Appartement in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

84 m²

€ 209 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Verzorgd en ruim 2 slaapkamerappartement in een aangename Merksemse buurt aan de grens van Schoten

Asbestveilig| Top gelegen | Onmiddellijk instapklaar | 84 m² woonoppervlakte | Lage kosten | Hoekappartement | Licht en luchtig wonen | Aangename woonwijk nabij de grens van Schoten | Nabij het Bouckenborghpark en Cogels park van Schoten | Recent geschilderd | Op 150 m van de bakkerij  


Zoekt u een ruim en verzorgd 2 slaapkamerappartement op een centrale locatie? Dan is dit uw kans: deze goed ingedeelde woning heeft twee slaapkamers, 84 m² woonoppervlakte en bevindt zich nabij de bakker, winkels en verschillende parken. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich al op 50 m van het appartement. Met de auto bereikt u vlot de invalswegen. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Hal: welkom thuis! Uw toekomstige appartement bevindt zich op de tweede verdieping. U komt binnen in de inkomhal die leidt naar alle kamers. Verder is er ook een parlofoon.
  • Leefruimte: vanuit de hal wandelt u de ruime leefruimte in. Hier nodigt u vrienden uit voor een feestdiner en plant u gezellige filmavonden in de zetel. Ziet u het al voor zich? Er is plaats genoeg en dankzij de grote raampartijen krijgt u veel licht binnen.
  • Keuken: vanuit de leefruimte kan u de keuken betreden. De keuken heeft een kookvuur op gas met 4 pitten, afzuigkap en veel kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen. Tot slot is er ook een oven, koelkast met diepvriesvak en een aansluiting voor een vaatwasmachine aanwezig.
  • Berging: in de berging kan u de centrale verwarming terugvinden. Dit is een energiezuinige condensatieketel uit 2009 van het merk Bulex. Ook bevindt zich hier de elektriciteitskast.
  • Twee slaapkamers: er zijn twee ruime slaapkamers van ca. 15 m² en ca. 13 m². In beide slaapkamers zijn er ramen wat zorgt voor een natuurlijke lichtinval en ligt er een onderhoudsvriendelijke laminaat op de vloer.
  • Badkamer: in de badkamer bevindt zich een douchecabine, toilet en een wandmeubel. Ze is voorzien van een makkelijk te onderhouden tegelvloer, dweil erover en klaar. Bovendien vindt u er de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Het zwarte kraanwerk geeft de badkamer een chique en industriële look. Dankzij de grote wandradiator is het altijd lekker warm in de badkamer. Door het raam kan u uw badkamer goed verluchten. Kort samengevat heeft deze badkamer alles wat u nodig heeft.
  • Kelderberging: er is een individuele kelderberging aanwezig.

Goed om te weten
U verwarmt de woning met een zuinige condensatieketel uit 2009 van het merk Bulex. Alle ramen hebben dubbele beglazing en een raamprofiel uit aluminium. In de maandelijkse kost van €78 is uw waterverbruik, elektriciteit van de gemene delen, syndicus, onderhoud en herstellingen en de blokpolis van de gemeenschappelijke delen inbegrepen. Er is een nieuwe laminaat vloer geplaatst, de keuken en de badkamer zijn vernieuwd en de woning is recent geschilderd.Het pand geniet van een EPC-label C.

Overstromingsrapport: P-score: C; G-score: B.


Rustig wonen met alles op wandel- of fietsafstand
Een absolute troef van dit appartement is de locatie. Want het ligt aan de grens van Schoten vlak bij het Bouckenborghpark en het Cogels park waar u prachtige wandelingen kan maken. Met verschillende gezellige restaurants op wandelafstand, bakkerij Theunis op 2 minuten wandelen en op 300 m van Carrefour market Schoten hoeft u nooit ver van huis te gaan.  Op 50 m bevinden er zich al bushaltes die regelmatig rijden naar Antwerpen. Ook scholen en buurtwinkels treft u nabij de woning aan. Met de auto bent u zo bij verschillende invalswegen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak

Algemeen

Prijs:

€ 209 000 per maand

Maandelijkse kosten:

€ 78

Adres:

Eethuisstraat 30 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1958

Renovatiejaar:

2009

Bewoonbare opp.:

84 m²

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

EPC:

299 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Eethuisstraat 30 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap