet kan ontkomen als het erg warm wordt. Als het tuinseizoen erop zit, bergt u uw tuinmeubelen en grasmachine netjes op in het tuinhuis tot de eerste lentezon weer tevoorschijn komt.
  • Eerste verdieping – 3 slaapkamers en badkamer: op de eerste verdieping vindt u de eerste 3 slaapkamers van ca. 13, 10 en 10 m². Zo krijgt iedereen zijn eigen stekje. Minder nodig? Vorm er dan eentje om tot bureau of logeerkamer. Aan de grootste slaapkamer vindt u ensuite de badkamer, die bovendien ook een deur naar de gang heeft. Er staat een bad met douchemogelijkheid, een dubbele wastafel en er is een aansluiting voor een wasmachine voorzien. Bovendien krijgt u er veel opbergruimte. Ook op deze verdieping is er een apart toilet.
  • Zolderverdieping – 2 slaapkamers: een verdieping hoger liggen de andere slaapkamers van ca. 23 en 25 m². Geen 5 slaapkamers nodig? Maak hier dan een volledige masterverdieping van, bijvoorbeeld met een dressing en hobbykamer. U heeft een prachtig uitzicht vanuit de ramen aan de zijgevel op het achterliggende groen en bovendien profiteert u zo van veel invallend daglicht.
  • Oprit en garage: achteraan in de tuin is een garage van ca. 18 m² met plaats voor 1 auto en de fietsen van het hele gezin. Naast de woning werd er een poort voorzien die volledig open kan om de garage achteraan in de tuin te kunnen bereiken. Op de oprit is er plaats voor nog 1 auto.
  • Kelder en wasplaats: onder het huis is er een grote, hoge kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig hebt. Daar vindt u bovendien ook de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.

Goed om te weten
Deze woning werd ontworpen door architect Luk Poelmans in 1975 en is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. Het hoofddak is geïsoleerd met 15 cm PUR, alsook het plat dak werd geïsoleerd. In de degelijke houten ramen staat dubbel glas en u verwarmt de woning met centrale verwarming op aardgas met een recente condensatieketel van Vaillant (2021), die u terugvindt op de zolderverdieping. Zo komt u op een mooie epc-score van 224 kWh/m²jaar.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Gegeerde locatie: groene omgeving en toch overal dichtbij
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige straat in een gegeerde woonwijk vlakbij het centrum van Stabroek. Via een poort in de omheining achter in de tuin aan de Sterrehoevelaan, vindt u een leuk speelplein – een festijn voor uw kinderen om zich in uit te leven. Op amper 6 minuten fietsen bent u aan het befaamde Picoloplein met al zijn winkels. Een bushalte treft u op amper 350 m van de woning en scholen zoals De Steppe, Sint Catharina, De Rekke en Sint Calasanz liggen vlakbij. Na amper 10 met de auto of 25 minuten fietsen kuiert u al rond in Grenspark Kalmthoutse Heide, een natuurpark van 37,5 km² met 24 bewegwijzerde wandelpaden. De oprit van de snelweg A12 en de Haven van Antwerpen bevindt zich op ca. 4 km. Kortom: een ideale ligging met alles kortbij!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 399 000 per maand

Adres:

Glashoevelaan 12 - 2940 Stabroek

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1976

Bewoonbare opp.:

219 m²

Grondoppervlakte:

410 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1167

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

224 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Glashoevelaan 12 - 2940 Stabroek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap