Huis in Schoten - EST8

Verkocht

Schoten

187 m²

€ 435 000 per maand

3 slaapkamers

Meer info

Lichte en ruime woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en garage op een toplocatie in Schoten.

Halfopen | 187 m² bewoonbare oppervlakte | 38 m² garage + wasplaats | Zuidtuin | Gekoppelde garage | Grote woonkamer | 2 Badkamers | Zolderverdieping | Elektrische rolluiken | Toplocatie in Schoten | Open gevoel | Hoogrendementsglas | Veel lichtinval | Grote oprit


Een pareltje te koop in Schoten! Voor een mooie prijs krijgt u deze charmante woning met karakter, gelegen in een rustige straat in de zeer gegeerde Bloemendaalwijk in Schoten. Deze halfopen bebouwing ligt op een perceel van 381 m² en heeft een gekoppelde garage, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bureau en een ruime en gezellige leefruimte. Dit wordt uw nieuwe thuis!

Indeling van de woning:

  • Hal met vestiaire en toilet: welkom thuis! Dankzij de glazen voordeur baadt de inkomhal in het licht. In de vestiaire is er genoeg plaats voor de jassen van het hele gezin. Naast de voordeur bevindt zich een apart toilet. Vanuit de hal kunt u naar de garage, kelder, leefruimte, de eetkamer en de eerste verdieping via de trap.
  • Leefruimte met open keuken: op de benedenverdieping lonkt de lichte leefruimte. Met aan de straatkant het salon en achteraan een strakke, witte keuken met eettafel en zicht op de tuin. Ook heeft u toegang tot het bureau. De vloer is betegeld wat erg onderhoudsvriendelijk is. De vele spots in het plafond zorgen ook ‘s avonds voor een goed verlichte ruimte. Tot slot is er een onderhoudsvrij spanplafond.
  • Keuken: de leefruimte komt uit op de keuken met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. U hebt er alles wat u nodig om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een keramisch kookvuur, oven, microgolfoven, afzuigkap, een ingebouwde koelkast en een vaatwasser op hoogte. Het water dat uit de keukenkraan loopt wordt verwarmd door een keukenboiler. In de keuken is er voldoende plaats voor een ruime eettafel waar u met heel het gezin aan kan dineren. Dankzij de grote raampartijen en de twee lichtkoepels geniet de keuken van veel lichtinval wat een groot pluspunt is aan de woning. Vanuit de keuken heeft u zicht op zowel de eetkamer als de tuin waardoor u uw kinderen altijd goed in het oog kan houden. De ruimte wordt verwarmd door middel van grote wandradiatoren.
  • 2 slaapkamers: op de eerste verdieping krijgt u de masterbedroom van ca. 14 m² en een tweede slaapkamer van ca. 13 m².
  • 2 badkamers: geen ruzie meer over wie er eerst in de douche gaat. Het huis beschikt namelijk over 2 badkamers gemaakt voor genieters met oog voor schoonheid en detail. In de eerste badkamer kan u volledig tot rust komen in het ligbad. Er staat een wandmeubel met dubbele wastafel, opbergkasten en een wandradiator. De muren zijn volledig betegeld, er hangen spots en alles is netjes afgewerkt. De zeep moet u helaas zelf meebrengen. In de tweede badkamer vindt u een douchecabine, een wandradiator en een tweede toilet. De ramen in beide badkamers zorgen voor natuurlijk lichtinval.
  • Zolderverdieping: via de vaste trap komt u op de zolderverdieping. Hier heeft u nog één slaapkamer met een dakraam en een mogelijke bureauhoek.
  • Gekoppelde garage en wasplaats: we duiken opnieuw naar de benedenverdieping. Daar wacht u nog een mooie verrassing. Dit huis heeft namelijk een ruime garage met automatische poort en een epoxy vloer. Aansluitend aan de garage is er nog een ruime wasplaats met een wasbak en aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Het is ook de ideale plek om uw diepvriezer, een grote ijskast en extra opbergkasten te plaatsen. Vanuit de wasplaats heeft u toegang tot de tuin via de glazen deur die veel licht doorlaat in de ruimte.
  • Tuin met terras: u bereikt de zonnige zuidtuin via de garage of de keuken. Het ruime, aangelegde, verhoogde en deels overdekte terras biedt plaats voor een eettafel en een barbecue. Maak u geen zorgen over pottenkijkers: de tuin is volledig omheind. Klaar met enkele klusjes in de tuin? Berg uw tuingereedschap dan handig op in het tuinhuis. Ook is er langs de tuin een achteruitgang die uitkomt op het kruispunt tussen de rozenlaan en de paalstraat. Ideaal om langs hier uw fiets in het tuinhuis te plaatsen.

Goed om te weten
U verwarmt met een zuinige condensatieketel op aardgas van het merk Vaillant. De aluminium ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas. Het raam op het gelijkvloers aan de voorgevelkant is uitgerust met een elektrisch rolluik. Zo houdt u niet alleen koude maar ook de warmte buiten. Het rolluik zorgt ook voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd in 2014. Het puntdak is voorzien van 12 cm PUR  isolatie wat betekend dat dit dak zeer goed isolerend is. Het plat dak heeft een EPDM-dakbedekking wat erg duurzaam en sterk is. Ook is in 2014 de gevel gerenoveerd en zijn de voegen vernieuwd. Tot slot is er ook nog een kelder.

Bloemendaalwijk, nabij Park Vordenstein en overal vlakbij
De woning is gelegen in de zeer gegeerde wijk Bloemendaal in Schoten. De woning ligt op enkele minuten stappen van de Paalstraat waar u verschillende supermarkten, scholen, openbaar vervoer en tal van andere buurtwinkels terugvindt. Er is een Colruyt, apotheker, Carrefour, broodjeshuis Ma Belle, bakker, café Companie, etc. U bereikt Park Vordenstein met Bistro Orangerie De Vlinder op 3 minuten met de auto. Het is een park met prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Het pand is in de nabijheid van de invalswegen en ook bent u met auto op 8 minuten bij de oprit van de snelweg. Deze locatie krijgt een 10 op 10.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 435 000 per maand

Adres:

Rozenlaan 16 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1949

Bewoonbare opp.:

187 m²

Grondoppervlakte:

381 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 979

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Garage:

1

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

342 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Puntdak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Rozenlaan 16 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap