Appartement in Borsbeek - EST8

Verkocht

Borsbeek

91 m²

€ 215 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Zeer energiezuinig en verzorgd 2 slaapkamerappartement met garagebox en leuk terras

EPC-topscore 105 kWh/m²! | Centrale ligging | Ruime garagebox €25.000 |
91 m² bewoonbare oppervlakte | Zuidoost georiënteerd terras | Vlakbij Fort 2 en 3 | Asbestveilig!


Nieuw aanbod: een zeer goed natuurlijk-verlicht 2 slaapkamerappartement met liefde onderhouden, gelegen in de Jozef Reusenslei in Borsbeek. Vlakbij het centrum en de parkgebieden van Fort 2 en 3. Het appartement is zeer voordelig omdat het onder andere zeer goed scoort op energiezuinigheid met een EPC-score 105 kWh/m². De garagebox wordt samen met het appartement verkocht voor een prijs van 25.000 euro. Klinkt dit als muziek in de oren? Bel dan nu voor een afspraak want appartementen zoals dit zijn gegeerd.

Indeling van het appartement:

  • Hal en apart toilet: in de inkomhal vindt u de trap naar het appartement op de eerste verdieping. De inkomdeur is een veiligheidsdeur wat één van de vele pluspunten is aan de woning. De hal van uw nieuwe thuis leidt naar alle kamers en het apart gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte: naast de voordeur wandelt u de leefruimte van ca. 32 m² in. Dankzij de brede raampartijen kan u genieten van voldoende lichtinval. In de leefruimte is er een parlofoon aanwezig zodat u altijd weet wie er voor uw deur staat.
  • Keuken: vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de keuken. De keuken heeft een elektrisch kookvuur, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast, diepvries en veel kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen. Aansluitend vindt u een handige berging van ca. 3 m².  
  • Berging: alle centimeters van dit appartement worden optimaal benut. Naast de keuken vindt u de afgesloten berging. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Tot slot vindt u hier ook de verwarmingsketel van het merk Vaillant terug, installatiejaar 2017.
  • 2 slaapkamers: aan de achterzijde van de woning liggen de slaapkamers van ca. 14 m² en 10 m², alsook het gezellige terras. Via beide slaapkamers heeft u toegang tot het terras. U start er uw dag met uw eerste koffietje, of eindigt er in de zomer met een boek en een drankje. In beide slaapkamers zijn grote ramen - wat zorgt voor een natuurlijke lichtinval.
  • Badkamer met toilet: de badkamer heeft een toilet, wandmeubel en een douche. Ze is voorzien van een makkelijk te onderhouden tegelvloer. Dweil erover en klaar.
  • Garagebox: in deze ruime garagebox is er plaats voor uw auto, fietsen en extra opbergruimte. Ook zijn er elektriciteitsvoorzieningen aanwezig en is de verharding van het garagecomplex voorzien van een nieuwe betonvloer. Ze is verplicht bij aan te kopen voor €25.000.

Goed om te weten
U profiteert van een uitstekende EPC-score van: 105 kWh/m². De zeer gunstige EPC-score zorgt voor een laag energieverbruik en een forse besparing op uw energiefactuur. U heeft aparte meters voor gas, water en elektriciteit. Zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Verwarmen doet u met een verwarmingsketel op aardgas van Vaillant, installatiejaar 2017. In de aluminium ramen staat dubbel glas. In de maandelijkse kost van €50 is inbegrepen: elektriciteit van de gemeenschappelijke delen, blokpolis, beheerskosten, beerput, onderhoud poort en mogelijke kleine onvoorziene kosten. Last but not least: de elektrische installatie wordt conform en gekeurd opgeleverd. Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Vlak bij Fort 2, oprit E313 en winkels in Borsbeek
Het appartement ligt in de gemeente Borsbeek tussen fort 2 en fort 3. Nabij de woning bevinden zich sportcomplex Ter Smisse en provinciaal overstromingsgebied Koude beek waar u kan genieten van rustige wandelingen en mooie fietsroutes. Voor winkels en bistro’s hoeft u maar 2 minuten te wandelen. Er zijn bakkers, kappers, scholen, een bank en een broodjeszaak op wandelafstand. Daar komen ook bus 20, tussen Borsbeek en Antwerpen, en bussen 140, 141 tussen Wijnegem en Hoboken. Met de auto bereikt u snel en eenvoudig de invalswegen.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

 

Algemeen

Prijs:

€ 215 000 per maand

Adres:

Jozef Reusenslei 63 - 2150 Borsbeek

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1997

Bewoonbare opp.:

91 m²

Grondoppervlakte:

903 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 991

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

2

EPC:

105 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Jozef Reusenslei 63 - 2150 Borsbeek

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap