Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Verkocht

Ekeren (Antwerpen)

180 m²

€ 399 000 per maand

4 slaapkamers

Meer info

Verrassend ruime, grotendeels gerenoveerde woning met 3 à 4 slaapkamers, grote zolder, kelder en aangename tuin met terras op toplocatie!

Rustig wonen in gegeerde wijk vlakbij Hof De Bist | Zonnige tuin en terras | 180 m² woonoppervlakte | 7 m straatbreedte | Recente vernieuwingen | Mogelijkheid tot 4 slaapkamers door grote zolder | Oprit 2 auto’s | Rolluiken | Licht en luchtig wonen | Elektriciteit conform


Een groot en goed onderhouden huis vlakbij de stad met plaats voor uw auto’s, ten minste 3 slaapkamers, terras én gezellige tuin. Niet te vinden, zegt u? O jawel: precies zo’n huis wacht op u op een toplocatie in de gegeerde, maar toch rustige woonwijk Ekeren-Donk! Op 300 meter van Hof de Bist en een kwartiertje rijden van het prachtige Antwerpen. Het huis – alsook de tuin – is 7 meter breed, heeft een vernieuwde badkamer en 3 slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde zolderkamer. Minder nodig? Vorm er dan eentje om tot bureau, dressing of waanzinnige man cave. Die buitenkans laat u toch niet liggen?

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen in de hal met veel lichtinval door de glazen voordeur. Hier vindt u een deur naar de leefruimte en het gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte met open keuken: op de benedenverdieping lonkt de lichte leefruimte. Brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze woonkamer van 56 m² is er een favoriet plekje voor iedereen. Er is plaats voor een groot salon, een lange eettafel en een bureau. Alle centimeters van deze woning worden optimaal benut. Zo werd er onder de trap een berging gemaakt die ideaal dient als extra opbergruimte. De leefruimte komt uit op de keuken – die ligt aan de tuinzijde onder een grote lichtkoepel. U hebt er alles wat u nodig hebt om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: een keramisch kookvuur met oven, een afzuigkap, een ingebouwde koelkast met diepvriesvak en een ingebouwde vaatwasser. Op de vloer loopt dezelfde onderhoudsvriendelijke tegelvloer als in de leefruimte door.
  • Terras van 30 m²: via de leefruimte loopt u het terras op. Lekker dicht bij de keuken, zo hebt u altijd een reden om buiten te eten. Bij goed weer kan u de deur zelfs open zetten om een frisse wind door het huis te laten waaien want de handige hordeur houdt zoemende gasten buiten. Op warme zomeravonden trakteert u er uw vrienden op een BBQ en feestelijke cocktails. Er is plaats voor een tafel om buiten te eten en een lounge-set om heerlijk te relaxen.
  • Tuin van 80 m²: deze tuin is bedoeld om maximaal te genieten en u hebt er geen groene vingers voor nodig. Alleen een grasmachine, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. Wordt het wat kouder? Uw tuinmeubels kunt u kwijt in het grote tuinhuis. Die is voorzien van licht en elektriciteit.
  • Wasplaats en bergruimte: achter de keuken is nog een handige berging voorzien waar u de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast vindt. Daar staat ook de condensatieketel Junkers. Er is zelfs nog ruimte over voor een extra diepvries of kasten om uw voorraad in te bewaren.
  • 3 ruime slaapkamers: de woning is ontworpen voor 3 slaapkamers. De kleinste werd intussen samengevoegd met de masterbedroom en omgevormd tot inloopdressing. Hierdoor hebt u nu 2 grote slaapkamers van ca. 25 en 13 m². Natuurlijk kan u deze eenvoudig scheiden van elkaar en er terug 2 aparte ruimtes van maken – zoals oorspronkelijk getekend op het plan. Alle slaapkamers hebben rolluiken die licht, koude en ongewenste bezoekers buiten houden.
  • Badkamer: ook de vernieuwde badkamer heeft alles wat u nodig hebt. Een strak wandmeubel met wastafel, een kolomkast, een inloopregendouche met een glazen deur en een hangtoilet. De badkamer is fris maar toch stijlvol afgewerkt met mozaïeksteentjes, er hangen spots en door de tegels op de vloer is ze bovendien onderhoudsvriendelijk. De zeep moet u zelf meebrengen.
  • Zolderkamer: naast de drie slaapkamers is er nog een grote zolderkamer. U kunt er oude spullen in bewaren. Of … u maakt er 1 grote slaapverdieping van: een masterbedroom met inloopkast van ongeveer 30 m². Beeld u daar nog een grote tv bij en een boekenkast, en u komt uw slaapkamer in het weekend niet meer uit. U bereikt deze zolderkamer via de vaste trap. Extra troef: op deze verdieping zullen nog wandtegels geplaatst worden zodat u er zo in kan trekken!

Goed om te weten
Met zo’n huis kunt u echt alle kanten uit. Op vele plaatsen in de woning zijn er inbouwspots – die zorgen voor een moderne look en (ook niet onbelangrijk) geen poetswerk aan. Het huis heeft overal pvc ramen met de uitzondering van houten Veluxen op de zolderverdieping – allemaal voorzien van superisolerend hoogrendementsglas. Bovendien hebben alle ramen elektrische rolluiken. Die zorgen niet alleen voor uw veiligheid en privacy. Ze houden ook licht, geluid, warmte en koude tegen en verhogen op die manier het isolerende effect van uw ramen. De meeste zijn eveneens voorzien van vliegenramen. U verwarmt met centrale verwarming op aardgas met een zuinige condensatieketel van Junkers. U hebt een keuring van de elektrische installatie tot 2040. Last but not least: de daken zijn geïsoleerd en het hoofddak recent hersteld en is dus in prima staat!

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe thuis ligt in de gegeerde woonwijk Ekeren-Donk vlakbij de centrumkern – maar toch in een rustige laan vol bomen. Hof De Bist ligt achter de hoek: in het openbaar park liggen er sportvelden en looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Het wordt nog beter: op 5 minuten wandelen zit u in het natuurgebied De Oude Landen – één van de mooiste stedelijke natuurgebieden van Vlaanderen. Bekend voor zijn grote bloemenpracht, zoals de wilde orchideeën die de graslanden in de lente rozerood kleuren, maar ook voor zijn rietvogels, de nachtegalen, de vele vlinders en de Schotse gallowayrunderen die van juli tot december grazend een handje helpen bij het beheer. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. Verder is er een bushalte op 1 minuut wandelen om makkelijk het openbaar vervoer te nemen. En de oprit naar de E19 ligt op amper 3 km. Met de Kapelsesteenweg en de Bredabaan op wandel- en fietsafstand, hebt u alle mogelijke winkels in de buurt. Kortom: een toplocatie!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 399 000 per maand

Adres:

Madeliefjeslaan 42 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1962

Bewoonbare opp.:

180 m²

Grondoppervlakte:

280 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noord

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 850

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

255 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Madeliefjeslaan 42 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap