Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

255 m²

€ 529 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Grote vrijstaande woning in het groen met 2 à 3 slaapkamers beneden, een grote zolderverdieping, een leuke aangelegde tuin met zwembad op een prachtig zuid perceel van 716 m² en met EPC label B!

EPC label B!!! | Alles gelijkvloers en als extra een grote zolderverdieping | Perceel 716 m² | Ca. 255 m² woonoppervlakte | Grote woonkamer | Grote zonnige tuin met overdekt terras | Zuidelijke oriëntatie | 2 à 3 slaapkamers + zolderverdieping | Verwarmd zwembad met warmtepomp | Carport voor 2 wagens | Inpandige garage met automatische poort | Rolluiken | In het groen

Welkom in het paradijs van licht, rust en natuur. Een grote leefruimte met brede raampartijen, 2 à 3 slaapkamers, volwaardig zolderverdiep en een buitenruimte om vrienden en familie jaloers mee te maken. Deze woning heeft enorm veel troeven en één hiervan is de ruime zuid tuin met verlicht zwembad. Het zwembad wordt verwarmd via een warmtepomp. Ook is er een ruim deels overdekt terras en een tuinhuis met plek om al uw tuingereedschap in op te bergen. Naast de woning treft u nog een handige carport aan. Tot slot heeft de woning een zeer mooie EPC-score van 186 kWh/(m²/jaar). Een parel voor energie-efficiënte én stijlbewuste huizenjagers.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met toilet: gezellig huiselijk, lekker praktisch en spik en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. De hal leidt naar een apart toilet met handenwasser, eetkamer en de inpandige garage.
  • Eetkamer: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de grote ramen. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur maar ook voor uw portemonnee want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de eetkamer is er plaats genoeg voor een grote tafel om lekker aan te dineren met het hele gezin. Mooi weer? Dan maakt u uw eetkamer extra groot door het schuifraam naar het terras open te zetten.
  • Ruime leefruimte: de sfeermaker en gezinsmagneet in deze ruimte is zonder twijfel de haard. Denk er een gezellig glas wijn bij en u wilt er niet meer weg.
  • Keuken: de eetkamer komt uit op de keuken met zicht op het overdekt terras. U krijgt een kookvuur, afzuigkap, oven, Amerikaanse koelkast en een vaatwasser. Op de vloer ligt er een onderhoudsvriendelijke tegel. Indien gewenst kan u ook de keuken openmaken zodat u aansluitend aan de eetkamer een open keuken heeft.
  • 2 à 3 slaapkamers: op het gelijkvloers vindt u 2 à 3 slaapkamers met ook hier weer maximale lichtinval dankzij de vele ramen en het open karakter van de woning.
  • Badkamer: de badkamer bevindt zich ook op de gelijkvloerse verdieping. Hier staat een inloopdouche, toilet en een wandmeubel met een enkele wastafel.
  • Terras: mooie zomerdagen worden nog mooier als u buiten kunt eten. Aansluitend aan de keuken bevindt zich het overdekte terras met verlichting, stopcontact, een waterkraan en genoeg plaats voor een hele tuinset. Klaar om te barbecueën?
  • Pal zuidelijk georiënteerde tuin met zwembad: in deze tuin waant u zich God in Frankrijk. Aan de woning ligt een groot terras dat deels overdekt is. Nodig uw vrienden uit voor een gezellig etentje en een zwemfeestje, want in het verwarmde zwembad is het zálig om te dobberen, te zwemmen en te ravotten. Het zwembad heeft een lengte van 8 meter, een breedte van 4 meter en een diepte van 1,5 meter. Het is verlicht, en wordt verwarmd via een warmtepomp. Als het tuinseizoen erop zit bergt u uw tuinmeubelen netjes op in het tuinhuis tot de eerste lentezon weer tevoorschijn komt. Links op het perceel is er ook nog een tuinstrook met een extra tuinberging.
  • Zolder: via de vaste trap komt u op de zolderverdieping. Dankzij de verschillende zijramen en dakramen wordt de ruimte natuurlijk verlicht. Op die verdieping hebt u de mogelijkheid om nog extra slaapkamers te maken, een bureau ruimte, etc.   
  • Inpandige garage: er is een handige inpandige garage met een automatische poort.
  • Carport: naast de woning is er een carport met voldoende ruimte voor 2 wagens. Superhandig en beschermt uw wagens tegen weer en wind. Tot slot heeft u nog een ruime oprit met extra parkeergelegenheid.

Goed om te weten
Degelijke woning uit 1992 met betonvloerconstructie. U verwarmt met een centrale verwarming op aardgas met een energiebesparende condensatieketel van Viessmann. De houten ramen zijn voorzien van dubbel glas. Alle ramen hebben rolluiken, deels elektrisch. Zo houdt u niet alleen koude en warmte buiten, maar de rolluiken zorgen ook voor verduistering, akoestische isolatie en privacy. Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend en heeft dan ook een EPC-topscore van 186 kWh/(m²jaar). De warmtepomp zorgt voor de verwarming van het zwembad. Het zwembad heeft een lengte van 8 meter, een breedte van 4 meter en een diepte van 1,5 meter. Ook is er een ararm aanwezig.

Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: B.

Rustig, landelijk en toch overal vlakbij
De Gerardus Stijnenlaan ligt in de rustige groene en landelijke wijk Laar. Buurtwinkels en openbaar vervoer treft u op wandelafstand. Het centrum is op een steenworp verwijderd en u vindt er tal van winkels, supermarkten, scholen en dienstverlening. Openbaar vervoer is vlakbij en het treinstation van Ekeren bereikt u op 7 minuten fietsen. Sporten en ontspannen doet u in natuurgebied Oude Landen van maar liefst 100 ha en Hof De Bist op slechts enkele minuten rijden van de woning. Aan groen is er hier geen gebrek. De invalswegen A12, E19 en de Ring van Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Met de auto rijdt u in 4 minuten naar de Kapelsesteenweg waar u verschillende winkels en horeca kan terugvinden.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 529 000 per maand

Adres:

Gerardus Stijnenlaan 146 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1992

Bewoonbare opp.:

255 m²

Grondoppervlakte:

716 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 2084

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Bureau:

1

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

186 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Open haard:

1

Zwembad:

1

Alarm:

Ja

Aardgas:

Ja

Gerardus Stijnenlaan 146 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap