Appartement in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

126 m²

€ 315 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Degelijk, verzorgd en instapklaar dakappartement met 3 slaapkamers, 3 terrassen en een grote inpandige garage op een toplocatie in Merksem

Top gelegen | EPC-label B | Lage kosten | Licht en luchtig wonen | Veel lichtinval | 3 slaapkamers | Groot terras van 54 m² en nog 2 kleinere terrassen | 126 m2 woonoppervlakte | Hoogrenderende beglazing | Keuring van de elektrische installatie geldig tot 2046 | Ruime inpandige garage

Zoekt u een 3 slaapkamer-dakappartement, maar bent u ook graag buiten? Deze woning heeft 3 terrassen waarop u kunt dansen! Het frisse en verzorgde appartement is energiezuinig dankzij de goede isolatie en er valt veel licht binnen. Ook ligt de woning vlak bij winkels, scholen en bushaltes. En met de auto bereikt u vlot de autosnelweg. Neem uw agenda erbij en bel ons voor een afspraak.

Indeling van het appartement:

  • Hal en toilet: via de trap bereikt u het appartement op de tweede verdieping. Gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. De ruime hal leidt naar alle kamers en het apart toilet met handenwasser.
  • Lichte leefruimte van 44 m²: wat u onmiddellijk opvalt als u binnenkomt? De ruimte baadt in het licht door de grote ramen. En het licht weerkaatst nog eens prachtig op de parketvloer. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee, want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends. Mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door het schuifraam naar het terras open te zetten.
  • Groot terras: het zonnige terras van 54 m2 is zonder twijfel een van de grootste troeven van dit appartement. Ruim genoeg voor een grote tafel om buiten te eten, een lounge-set en enkele ligzetels om te zonnebaden. Klaar om te barbecueën? Er is een zonneluifel aanwezig die u verkoeling biedt tijdens de warme zomer maanden. Ook zijn er nog 2 kleinere terrassen van 6.5 m² aanpalend aan de slaapkamers en de leefruimte.
  • Keuken: de leefruimte komt uit op de keuken met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en -wanden. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een keramisch kookvuur met oven, een afzuigkap, een ingebouwde koelkast en diepvries, een vaatwasser en een ingebouwde friteuse. Als u nog een ruimer gevoel wilt creëren kan u de muur tussen de keuken en de leefruimte weghalen en werken met een kookeiland.
  • Badkamer: de eyecatcher in de badkamer is de grote, moderne inloopdouche met een glazen wand en wel 2 douchekoppen. Vanaf nu hoeft u dus niet meer in de kou te staan wanneer u met uw partner een douche wilt nemen. Verder vindt u er een wandmeubel met dubbele wastafel en een handdoekdroger. In het wandmeubel bergt u makkelijk alle handdoeken en schoonheidsproducten op. Het raam zorgt voor licht en verse buitenlucht.
  • 3 grote slaapkamers: met oppervlakten van ca. 13 m², 13m² en 15m² zijn de 3 slaapkamers kleine privéparadijzen – voor u en de kinderen. Er is ruimte genoeg voor een groot bed en extra kasten. In de kamer van de kinderen is er plaats voor 2 eenpersoonsbedden, kasten en héél veel speelgoed.
  • Berging: in de berging is er aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Ook staat daar, netjes weggestopt, de condenserende ketel van uw centrale verwarming.
  • Garage: we keren terug naar de benedenverdieping voor de garage met de automatische poort. In de inpandige garage passen naast uw auto ook nog een paar fietsen en ook heeft u nog voldoende opbergruimte. In de garage is er verlichting, elektriciteit en een water kraantje aanwezig.
  • Zolder: een opvouwbare zoldertrap brengt u naar de zolder. Er is verlichting en elektriciteit voorzien. En het dakraam zorgt voor natuurlijk licht.

Goed om te weten
Er is centrale verwarming met een individuele condensatieketel op aardgas. Er zijn aparte meters voor uw elektriciteit, gas en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Alle ramen zijn hoogrenderende beglazing en hebben een houten raamkader. Tot slot heeft de woning een EPC-label B en heeft u een keuring van de elektrische installatie tot 2046.

Rustig wonen, alles kortbij
Het dakappartement ligt in de wijk Kwade Velden in Merksem, een rustige en aangename woonwijk. Voor winkels en bistro’s hoeft u maar 2 minuten te fietsen. Er zijn bakkers, kappers en supermarkten, een bank en een broodjeszaak. Daar komen ook bussen 640, tussen Antwerpen en Loenhout en 650 tussen Antwerpen en Kapellen. Met de auto gaat u de snelweg op aan de Noorderlaan of de Groenendaallaan. Gaat u graag joggen of wandelen? In het Runcvoortpark en het Park van Merksem vindt u rust en ontspanning – op 5 minuten fietsen of 20 minuutjes te voet. Ook het Fort van Merksem in de buurt heeft een voetbalterrein, basketbalveld, volleybalveld en loopparcours.

Algemeen

Prijs:

€ 315 000 per maand

Adres:

Kwadeveldenstraat 38 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1995

Bewoonbare opp.:

126 m²

Grondoppervlakte:

636 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noord

Verdieping:

2

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1217

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Zolder:

1

EPC:

187 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Aardgas:

Ja

Kwadeveldenstraat 38 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap