Appartement in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

73 m²

€ 199 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Superleuk, gerenoveerd appartement met een mooie leefruimte, 2 slaapkamers, dressing en gezellig terras in een rustige straat vlakbij de fiets- en voetgangersbrug naar Antwerpen

Lichtrijk en ruimtegevoel | Top gelegen vlakbij Park Spoor Noord | Recente vernieuwingen | 2 slaapkamers en dressing/bureau| Kelderberging | Lift | Energiezuinig: EPC 125 | Dak vernieuwd | Hoogrendementsglas | Nieuwe condensatieketel


Op zoek naar een ruim en verzorgd appartement net buiten de stad – met een lichte leefruimte, 2-3 slaapkamers, veel opbergruimte en gezellig terras? Dan is dit uw kans: een goed ingedeeld, grotendeels gerenoveerd appartement in een aangename buurt van Merksem. Het dak van het gebouw werd recent vernieuwd. Ook werd er een nieuwe condensatieketel geplaatst. Kom snel kijken!

Indeling van het appartement:

  • Hal: welkom thuis! Uw toekomstige appartement ligt op de derde verdieping van een verzorgd gebouw. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, slaapkamers, dressing en achter 1 van de deuren vindt u het gastentoilet met handenwasser.
  • Lichtrijke leefruimte: vanuit de hal stapt u via de dubbele deur in de open leefruimte. Wedden dat u zich meteen thuis voelt? Op de 3de verdieping woont u net boven de boomgrens, dus valt er veel licht door de ramen. En omdat deze woonkamer raampartijen heeft over de volledige breedte van de muur hoeft u overdag nooit het licht aan te knippen. Er is plaats genoeg voor een gezellig salon om tv te kijken en een grote eettafel om familie en vrienden te ontvangen. Verder ligt er een gemakkelijk te onderhouden, lichte tegelvloer in de hele ruimte waardoor de woonkamer nog groter lijkt. De ruimte werd reeds volledig opnieuw bezet en geschilderd.
  • Keuken: de leefruimte komt uit op de keuken met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en -wanden. U hebt er alles wat u nodig hebt om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een gaskookvuur met afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. En er is véél kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen. Groenten snijden doet u met zicht op de groene omgeving rondom de woning.
  • 2 slaapkamers: aan de achterzijde van het appartement liggen de slaapkamers van ca. 14 en 9 m². Via de tweede slaapkamer bereikt u makkelijk het terras – u start er uw dag met uw eerste koffietje, of eindigt er in de zomer met een boek en een glaasje wijn. In de grootste slaapkamer werd plafondisolatie aangebracht en de ruimte werd volledig opnieuw bezet en geschilderd.
  • Dressing/bureau: u krijgt nog een derde mooie ruimte – momenteel ingericht als dressing en bureauruimte. Handig om speelgoed, administratie of rommel in op te bergen. Zo blijft de woonkamer steeds opgeruimd en netjes. U kunt ze natuurlijk ook gemakkelijk een andere bestemming geven.
  • Badkamer: in de badkamer staat momenteel een zitbad dat u gemakkelijk vervangt door een inloopdouche. Verder is er een wastafel met meubel om u snel op te frissen en een handige spiegelkast om uw haar in de juiste plooi te krijgen. Verder vindt u er ook de aansluiting voor uw wasmachine.

Goed om te weten
Dit appartement is tiptop in orde en heeft een prachtige epc-score van 125 kWh/m². In de pvc-ramen staat superisolerend HR-glas, met vliegenramen. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. En voor verwarming zorgt de jonge, gemeenschappelijke condensatieketel van Viesmann uit 2020. Verder werd ook het dak in 2020 onder handen genomen. De maandelijkse kosten bedragen 235 euro per maand. Daar zit in: het water- & gasverbruik, de lift, de gemeenschappelijke verzekeringspolis, de kosten van de syndicus en de elektriciteit & onderhoud van de gemeenschappelijke delen. Voor de elektriciteit is er wel een aparte meter. In deze kost zit ook al 30 euro inbegrepen die rechtstreeks aan het reservefonds wordt gestort. Er is ook een videofoon – zo checkt u direct wie er voor uw deur staat.

Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: C.

Vlakbij groen, het centrum en invalswegen
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige straat en toch op een boogscheut verwijderd van invalswegen en het centrum van Antwerpen. Met trams en metro’s 2, 3, 5, 6 en 12 vlakbij staat u in een vingerknip waar u wilt: het stadscentrum, Merksem, Wijnegem… En met de auto bent u in 5 minuut op de Antwerpse Ring. In de onmiddellijke omgeving vindt u alles wat u nodig hebt: supermarkten, kleine detailhandels, scholen… Waar vindt u groen in de buurt? Park Spoor Oost en Park Spoor Noord, Bisschoppenhof en Gemeentepark Bremweide liggen dicht in uw buurt. Ook ligt het Bouckenborghpark op amper 7 minuten fietsen van uw deur. Deze groene long is voor kinderen en sportievelingen een echt festijn: hier vindt u speeltuinen, sportclubs, looppaden, wandel- en fietsroutes…

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 199 000 per maand

Adres:

Campiniastraat 84 - 2170 Merksem

Bouwjaar:

1975

Bewoonbare opp.:

73 m²

Grondoppervlakte:

282 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Verdieping:

3

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 919

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Bureau:

1

Toilet:

1

EPC:

125 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Campiniastraat 84 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap