Appartement in Merksem - EST8

Verkocht

Merksem

86 m²

€ 182 000 per maand

2 slaapkamers

Meer info

Verzorgd appartement met 2 slaapkamers en zonneterras vlak bij parken en het centrum van Antwerpen

Asbestveilig | Veel lichtinval | 2 slaapkamers | Woonoppervlakte 86 m² | Ruimtelijk gevoel | Zuidwestterras | Individuele kelderberging | Nabij Park Distelhoek (40 m) en Runcvoortpark
 

Zoekt u een 2 slaapkamerappartement, maar bent u ook graag buiten? Dan is dit appartement op de 1e verdieping met zuiders terras een buitenkans. Het appartement is dicht bij groen en de stad. Ook ligt de woning vlak bij winkels, scholen en bushaltes. Met de auto bereikt u vlot de invalswegen. U krijgt er een extra troef bij: het appartement is 40 m verwijderd van park Distelhoek waar u volledig tot rust kan komen. Tot slot geniet de woning van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Klinkt als muziek in de oren? Bel snel voor een afspraak.  

Indeling van de woning:

  • Hal: u komt binnen in het appartement via de hal die toegang geeft tot een gastentoilet en de leefruimte. Het is een ruime inkom, met genoeg plaats voor bijvoorbeeld een extra kast.
  • Lichte en zonnige leefruimte: aan de voorzijde van het gebouw ligt de woonkamer van ca. 33 m² met open keuken. Een mooie en open ruimte met plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een eettafel voor qualitytime met uw gezin. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval.
  • Keuken: de keuken heeft een goede basis en vormt 1 geheel met de leefruimte. Deze is momenteel voorzien van een keramisch kookvuur, een aansluiting voor de dampkap en heel veel opbergruimte. Eventueel kan u de keuken ook afschermen van de leefruimte door middel van een deur te plaatsen.
  • 2 slaapkamers: achteraan het appartement bevinden zich de twee slaapkamers van ca. 10 m² en ca. 15 m². Hier geniet u weer van de maximale lichtinval door de vele raampartijen. Via beide slaapkamers heeft u ook toegang tot het zuiders terras.
  • Badkamer met toilet: de badkamer beschikt over een ligbad met mogelijkheid om te douchen. Ook is er een wastafel, toilet en een aansluiting voorzien voor de wasmachine en droogkast.
  • Aangenaam terras: heerlijk genieten van de buitenlucht, dat doet u op uw zuiders terras van ca. 6 m². Perfect om van de avondzon te genieten.

Goed om te weten
De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en een pvc-raamkader (installatiejaar 2009). Het terras van ca. 6 m² is zuidwest georiënteerd. Hier kan u volop genieten van de avondzon. U verwarmd de woning met een condenserende ketel op aardgas. Inbegrepen in de gemeenschappelijke kosten van ca. €189: elektriciteit en gas verbruik van de gemeenschappelijke delen, ereloon syndicus, beheerskosten, schoonmaak gebouw, lift en de blokpolis. Er is zowel een trap als lift aanwezig. Tot slot beschikt het appartement nog over een parlofoon en een kelderberging.

Vlakbij groen, het centrum en invalswegen
Het appartement ligt in de wijk Lambrechtshoeken in Merksem, een rustige en aangename woonwijk. Nabij de woning zijn er verschillende restaurants, winkels en supermarkten. Het appartement is nabij invalswegen en heeft een goede verbinding met de A12, E19 en de Ring. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer. Bus 640, tussen Antwerpen en Loenhout, en bus 642, tussen Antwerpen en Maria ter Heide, passeren nabij het appartement. Gaat u graag joggen of wandelen? In het Park Distelhoek en Runcvoortpark vindt u rust en ontspanning op wandelafstand. Wat ook een enorm groot voordeel is, is dat je op nog geen 10 minuten rijden op het Eilandje in Antwerpen bent waar je gezellig en lekker kan gaan eten en genieten van de vele terrasjes die er zijn. Perfect voor een geslaagde avond. 

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 182 000 per maand

Maandelijkse kosten:

€ 200

Adres:

Korenstraat 8 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1973

Bewoonbare opp.:

86 m²

Grondoppervlakte:

722 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Verdieping:

1

Kadastraal inkomen:

€ 867

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Berging:

1

Toilet:

1

EPC:

333 kWh/m²jaarepc label d

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Gedeeltelijk geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Korenstraat 8 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap