Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

143 m²

€ 249 900 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.

Aangename, lichte gezinswoning met 2 ruime slaapkamers en 1 tussen-/kinderkamer op een toplocatie nabij het centrum van Schoten tegenover het gemeentepark

Toplocatie tegenover park van Schoten | Kwalitatief gebouwd | Ca. 143 m² woonoppervlakte met 2 ruime slaapkamers en 1 tussen-/kinderkamer | 2 badkamers | Groene gemeente | Licht en luchtig wonen | Zeer verzorgd en onderhouden


In een rustige, groene omgeving in Schoten wacht deze goed onderhouden gezinswoning op zijn nieuwe eigenaars. Uw nieuwe thuis ligt tegenover het park van Schoten, waardoor u geniet van een prachtig groen zicht en veel lichtinval. U krijgt een ruime indeling met een leuke leefruimte, volledig geïnstalleerde keuken, 3 kamers, 2 badkamers, bergzolder en een grote kelder. Even uitwaaien of van de zon genieten? Steek dan de straat over naar het park van Schoten en ontspan! Het gemeentepark heeft een omwaterd kasteel, graspleinen, sportvelden, een speelplein en een hertenweide. Ook ligt de woning vlakbij winkels, scholen en bushaltes. En met de auto bereikt u vlot de autosnelweg. Gaat uw hartslag ook spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: u komt binnen in de hal met een prachtige, authentieke tegelvloer én veel lichtinval door de melkglazen voordeur en het grote raam. Het is een ruime inkom, met genoeg plaats voor bijvoorbeeld een kinderwagen of een extra kast.
  • Eerste badkamer: ’s avonds lekker languit baden of ’s ochtends snel douchen voor het werk? Deze woning biedt beide mogelijkheden. De eerste badkamer op het gelijkvloers heeft een heerlijk ligbad. Verder staat er een wandmeubel met een wastafel en handige kolomkasten.
  • Woonkamer: op naar de eerste verdieping – we starten in het hart van het huis: de leefruimte van ca. 22 m² . Daar hebt u plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin.
  • Keuken: kokkerellen en aperitieven doet u in de verzorgde, goed onderhouden keuken. Die is compleet uitgerust met een kookvuur op gas met 5 pitten, afzuigkap, koelkast, ingebouwde vaatwasmachine en oven. Allemaal kwaliteitstoestellen van AEG. Groenten snijden doet u met zicht op de groene omgeving rondom de woning.
  • Tweede badkamer: met een douche, toilet, wandradiator, badkamermeubel met een wastafel en een verlichte spiegel heeft de badkamer alles om de dag fris te starten. Deze werd volledig betegeld en is dus makkelijk om schoon te maken.
  • 3 slaapkamers: op de tweede verdieping liggen de slaapkamers van ca. 19, 13 en 6 m². Op de vloer ligt laminaat. De 3 ruimtes worden nu als slaapkamer gebruikt, maar heeft u er maar 2 nodig? Dan maakt u van de kleinste slaapkamer een dressing, bureauruimte of hobbykamer. Door de ramen valt natuurlijk licht binnen, zonder inkijk van nieuwsgierige buren.
  • Bergzolder: moet er nog bergruimte zijn? De bergzolder bereikt u via een luik. Laat die dozen vol herinneringen maar komen! Er is plaats genoeg.
  • Kelder: via de wasplaats gaat u de grote kelder in. Valliezen, de kerstboom en voorraden voeding? Die kunt u hier allemaal kwijt op schappen of in kasten. Bent u een wijnliefhebber? Maak van deze kelder dan een echte schatkamer.
  • Oprit: voor de woning is er een oprit met plaats voor 1 auto.

De garagepoort maakt geen deel uit van de woning en er is geen tuin.

Goed om te weten
Dit huis heeft een stevige, degelijke basis. De ramen werden allemaal vervangen in 2005 en kregen degelijke pvc-ramen met dubbele beglazing. Verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas met een zuinige condensatieketel van het merk Junkers. Daarnaast zal ook het dak nog vernieuwd en geïsoleerd worden met 12 cm PUR. Het is van belang te vermelden dat dit nog niet is opgenomen in de huidige EPC – vraag zeker naar de simulatie van het EPC tijdens uw bezoek! Tot slot ligt er onder de woning een kruipruimte wat handig is bij de renovatie, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Alles in de buurt
De woning ligt op een verbindingsbaan in een groene buurt aan de Schotense vaart, met veel bossen en gezellige speelpleintjes. Bushaltes zijn vlakbij, op amper 1 minuut wandelen. En met de auto bereikt u vlot de Antwerpse ring, E19 en A12. Even uitwaaien of van de zon genieten? Steek dan de straat over naar het Gemeentepark van Schoten. Een mooi park met een kasteel dat dateert uit de 16e eeuw en nu dienst doet als het gemeentelijk cultuurcentrum. Verder heeft men hier nog verschillende ontspanningsmogelijkheden, wandelpaden en een fit-o-meter. Het hele jaar door kunt u hier lekker smullen bij ijssalon Mama Calinka of genieten op het terras van de Riddershoeve terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. U woont ook vlak bij Vordenstein park met een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. De bistro wacht u op met een frisse pint of een wijntje. Op 5 minuten rijden met de auto zijn er supermarkten, winkels en restaurants, en op 10 minuten zit u op de E19. Begint het te kriebelen? Kom thuis in Schoten!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 249 900 per maand

Adres:

Victor Adriaenssensstraat 97 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1962

Bewoonbare opp.:

143 m²

Grondoppervlakte:

110 m²

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 793

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Kelder:

1

Toilet:

1

Zolder:

1

EPC:

425 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Victor Adriaenssensstraat 97 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap